Şimdi Ara

LG LM620S TV İçin Uygun Ses Sistemi Önerileriniz!!! (Not: Hiç Anlamıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG LM620S TV aldım ve birde ses sistemi almak istiyorum. Bütçem maksimum 550 TL. Anlayan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum.

* Apartman dairesinde 3,5x5 m büyüklüğünde bir odanın içinde kullanacağım. (Watt bu durumda önemli mi?)
    * PS3 kullanıyorum.
    * Filmleri genellikle harddiskten oynatıyorum. (İçinde her türlü film var, bluray, mkv, dvdrip, hd...) Fakat bluray filmleri TV oynatmıyor. Özellikle harddiskten bluray oynatmasını istiyorum.
    * Ses kalitesi iyi olsun istiyorum. (Watt düşük olursa ses kalitesi de düşer mi?)
    * TV izlerken kullanabilir miyim?

Şimdiden sağolun arkadaşlar.

• Arkadaşlar lütfen yardım!!! Anlamıyorum bu işlerden. Birşeyler anlatın. Yardımcı olalım birbirimize.
  • bende pek anlamam ama istersen şuna bir bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_59824552//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

bende pek anlamam ama istersen şuna bir bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_59824552//tm.htm

baktım bu linke daha önce ama tam olarak kafamdaki soru işaretlerinin cevabını bulamıyorum. anlayan birini bulsam direk sorcam ona. şimdi gidip rasgele almayım sistemi. mesela dvd oynatıcılı ses sistemleri daha uygun ama şimdi bluray oynatıcılı almazsam sıkıntı olur mu? ya da harddiskten oynattığım için her türlü film için ses sistemi işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvrck

quote:

bende pek anlamam ama istersen şuna bir bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_59824552//tm.htm

baktım bu linke daha önce ama tam olarak kafamdaki soru işaretlerinin cevabını bulamıyorum. anlayan birini bulsam direk sorcam ona. şimdi gidip rasgele almayım sistemi. mesela dvd oynatıcılı ses sistemleri daha uygun ama şimdi bluray oynatıcılı almazsam sıkıntı olur mu? ya da harddiskten oynattığım için her türlü film için ses sistemi işe yarar mı?

eğer yanlış anlamadıysam usb den olursa ve de ses sistemini optik çıkıştan bağlarsan hiçbir sıkıntı yok. yada hdmi dan tv ye giriş yaparsan. tabi izleyeceğin filmin formatı da önemli. yani film en adi kayıt ile yapılmışsa (hd değilse, ses tek kanal ile kaydedilmişse) yapacak bişey yok. yani kaliteli görüntü ve ses ile kaydedilmiş olması lazım en başta. ama genede tam emin değilim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kvrck

quote:

eğer yanlış anlamadıysam usb den olursa ve de ses sistemini optik çıkıştan bağlarsan hiçbir sıkıntı yok. yada hdmi dan tv ye giriş yaparsan. tabi izleyeceğin filmin formatı da önemli. yani film en adi kayıt ile yapılmışsa (hd değilse, ses tek kanal ile kaydedilmişse) yapacak bişey yok. yani kaliteli görüntü ve ses ile kaydedilmiş olması lazım en başta. ama genede tam emin değilim.

İşte bende emin değilim :)) ne alsam acaba?!!

• keşke şunu al diyebileceğim birşey olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lg hb1100mk ev sinema sistemi oneririm hem bluray oynaticin olur hem ses sistemin. disc den izlemesende olmali bence harici oynatici

Bu urun fiyat olarakta butcene uygun su an inan baska urun yok fiyat performans olarak. Urunun fiyati teknoloji marketlerin indirimlerinde 500 - 600 fiyat araliginda. İndirimleri takip et bu urunu al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.