Şimdi Ara

Lg lh-t250sc firmware güncellemesi lazım!![ÇÖZÜLDÜ!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen biri yardım etsin. başlıkta yazan dvd player ım için firmware güncellemesi lazım acilen. ufotek in sitesi battığı için kapatılmış. Birinde varsa nolur göndersin. Divxlerin altyazısı türkçe karakterleri desteklemiyor. 8482 şeklinde bir kodu var o da işlemiyor. Biri bulursa bana bunu feci hayır duamı alır. Yardım lütfen!!!

edit: arkadaşlar sorunu çözdüm. Firmware update i buldum. isteyen olursa bana pm atsın veya mail adreslerini yazsınlar direk kendim dosyayı .zip dosyası olarak yollarım. gerçekten çok rahatladım diyebilirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atopuzlu -- 26 Ocak 2010; 17:51:30 >

• Arkadaşım merhaba bendede lg lh-t250 dvd divx player var alt yazı sorunu yaşıyorum firmware bir türlü bulamadım bu konuda bana yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler
  • Arkadaşın bana göndermiş olduğu dosyayı cd ye çektim dvd ye koydum ve sonra güncelledi şimdi tüm alt yazıları sorunsuz izliyorum allah ne muradın varsa versin daha ne deyim teşekkürler.
  • bende t250 var sc deil olurmu acaba güncelleme ?
  • lg lh-t250 için firmware nereden bulabilirim?
  • slm kardeş bende aynı dvd den warda bi sorum olucak ... ben bu dvd den baska bi anfiye ses cıkısı alabilirmiyim alınırsa nasıl cvp werirsen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu ben açmıştım sanırım. çok uzunca bir süre foruma giremedim. bütün kullanıcılardan beni affetmesini dilerim. seamadankara sağolsun upload etmiş ona gönderdiğim dosyayı. oradan indireceğiniz dosya ile dvd playerınızı güncelleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.