Bildirim
LG LS50
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
VALLA KARDES MILLET BI DATRON CILGINLIGINA KAPILMIS GIDIYO ...BEN DE YAZDIM BU LG KONUSUNU AMA KIMSE IPLEMEDI..BENCE DATRONA 10 BASAR BU ALET MALZEME KALITESI COK IYI,KONFGRASYON GUZEL,FIYATIDA GAYET IYI.AMA BU KONFGRASYON VE KALITEDE ASUS A35N YI DE DUSUNEBILRSIN.AMA BANA SORARSAN LG DAHA ZARIF.SERVISI HANGI ILLERDE VAR PEK BILGIM YOK AMA LG GIBI BI FIRMANIN MUSTERISINIDE YARI YOLDA BIRAKACAGINI ZANNETMIYORUM . -
arkadaşım bende lg nin 4 adet cd-rw ı var hepsindede sorun çıktı arkadaşda 3 tane dvd-rw ı var onlardada hemen problem çıktı. Ayrıca arkadaşımda 17" flat monitörü var servise gidip gelmekten helak oldu. Ne zaman lg nin bir ürününü görsem kullanana soruyorum en az bir kere servise götürdüğünü söylüyor hemde aldıktan en geç 1 ay sonra. Ben bedava olcağına bilsem bir kere ağzım yandı bir daha lg almam. Hele bu dizüstü bilgisayarsa (ki ucuz bişi değil dediğim ürünler gibi) bir durup iyice düşünüp ondan sonra karar veririm. -
o nlarda genelde sorun çıkıyor bence alma -
lg nin cd rom ile notebook unu karıştırmamak lazım. 4 yıl lg 17" flat monitör kullandım bir kere servis yüzü görmedi. notebook u da gayet şık ve fiyatlar abartı değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: kaanmalal
arkadaşım bende lg nin 4 adet cd-rw ı var hepsindede sorun çıktı arkadaşda 3 tane dvd-rw ı var onlardada hemen problem çıktı. Ayrıca arkadaşımda 17" flat monitörü var servise gidip gelmekten helak oldu. Ne zaman lg nin bir ürününü görsem kullanana soruyorum en az bir kere servise götürdüğünü söylüyor hemde aldıktan en geç 1 ay sonra. Ben bedava olcağına bilsem bir kere ağzım yandı bir daha lg almam. Hele bu dizüstü bilgisayarsa (ki ucuz bişi değil dediğim ürünler gibi) bir durup iyice düşünüp ondan sonra karar veririm.
benim adıma konusma..2 yıldır lg monitor kullanıyorum..tık yok..en gec bi ayda servise gidiyomus..bedava verseler almazmıs..yahu ne kadar yanıltıcı, iftira dolu bi mesaj..aklın sıra adama yardım ediyosun...
mesajı yazan arkadasım...LG nin o model laptopu guzel..kullanan bi arkadasım olsa sana maillerini verirdim..kendim gordum..denedim..gayet sık ve işe yarar..yabii oyun oynamayacaksan deliler gibi..
-
Valla 6 yıldır LG 14" monitor kullanıyorum hafif titremeyi saymazsam tık yok. Kendimi bildim bileli LG CD-Rom yada CD-RW kullandım ama hala sorun yaşamadım. Böyle hurafelere inanmayın bence bu tip sorunlar Asus tada vardır, Sony de de. O laptop benimde gözüme hoş geldi ama monitor ve CD-Rom la laptop kalitesi kıyaslanırmı bilmiyorum. Biri 15 dolar biri 1100 dolar... En iyisi biraz daha araştır... -
LG IYIDIR... -
bence sakıncası yok -
bence alabilirsin lg'den daha iisinimibulacaksın -
quote:
Orjinalden alıntı: abdul_2341
bence sakıncası yok
Oh.. Tamam beyler Abdul izin verdi, artık LG alabilirsiniz.
Abdul, kaç yaşındasın sen yahu? Merak ettim artık.. -
98 den beri lg cd rom kullkanıyorum 2000 dede 17 monitor aldım geçen yıl bunlara lg cdrw 2 ay öncede dvd rw aldım hepside hiç sorunsuz gayet güzel çalışıyor nasıl oluyorda bazı arkadaşların başı aynı üründen birkaç kez yanıyor anlamıyorum bana karalama politikasından başka bişey değilmiş gibi geliyor -
ben ce alma daha iyilerini gördüm -
arkadaşım bende lg aldım.
almadan önce çok yazdım burada. tam olarak cevap alamamıştım.
sonunda nolcak alim dedim aldım.
iki aydır kullanıyorum.
lw 60 modelini almıştım ve şuana kadar bir problemle karşılaşmadım.
sadece pil konuşunu bir araştırırsan iyi olur sanki biraz erken bitiyo
bir özelliğinden dolayı ama neydi o özellik şimdi hatırlamıyorum.
dizaynı falan çok şık lg nin
benim makinanın özellikleri de çok iyi yani şimdilik bir
sorun olmadığı için memnunum...
yine de sen bilirsin tabi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X