Şimdi Ara

LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
10
Favori
66.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence çocukcazin bir suçu yok. Ufacik çocukları bahçede oynatmak yerine bilgisayara bağlayan ebevenylerin suçu yuksek. Ondan sonra millet tabi karsisinda görmediği icin çocuğu adam yerine koydugundan zeka özürlü bir vatandaş zannediyor. Arkadaslarin hepsinden rica ediyorum kucuklerimizi kirmayalim koruyalim. Onlar daha doğruyu yanlisi bilemez sorumluluk buyuklerde bu durumlarda. Diger türlü muamale yapinca çocuğun ilgisini cekiyor internet. Muhattap olmazsaniz belki yarin birakir kötü aliskanligini bahcede oyununu oynar.
    lutfen arkadaslar çocuklara sahip cikalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecanica -- 21 Mayıs 2014; 0:04:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başından beridir bu konunun takipçisiyim. Fizik kurallarını, enerjinin korunumu yasasını hiçe sayanları gördükçe tek bir sonuç çıkıyor;

Eğitim şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzdağı -- 21 Mayıs 2014; 11:38:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Aynen. Zaten artık bu konuya yazmayacağım. Kendi dünyasında yaşasın.

Beni bu adamla başbaşa mı bırakacaksınız?

• Adam resmen sizinle dalga geçiyor... bence başka açıklaması olamaz.Hani resmen ironi yaparmış gibi yazıyor.Ben ciddi yazdığına inanmıyorum. :)

Bu arada bu cihazı Aux üzerinden denemeyin kötü olan sesi hepten kötü oluyor. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 21 Mayıs 2014; 23:09:47 >

• disneyonur D kullanıcısına yanıt
    Teknoloji gelişebilir bende en az senin kadar hatta belki biraz daha teknik olarak takip etmekteyim.her yeni çıkan ürün illaki geçmişteki cihazlardan daha kaliteli daha iyi olacak diye bir kural yok.artan maliyetler düşen kar payı çoğalan rakiplerle pazarın daralmasıyla üreticiler artık ürünlerin ar-gesinden ziyade reklamlara daha çok yatırım yapmaktalar.sen sony deyip duruyorsun sony hepimizin sevdiği bir marka mutlaka herkes bir ürününü kullanmıştır.ama ses olayı başka bir daldır iyi bir ses sistemi yapmak için elektronik devi olmak yetmez elektronik yetmez teknoloji yetmez.bilgi gerekir sanat gerekir kulak gerekir basit ve ucuz bir olay değildir.sony yıllardır zarar ediyor,cep telefonu ve konsol piyasasıyla rahatlamaya çalışıyor ama muhtemelen bir iki yıl daha kar açıklayamayacaklar.lg de sony de trend firmalardır yani şuan en çok tutulan sektör telefon ve tv ise o sektöre daha çok zaman ayırırlar kalkıpta hadi dünyanın en iyi ses sistemini üretelim demezler okadarda kolay değildir zaten.sadece ürün gamlarındaki bir boşluğu doldurup vitrine yollarlar ürünlerini hepsi bu.sana tavsiyem yeni çıkan ürünlerden ziyade iyi çıkan ürünleri takip etmen.hatırlayalım ilk cep telefonlarını bundan 14-15 sene önce ilk çıkanlar kocaman ve ağırdı sonraları küçüldü küçüldükçe pahalandı fiyatı arttı,peki şimdi durum nasıl o küçük telefonlara bir dünya para veren insanlar şimdide en büyüğünü haliyle en ağırını almak için yüksek rakamlar ödüyorlar.yani diyeceğim şu teknoloji dediğin şey değişken bir durumdur.ama fizik herzaman stabildir fizik kanunları stabildir,evimizdeki voltaj stabildir,rakamlara fazla takılma "bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır" keyifli müzikler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• evet haklisin peki yeni ürünler çıkarıyor müzik setinde Sony bu yeni ürünlerin eskiler kadar kalitelimidir açıkçası benim facebook ta bir suru brasil arkadaşım var ve çoğu sonynin yeni ürünlerini kullanıyorlar ve çok memnunlar acaba eskisi gibi sağlam cihazlar üretiyordu onu öğrenmek için alıp kullanmak gerek arkadaşım Sony shake 7 müzik setini alicak bir dünya para verdi bakalım nasıl bir şeymiş hatta İstanbul daki ataşehir brandium avmye gelecekmis gelirse denicez 2 mız bakalım gerçektende sesi nasıl merajtan catlicam beklemeyi de hic sevmem yavv

• alın bakın alın cip varmışmış yokmuymuş al bak 6 kanallı müzik setinin yeni nesil anfisi lg xmetal bass müzik setinin anfi katı alın bakın videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=4jCG-I8jR0c
  • quote:

Orijinalden alıntı: disneyonur

evet haklisin peki yeni ürünler çıkarıyor müzik setinde Sony bu yeni ürünlerin eskiler kadar kalitelimidir açıkçası benim facebook ta bir suru brasil arkadaşım var ve çoğu sonynin yeni ürünlerini kullanıyorlar ve çok memnunlar acaba eskisi gibi sağlam cihazlar üretiyordu onu öğrenmek için alıp kullanmak gerek arkadaşım Sony shake 7 müzik setini alicak bir dünya para verdi bakalım nasıl bir şeymiş hatta İstanbul daki ataşehir brandium avmye gelecekmis gelirse denicez 2 mız bakalım gerçektende sesi nasıl merajtan catlicam beklemeyi de hic sevmem yavv

Brasil'den kastın sanırım brezilya demek istemişsin,olabilir kullanırlar ama onlar bizim referans noktamız olamaz.zira ona bakarsan fransızlar focal jm lab,ingilizler bowers&wilkins gibi ve daha buraya ekleyebileceğim dünyanın en iyi ürünlerini kullanmaktadır.türkiye dede bu işe gönül vermiş birçok insan hi end dünyasının bu güzel ürünlerini kullanmaktadır.bak müzik kültüründe avrupanın bambaşka bir yaklaşımı vardır birçok fabrikada işçilerin hata payını azaltmak ve verimi arttırmak için klasik müzik yayını yaparlar.bak dostum müziiğin amacı tınıdır,gözünü kapattığında kafanda bir sahne oluşturabiliyorsan,enstrumanları karşında canlandırabiliyorsan müziğin içine girebiliyorsan işte o sistem işini yapıyor demektir.bir müzik sisteminin amacı sadece bass sesleri işleyip camları yerleri zıngırdatmak değildir,ama gerekirse sana saydığım markalar o işide yapar ama esas amacı dedeiğim gibi kaliteli ve gerçeğe yakın ses.sana son bir tavsiye vereyim sony yada lg de takılıp durma panasonic technics ses ve teknoloji konusunda bu iki markadanda çok öndedir yine phılıps marantzı bünyesine kattıktan sonra nispeten daha dengeli hi-fi sistemler üretmiştir.son olarak gördüğün gibi bu iş dipsiz kuyu gibidir ben sadece sana yanlışını göstermeye çalışıp farklı bir kapı gösterdim oradan içeri girip farklı markalar tanıyıp hem kulağını hem deneyimini geliştirmek sana kalmış.konuyu takip edip zaman ayıran bildiği doğruları anlatmaya çalışan bütün arkadaşlarada kendi adıma teşekkür ederim bilgi paylaşa paylaşa çoğalır.

• panasonic sony ile ortakmış öyle duydum peki bana göre panasonic pek iyi marka değil gibi geliyor sonynin yanında sen söyle sony neden artık eskisi gibi sevilmiyor nedeni nedir sıf parti cihazları ürettiği içinmi yoksa kalite açısındanmı ben sony ile müzik dinlemeyi daha çok seviyorum ben aslında işin detayında değilim benim için bam güm yani güm güm edecek ben baslı müzikleri sevdiğim için sonyi tercih ediyorum bak bende 95 model soy lbt n355 vardı ama küçüktüm ne anlardım bozdum tabi ama bozmasaydım kullanırdım sesi ve tonu çok güzeldi bu setin fakat bozulunca benim karşıma sony mhc rv5 çıktı ve onu ilk aldığımda o heycanla o hevesle eve gelir gelmez kurdum sesi bi açtım inanamadım baslar varyaa resmen dolap kapaklarını gıcırdattı o derece ama aldığkımda tizleri mbozuktu tabi bende orjinal sony ss l80 hoparlörünün tizlerini taktım fakat kendi kondastörleri yetmeyince daha iyi kondastör taktım ve şimdi tizleri canavar gibi ben açkcası tabi sonyden daha iyi markalar var olmazmı yok demiyorum ben inmanmıyordum ama şimdi inandım tabi sony sadee bass tiz mid olarak yani ortalığı yıkacak derece basları olan bir sistemler üretiyor bende bu sistemleri seviyorum buda benim zevkim sony hayatıma girdiğinden beridir canımdan çok seviyorum ona güvencim dahada artıyor yemin ederim diyer markalar yani samsung lg panasonic philips bunlar bana tısırık geliyor aslında sonye alıştığım için ben asla kılasik nostaji müzikleri dinlemem asla ama ben slow dinlerim tabi yabancı gitar slow pop dance elektronic falan filan yani müziğin içinde bass olan müzikleri dinlerim nede olsa gencim güm güm dinlemeyi severim on un için ben bu tip parti sistemlerini çok seviyorum özellikle sony konusunda sony bana göre bam başka bir marka onu her gördüğümde sevincimden ağlıyorum o derece aşığım nedense beni gendine hayran bıraktı bağladı asla ayrılamıyorum ondan tasarınları süper ötesi seside çok temizdir çünkü eski setlerde stk entegre kullanır stk entegrelerden daha temiz yumuşak ses veren entegreler yok stk tartışılmaz zaten en iyi sesi stk verir bu gerçek benim set stk lı olduğu için ve setimden memnunum fakat hiç özelliği yok ben aslında özellik arayan bir insanım yani seven onun için yeni modeller dahada çok ilgimi çekiyor ne yapayım bende bunları seviyorum herkezin sevki bambaşka tabi sen vintage anfiler ben bu parti sistemler yani aradaki fark bu.

• Biri diyor TIESTO öbürü diyor VIVALDI...

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Biri diyor TIESTO öbürü diyor VIVALDI...

maalesef değerli ustadım. ama kelimelerin muntazaman yazılışına bakılırsa çok başarılı saf ayaklarına yatan biri.

• biz de 12-13 yaşlarındayken sony gibi markaların müzik setlerinin dünyanın en iyisi olduğuna inanırdık. büyüyünce geçer merak etmeyin..
  • Bundan 25 sene önce oldukça varlıklı bir arkadaşım vardı. ben de o zamanlar kazandığım maaştan denkleştirdiklerimle aldığım iki parça Deck bir de Altec Lansing hoparlörler .... Bu arkadaş sadece club tarzı müzikler dinlerdi kendisine bir tesisat yaptı yaş 18-19 ... Adam 15.000 USD civarında bir para harcamış ve MARTIN AUDIO SAT/SUB sistem kurmuştu. Amfiler o zamanın en meşhuru CROWN 4 adet ... İşte o zaman bu sistemle en beğendiğim gruplardan biri ELECTRIBE 101 'ın Talking with myself parçasını dinlemiş ve o an evdeki sistemimin ne kadar rezili rüsva olduğunu düşünmüştüm. Muhteşem bir sound bass lar inanımmaz 2x18inç subdan akıyor nefis bir ses hemde evde çalıyor. Ancak zamanla insan kantiteden kaliteye bir yolculuk yapıyor ben 19 yaşında kaliteden anlamıyormuşum demekki
    Zaman lazım , tecrübe lazım ,kulağı eğitmek lazım, sesin matematiğini bilmek lazım ,araştırmak lazım ama en önemlisi bu yetilere daha önce ulaşmış kişileri dinlemeyi bilmek lazım.
    Defalarca bu topikte tartışmalara girmeden konuyu başka yönlere çekmeye çalıştım ama başaramadım. Umarım artık kimse gereksiz yere tartışmaz...

• disneyonur muhtemelen burada en çok karşı görünenlerden birinin fake hesabı. Kim olduğunu tahmin ediyorum da neyse...

• quote:

panasonic sony ile ortakmış öyle duydum peki bana göre panasonic pek iyi marka değil gibi geliyor sonynin yanında sen söyle sony neden artık eskisi gibi sevilmiyor nedeni nedir sıf parti cihazları ürettiği içinmi yoksa kalite açısındanmı ben sony ile müzik dinlemeyi daha çok seviyorum ben aslında işin detayında değilim benim için bam güm yani güm güm edecek ben baslı müzikleri sevdiğim için sonyi tercih ediyorum bak bende 95 model soy lbt n355 vardı ama küçüktüm ne anlardım bozdum tabi ama bozmasaydım kullanırdım sesi ve tonu çok güzeldi bu setin fakat bozulunca benim karşıma sony mhc rv5 çıktı ve onu ilk aldığımda o heycanla o hevesle eve gelir gelmez kurdum sesi bi açtım inanamadım baslar varyaa resmen dolap kapaklarını gıcırdattı o derece ama aldığkımda tizleri mbozuktu tabi bende orjinal sony ss l80 hoparlörünün tizlerini taktım fakat kendi kondastörleri yetmeyince daha iyi kondastör taktım ve şimdi tizleri canavar gibi ben açkcası tabi sonyden daha iyi markalar var olmazmı yok demiyorum ben inmanmıyordum ama şimdi inandım tabi sony sadee bass tiz mid olarak yani ortalığı yıkacak derece basları olan bir sistemler üretiyor bende bu sistemleri seviyorum buda benim zevkim sony hayatıma girdiğinden beridir canımdan çok seviyorum ona güvencim dahada artıyor yemin ederim diyer markalar yani samsung lg panasonic philips bunlar bana tısırık geliyor aslında sonye alıştığım için ben asla kılasik nostaji müzikleri dinlemem asla ama ben slow dinlerim tabi yabancı gitar slow pop dance elektronic falan filan yani müziğin içinde bass olan müzikleri dinlerim nede olsa gencim güm güm dinlemeyi severim on un için ben bu tip parti sistemlerini çok seviyorum özellikle sony konusunda sony bana göre bam başka bir marka onu her gördüğümde sevincimden ağlıyorum o derece aşığım nedense beni gendine hayran bıraktı bağladı asla ayrılamıyorum ondan tasarınları süper ötesi seside çok temizdir çünkü eski setlerde stk entegre kullanır stk entegrelerden daha temiz yumuşak ses veren entegreler yok stk tartışılmaz zaten en iyi sesi stk verir bu gerçek benim set stk lı olduğu için ve setimden memnunum fakat hiç özelliği yok ben aslında özellik arayan bir insanım yani seven onun için yeni modeller dahada çok ilgimi çekiyor ne yapayım bende bunları seviyorum herkezin sevki bambaşka tabi sen vintage anfiler ben bu parti sistemler yani aradaki fark bu.

Sanırım sony fanatiklik derecesinde bir sevgiye dönüşmüş.olabilir kimse neden sony seviyorsun diyemez herkes saygı duyar.umarım birgün gerçekten kaliteli bir hi-end sistem sahibi olursun ve tiz ses nasıl mid ses nasıl ciğerlerinde hissedeceğin gerçek bass ses nasıl anlayabilirsin.ozaman belki fikrin değişir.bu arada panasonic le sony ortak değildir.panasonic/technics firmasıyla ortaktır ve bu firma çok profosyonel anlamda ses sistemleri üretmektedir.sony'le sana iyi dinlemeler elimden geldiğince bazı şeyleri açıklamaya çalıştım umarımda azda olsa ufkun genişlemiştir.herkese iyi forumlar.

• ben zaten kendi setimde midi bası tizi alıyorum buda bana yetiyor tabi benim hi end cihazlara verecek param yok kendi setimden son derece memnunum Panasonic artik sanirsam parti cihazları üretiyor ve yeni modeller var en yenisi Panasonic max770 3300 w rms seside fena değil videoda izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disneyonur -- 23 Mayıs 2014; 23:56:07 >
  • olabildiğince müziğin her türlüsünü dinlerim enstruman ağırlılıklı yani doğal kayıtlar bir başkadır onun yeri farklıdır ve bir başka severim ama electronic müziğe böyle ön yargılı bakılmasını da doğru bulmuyorum ülkemiz dışında özellikle progressive ve electro house olmak üzere iki farklı sınıfta harika işler yapılıyor tabi yapımı itibariyle sesler yapaydır vst ler aracılığıyla yapılır bizzat kendim yapım işiyle hobi olarak ugrasıyorum bu tarz gürültü severlerin bu tarzlarla özdeşleştirilmesi bence çok doğru değil bu kişiye ait bir zevktir ben electronic muzik dinlesemde sesi oldugu gibi productorun kaydı yaptıgı gibi duymak isterim tabiri cahizse bum bum bass vursun değil hiç bir frekans birbiri altında ezilmeden oldugu gibi duymak isterim baslıkta geçen seti dinledim diyemem ancak o tarz bir sistem daha önceden dinlemiş evinden olan kişi duydugu sesten fazla camın titremesiyl övünen tipte biriydi zaten bu noktada zaten o kişiye bir şey anlatamayacıgımı bilirdim belli baslı bazı yerleri okudum ve daha 13 yaşında anfinin arkasına bakıp ne güç verebilceğini tahmin ederdim trafo gücünden bir laf vardır olmayanı yaratmak ALLAH ' a mahsustur.Teoride bilmekle uygulamada bilmek çok farklıymıiş dinleti sayısı artmaya başladıkça anladım bence burdaki insanlarla inatlaşmak yerine hakketen birşeyler öğrenilmeli diyorum herkese saygılar.bu arada aklıma gelmişken yazayım dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan tomorrowland e bile o watt ta sistemler oldugunu düşünmüyorum (sanırım marshall kolonlar vardı)değil anlık güç atmalık gücünde ötesinde bişiy olmuş bu

• Hi-end pahalı bir zevktir doğrudur.herkes mükemmel bir sisteme sahip olacak diye bir kuralda yok,ama hepimiz en azından hayatımızda bir kerede olsa herhangi bir mağazanın demo odasına gidip bu cihazların sesiyle tanışabiliriz.en azından elimizdeki övünmeden önce yada elimizdeki sistemi dünyanın en iyi ses sistemi ilan etmeden önce hangi seviyede olduğumuzu anlayabiliriz.bunu herkes için söylemiyorum bu işten çok iyi anladığını iddia eden ama bariz bir yanılgı içinde olan arkadaşlar için söylüyorum.zaten bu konu başlığı altında msj yazan herkes "iki kişi "hariç aynı noktada buluşuyor,çünkü işin gerçeğide budur zaten.

• aynen dinlemeden etmeden bence boş konuşmak olmaz dimi lovedream arkadaşım dinlemeden uzaktan yok bu nun sesi kötü de kalitesiz üründe sanki almış yıllardır kullanıyor töbe töbe önce deneyip test edip iyice bir dinleyip sonra konuşsın yani haksızmıyım bence bana göre yeni modeller daha iyi bana göre bana temiz ses temiz ve son derece yüksek bass temiz bir tiz temşz bir mid sesi lazım bunuda sony çok iyi yapıyor yalan değil haa tabi inşallah arkadaşım alırda şu sony shake 7 sistemini de bende dinlemeye giderim hatta gelirse türkiyeye yani istanbuldaki ataşehir brandium avm ye oraya gidip beraber dinlemeye ve denemeye gideceğim merak ettim yeni modelelrin sesi eskilerden dahamı iyi yoksa kötümü o zaman anlarım tabi ses sestir insan kulağının duyabileceği ses 20 hz ile 20khz arası duyar bundan yukarısını duymaz zaten 20khz den fazla ses üreten hoparlör yok icat edilmedi yani olsa bile insan kulağı duymaz köpekler ve kediler duyar en ince sesi önemli olan kaliteli temiz ses alabilmek haa şuda var cihazda dayanıklı uzun yıllar götürecek şekilde kaliteli olmalı.

• quote:

aynen dinlemeden etmeden bence boş konuşmak olmaz dimi lovedream arkadaşım dinlemeden uzaktan yok bu nun sesi kötü de kalitesiz üründe sanki almış yıllardır kullanıyor töbe töbe önce deneyip test edip iyice bir dinleyip sonra konuşsın yani haksızmıyım bence bana göre yeni modeller daha iyi bana göre bana temiz ses temiz ve son derece yüksek bass temiz bir tiz temşz bir mid sesi lazım bunuda sony çok iyi yapıyor yalan değil haa tabi inşallah arkadaşım alırda şu sony shake 7 sistemini de bende dinlemeye giderim hatta gelirse türkiyeye yani istanbuldaki ataşehir brandium avm ye oraya gidip beraber dinlemeye ve denemeye gideceğim merak ettim yeni modelelrin sesi eskilerden dahamı iyi yoksa kötümü o zaman anlarım tabi ses sestir insan kulağının duyabileceği ses 20 hz ile 20khz arası duyar bundan yukarısını duymaz zaten 20khz den fazla ses üreten hoparlör yok icat edilmedi yani olsa bile insan kulağı duymaz köpekler ve kediler duyar en ince sesi önemli olan kaliteli temiz ses alabilmek haa şuda var cihazda dayanıklı uzun yıllar götürecek şekilde kaliteli olmalı.

20 kHz 'den fazla ses üreten hoparlor icat edilmedi diye bir tarafından sallama lehimci arkadaş.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.