Şimdi Ara

LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
10
Favori
66.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp olsa üretilmezdi canım çöp falan değil ben memnunum bozulana kadar devam belki 3 sene belki 10 sene kaç sene dayanırsa artık

• Tamam canim :)

• Tamam canim :)

• Benim favori konum ve favori kullanıcım da gelmiş.
    Uzun zamandır görmüyorduk eksikliğini hissetmiştim bu konunun!...
  • firstdejavu kullanıcısına yanıt
    benim galiba dimi yanlış anlamadıysam
  • Estağfurullah.

Herhangi bir şey söylemek haddimize mi?
  • firstdejavu kullanıcısına yanıt
    sıkıntı değil istediğini söyle de lg kötü marka değil tamaam belki diyer sistemlerden alt bir mara olabilir ama benim bi arkadaşım var yaş 44 onda sony es serisi amfi var ve arkadaşımın elkinden geçmeyen marka set kalmadı ve media marktta gitmiş lg xboomları sdenemiş samsung faka neyse lg na9640p yi pek beğenmemiş ama benim aldığım lg om7560 çok beğendi ses kalitesi olsun fiyat ve performansı 10 üzerinden 10 alır dedi yani aldığım set güzel geldiyse demekki iyiki almışım çokta memnunum benim arkadaşlarım olsun ailem kim e göstersem herkez beğeniyor heleki sesi nide beğeniyorlar gerçekten 800 tl ye alıacak en iyi cihaz lg om7560 mış iyiki almışım
  • Arkadaşlar LG-CM9960 4800 watt RMS modeli teknosa ve evkur'dan mevcut, bu ürünü kullanan var mı acaba? Ben daha dinleme fırsatı bulamadım.

• armozgur kullanıcısına yanıt
    kullanan varmı bilmiyorum ama ev kurda test etme şansım old bu cihaz olan üstü bir cihaz baslar varya basları içini dışına çıkarır artı ev kurdaki tv ünitelerini devirecekti as kalsın tizleri çok iyi net mid sesi falan yani normal seste dinlersen net ses veriyor kötü değil güzel cihaz ama çok büyük ne yapcan o setle konsermi vercen evde dinlenmez o baslardan şikayeti bırak evden atarlar seni
  • Konu açılalı 3. yıl dolmak uzere.Nerdeyse butun yorumları okudum gıbı bısey oldu.Ama genelde guc karsılastırması gıbı bırseye donmus konu.Sımdı bu urunun fıyatı 2000 Tl ve bu para bu urune verılır mı yoksa 2000 TL ye daha kalıtelı urun alınabılırmı.Yok soyle toplarsın boyle toplarsın su degerı bu degerı fazla gıbı yorumlara gırmezsenız sevınırım.Çevremde nısan kına gecesı eglence gıbı ufak capta eglenceler oluyo ve buralar da da kullanmak amaclı alacagım.Bırde evde dınlenmez bu sıstem fılan demezsenız sevınırım çünku ben evde dınlıyorum ve yuksek sesı sevıyorum tabı kalıtelı olursa.Daha oncekı kullandıgım 2011 yılında aldıgım ev sınema sıstemıydı ve yıne Lgnın sıstemıydı.

Rıca edıyorum sadece allınıp alınmayacagını veya aynı paraya hangı marka model alınabılecegını yazarmısınız?
  • Kardeşim ben şahsen kina gecesi nisan gibi eğlenceler yapıyorum gayet yeterli ve iyi.basslar tatmin edici ve guzel sikayet almadim.aksine herkesin ilgisini çekiyor ama evde biraz sikinti olabilir. Baya güçlü bir cihaz. Bağladigim cihazın bass ve tizleri ni tamamen kısıyorum.yani Bluetooth la telefona bağlanıp çalıyorum. Tiz ve basslari ekolaizer den tamamen kısıp evde o şekilde dinliyorum. Saygılar

• Lg bu aralar iyi cihaz üretiyor her bütceye uygun ses sistemi var ama lg nin en güçlüsü lg cm9960 4800 w rms onu denedim şok oldum o cüsseden öyle bir performans verdiki aklın hayalin durur baslar tizler midler şahaneydi özellikle baslar iç organlarım yer değişti resmen yani evkuru komple indirecekti aşşaya işte düğün kına gecesi nışan parti ve doğum günlerinde kullanılacak iyi bir cihaz herkezinde ilgisini çekeçek bir cihaz.

• merhaba arx 8500 kullanan varmıöneririmisiniz fiyatı 1500 tl sesi dinledim güzel gibi fazla anlamıyorum bili veren olursa çok sevinirim ??
  • LG LHB675 1000W Dual Subwoofer Xboom Tower
    bilgi sahibi olan varmı almayı düşünüyorum önerirmisiniz fiyatı 900 tl hem müzik hem sinama sistemi olarak kulanmayı düşünüyorum
  • empire71 E kullanıcısına yanıt
    Hi-fi sisteme gecmeden önce vardi bende. bu tarz sistemler icinde sesi en guzel olani bence ama bana sorsan su an ki aklimla o parayı hayatta vermem :)

• LG CM9660 al son noktayı koy

•  LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W
     LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W

Arkadaşlar bu RMS konusu uzadıkça uzadı bende bi sonuca varalım diye yeni aldığım LG XBOOM cm9960 modelinin içini açıp az biraz bilgimle çıkış katının olduğu yeri buldum soğutucusunu söküp transistörlerin resmini çekip burda ekliyorum. ır6775 isimli transistörden tam 16 adet var öle kocaman trafolar kocaman soğutucu alüminyum bloklar veya kondanstörler yok. Üst katta çıkış transistörleri ve üzerinden okuduğum kadarıyla (cirrus logic) bunlar ses kalitesi ile ilgili bit değerlerini ayarlayan ciplerin olduğu devre var. Alt devrede aynı büyüklükte ve oda besleme katı trafolar ve doğrultmalar filan var. En üst kapağın altında vidalı bi devre daha var oda aynı büyüklükte ondada tahmin ediyorum ki üstteki düğmelerin ve usb girişlerinin kontrolünün olduğu devreler filan var. bilen arkadaşlar bu transistörlerin kaç watt rms üretebileceğini söylerlerse bizde aydınlanmış oluruz. Deneyimlediğim kadarıyla sesi çok yüksek yıllardır z5500 kullanan biri olarak biri tivimde diğeride pc mde 20 tane yanyana z5500 koysak böyle bir ses üretemez. gel gelelim z5500 de daha büyük trafo ve soğutucu var teknoloji ilerledikçe herşeyi daha basit yollarla yapabiliyorlar ve küçültebiliyorlar. Eski pentium 486 işlemcilerle şimdiki laptoplarda kullanılan i7 işlemciler boyut ve performans olarak hiç kıyaslanabilirmi?. ilerde dahada farklı olacak bu işler.Bu arada ses kalitesine deyinmedim ben sadece bu transistörler ile bu rms üretilebilirmi konusu üzerine yoğunlaştım. Umarım yardımcı olmuşumdur yorumlarınızı merakla bekliyorum. Ayrıca sistemin içinde iki adet fan var sesi açınca onlarında devri yükseliyor bir anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sendogan 67 -- 8 Ocak 2017; 17:16:39 >

• Toplayınca tekrar çalıştığı bari aslında büyük fedakarlık şahsen ben sökmezdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Şu an Dinliyorum :)) Bende merak ediyorum gerçekten bu kadar rms değeri üretirmi. diğer yandan bu ses fazla bile heves işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sendogan 67 -- 8 Ocak 2017; 17:11:0 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.