Şimdi Ara

Lg lm 660s -670s kullananlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba eve bir tv alcaz şuan 660s modelini benimevim.com.tr de 2099 tl ye buldum alanların bilgisi varmı sihirli kumandası çkıyormu birde başka bildiğiniz uygun fiyata bu iki modelden varmı sihirli kumanda + gözlük içinde istanbul bilişimde yokmuş sordum stokta yokmuş varmı bildiğiniz ? Bir de butelevizyonu kullanan arkadaşlarım anlatabilirmi biraz özellikleri nasıl sd hd yayınları nasıl ? şimdiden teşekkürler

• 660 modellerinde sihirli kumanda çıkıyor aynı zamanda cihazda wifi entegreli olarak geliyor bazı firmalardaki izlenimlerime göre görüntü kalitesi sd yayınlarda iyi ama 42lw659/650 s serisinin kalitesinden iyi değil bunuda belirtmek isterim.bi arkadaşımda sormuştu benimevimden almak istedik stoklarında yoktu.1 ay içerinde geleceğini söylediler.fiyat uygun beklenmeye değer...
  • dts destekleme problemi var bu 670 s ve 660 s de onu nasıl düzeltebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcan9999

dts destekleme problemi var bu 670 s ve 660 s de onu nasıl düzeltebilirim

ben daha dün akşam avatar 3d half sbs 1080p dts film izledim gayet akıcı ses 10 numara
  • dts destekleme problemi yoksa eğer benimevim .com u beklemeye değer hartbiden teşekkür ederim
  • Merhaba,

D smart HD kullanıyorum, ancak yeni bir D smart modul uyumlu LG 660s almak üzereyim. TVde dahili HD receiver olduğu için modül alıp onunla birlikte kullanmak istiyorum.

oncelik ile ögrenmek istediğim
    1) bu şekilde kullanan arkadaş var ise D smart modul ile birlikte TV receiver rahat kullanılabilir oluyormu?
    ayrıca
    2) dsmartın modül ü yerine başka modül alıp dsmart hd izleyebilirmiyim.

şimdiden herkeze teşekkurler.

Soner KOLCAK
  • D-smart la aldığım görüntü TV nin kendi alıcısından aldığım görüntüden çok daha KÖTÜ.Ayrıca D-smartla kanal geçişleri ve d-smartın kendi menü geçişleri inanılmaz yavaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 47 LM660s şu anda kullanıyorum ilk 2 3 saatimi geçirdim. bi önceki kullandığım tv samsun 46c750 idi. yavaş yavaş izlenimlerimi paylaşırım. ilk izlenimlerim, uydusu baya yavaş arama yapıyor. 3d gözlükle bi 10 dakika kadar deneme fırsatım buldum. 10 dk bile gözlüğü çıkardığımda hafif te olsa bir gariplik hissediyor insan. birde aktif gözlük olsa nasıl olur kim bilir. son güncellemeyi kurdum. serviste allahtan kanallar usb de hazırmış 2 dkda atıverdi içine. bir tek galaxy s3 ile remote control kullanmayı denedim. yani telefondan kumanda etmeyi ama beceremedim. smartphone dan kumanda edebilen var ise yardım rica ediyorum....
  • Plex'i kurman gerekir.

http://www.plexapp.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.