Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okan_2133

arkdşlr vod portal üyelik istiyor.önemli olan bizim kendi xml dosyalarımızı yani portallarımızı atmamız.zamanı olan arkadşlar bu konu hakkında araştırma yaparsa ilerleme kaydedebiliriz.

Haklısın ilerde inş. o'da olur.
  • iptv ve sharing gibi konuları ttnet takip ediyor mu? bu tür işlemler sonunda yasal yaptırımlarla karşılaşmamak için neler yapılmalı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

arkadaşlar şu videoyu izleyebilirmisiniz.ruslar kartina tv yi dns değiştirerek çalıştırmışlar.ben denedim olmadı sizce nasıl olur.

http://www.youtube.com/watch?v=YaB4J7Rm71Q

Kartina TV nin özelliği nedir? Hızlıca internete aradım açıklayıcı bişi bulamadım şimdilik. Rus TV plartformu gibi.. Şifre almak gerekiyormuş.. Adindiğim bilgi şimdilik bu kadar..

evet rus tv platformudur önemli olan tvde açılması belki nstreamvodu bir şekilde yükleyebiliriz dns y değiştirdim ama olmadı

Bilgi için teşekkürler..
    Peki Nstreamvod nedir? Zaten ip tv adreslerini yazarak izleniyor değilmi? nstreamvod ne işe yarıyor?
    Tahmin olarak nstreamvod bir program ve içine ip tv adreslerini yazıyoruz. Yani nstreamvod sayesinde herhangi bir servere ihtiyaç duyulmadan ip tv adreslerini kullanıyoruz. Yani bir nevi internet explorer in Sık kullanılanlar misali bir şeymidir?

arkadaşım nstreamvod ile sadece ıp tv izlenmiyor.örneğin internette film izlemye çalıştığımızda siteye giriyor filmi seçiyor rklamlardan geçip filmi part part izliyoruz.nstreamvodda ise portallar var. bu portallarda filmlerin resimleri dahil konusu ile karşımıza çıkıyor tıklayıp izliyoruz.nstreamvod enigma2 cihazlarda ve samsungun bazı modellerinde çalışıyor.ruslar mac adresi ile tv ye kurulumu yapıyor, onlarda kendi portalları için para istiyor.bizim amacımızda nstreamvodu lg tv lere kurup portallardan faydalanmak.apps yazılım bilgimiz olmdğı için gelişme kaydedemiyoruz.

örneğin internette film izlemye çalıştığımızda siteye giriyor filmi seçiyor rklamlardan geçip filmi part part izliyoruz.nstreamvodda ise portallar var. bu portallarda filmlerin resimleri dahil konusu ile karşımıza çıkıyor tıklayıp izliyoruz.

Kardeş. Verdiğin örnek benim hep istediğim bişi idi.. Umarım bu nstreamvod denen olay olur.. Peki kendi PC mize nstreamvod server gibi bişiler kurulabiliniyormu? Bende sürekli çalışan ATOM PC var. Ama malum PC HD film bile oynatmaya kalsan ite kaka film gidiyor Zayıf güçsüz yani.. Torrent ve Plex server ve gündelik internet gezmeleri için kullanılıyor.. Nstreamvod için PC nin fayası olurmu? (LG TV tek başına bir işe yaramıyorsa..)

• dün ip tv kanallarında aradım galatasar y macını 237.kanalda dordmunfd macını verdıler:) galatasarayı çok aradım bulamadım.sonuç mahallenın meyhanesıne gıttık eve gelınce gecenın 12 sınde 2 kere çitilenerek uzerımdekı sıgara duman kokusunu zor cıkardım.
    yanı dsamrt sana guzel bır laf sallardım ama degıl benım banlanmam forumu kapatırlar vallah!
    ne hallere gırıyoruz bı mac ızlemek ıcın
  • Arkadaşlar hiç aranızda tv'sinin wifi alıcısı bozulan oldumu? Benimki bir sefer bozuldu değiştirdiler 2-3 aydır sorun yoktu dün yine bozuldu. Servis tv'yi götürürken virüs bulaşmış olabilir, eğer öyleyse garanti dışı kalır diye tuhaf bir şey söyledi. Dedimki eğer virüs bulaşmış diye bana cevap gönderirseniz neyi haklı göstereceksiniz? O zaman dünyadaki bütün tvlerin virüs kapma olasılığı %90'larda olmazmı? Hadi onuda geçtim, tv'ye virüs bulaşabiliyorsa tvyi yapan adamlar bu ihtimali düşünüp tv için virüs programı yapmazmı? Söylemem o ki bizim vatandaşlar cahil oldukça böyle bir ayağa yerler ve gider parasını ödeyip yaptırırlar. Acaba servisler bize bakarken ''la buna ne desek yer'' gözüylemi bakıyorlar anlamadım. Beyinsiz adamlar canımı sıktı arkadaş ya... Virüs diyo adam ya!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

Arkadaşlar hiç aranızda tv'sinin wifi alıcısı bozulan oldumu? Benimki bir sefer bozuldu değiştirdiler 2-3 aydır sorun yoktu dün yine bozuldu. Servis tv'yi götürürken virüs bulaşmış olabilir, eğer öyleyse garanti dışı kalır diye tuhaf bir şey söyledi. Dedimki eğer virüs bulaşmış diye bana cevap gönderirseniz neyi haklı göstereceksiniz? O zaman dünyadaki bütün tvlerin virüs kapma olasılığı %90'larda olmazmı? Hadi onuda geçtim, tv'ye virüs bulaşabiliyorsa tvyi yapan adamlar bu ihtimali düşünüp tv için virüs programı yapmazmı? Söylemem o ki bizim vatandaşlar cahil oldukça böyle bir ayağa yerler ve gider parasını ödeyip yaptırırlar. Acaba servisler bize bakarken ''la buna ne desek yer'' gözüylemi bakıyorlar anlamadım. Beyinsiz adamlar canımı sıktı arkadaş ya... Virüs diyo adam ya!!!

bunuda duydukya helal olsun yakında paneli bozulan tv içinde panele virüs girmiş derlerse şaşırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

arkadaşlar gs real madrid maçı ile ilgili ip tv linki ararken bir program buldum.

programın adı "dedektif müçu".

Dedektif MÜÇU - Ip Tv Linklerini test edin
    Herhangi bir sayfada karşık olarak verilen, mms://, mmsh:// ,rtmp://, rtsp:// ,parametreli rtmp:// , http:// linklerini hızlı bir şekilde test edebilirsiniz.Programın çalışması için PC nizde VLC Player ile NetFramework kurulu olmalıdır.

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli)

Programı çalıştırın daha sonra test edeceğiniz ip tv linklerini seçip kopyala yapınız.Program Kopyaladığınız linkleri otomatikman tanıyacaktır.Resimde ok ile gösterilen butona tıklayın aşağıda çıkacak olan linklerden istediğiniz linke sağ tıklayıp VLC ile aç tıkla ve izle.

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli)

alıntıdır. arkadaşın emeğine sağlık

Harikaymış. Tek tek kontrol etmek kadar zahmetli birşey olamaz. Programı indirme linki burada;

http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=696887#.UV56kqLvg_A

• konuşmalar türkçe mi
  • Benim ikinci tv 42 lm 640s kapanıp kapanıp açılmaya başladı.Birde hafiften kablo yanık kokusu geliyor.Daha alalı 5 ay olmuştu.Bakalım yarın servis gelecek,ne çıkaracaklar merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Benim ikinci tv 42 lm 640s kapanıp kapanıp açılmaya başladı.Birde hafiften kablo yanık kokusu geliyor.Daha alalı 5 ay olmuştu.Bakalım yarın servis gelecek,ne çıkaracaklar merak ediyorum.

al bi samsung kurtul adamim,ben pisman oldum aldigima.samsung kullananlarda hersey catir catir oluyor,biz burda sürünüyoruz resmen...
  • değişim verseler aldığın yerle konuş samsung almaya çalış.
    uğraşma lg ile görüyorsun çektiğimiz rezilliği.
  • netyayini.comu zyaret edin çıkıyor bende devamlı var mı bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Benim ikinci tv 42 lm 640s kapanıp kapanıp açılmaya başladı.Birde hafiften kablo yanık kokusu geliyor.Daha alalı 5 ay olmuştu.Bakalım yarın servis gelecek,ne çıkaracaklar merak ediyorum.

bilgisayarında plex kurulu ise o yapıyor olabilir.
    kaldırınca düzeliyor.
  • Servis alıp götürdü,bilgi vereceklermiş,genelde akım korumalı priz kullanılması gerekiyor dediler,bekleyeceğiz bakalım,hayırlısı.
  • simdide liste yükleyemiyorum,tek bendemi bu sorun arkadaslar?
  • Tv de iptv uygulaması icin kullandığımız usb nin icine müzik veya film dosyaları da atsak bi sıkıntı olur mu?
    Ayrica kanal listeleri hazirlayan arkadaslara cok tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne hareketli bir forum yaa,yazilanlari okumaya yetisemiyorum o derece yani...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt999 -- 8 Nisan 2013; 21:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayt999

ne hareketli bir forum yaa,yazilanlari okumaya yetisemiyorum o derece yani...:)

mac adresin küçük harfle yazacan kardeş. Sen bir hata yapıyorsundur. Olmazsa özelden mac adresini ve yüklemek istediğin listeyi yolla ben gönderiyim senin tvye..
  • acemi degilim o kadar arkadasim merak etme :) kanallar yüklendi diyor ama tvde tek kanal bile yok,olanda silinmis yüklemeden dolayi.kanal listesini bircok defa degistirdim o konuda bi sorun yok.sadece yeni yükleme yapan varmi yani sitedemi bi sorun var yoksa benim tvdemi onu anlamam lazim.yardim teklifin icin tesekkürler bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.