Selamlar, 3000-3500 arası bütçem var alternatifler: - LG 47LW5500 (bimeks'te 3100TL, FPR teknolojisi, mkv desteği) - SONY 46HX720 (tanıdık vasıtasıyla sony garantili 3500 civarı, 200hz, yeni görüntü işlemcisi...) - PANY 46GW30 (başarılı sd yayın sağlaması)
siz olsanız hangisini alırdınız, tavsiylerinizi bekliyorum...
Panasonic plasma eğer 3D sizin için çok önemli değilse bu 3 TV arasından size tavsiye edebileceğim ürün olur. Sony 46HX720 Sony'nin düşük bir modeli, o yüzden o fiyatı ona vermeye gerek yok bence.
Ha, bana sorarsanız been zaten LG LW serisi kullanıcısıyım ve 3D modu olmayan bir TV düşünemiyorum artık
quote:
Orijinalden alıntı: dusty_
Panasonic plasma eğer 3D sizin için çok önemli değilse bu 3 TV arasından size tavsiye edebileceğim ürün olur. Sony 46HX720 Sony'nin düşük bir modeli, o yüzden o fiyatı ona vermeye gerek yok bence.
Ha, bana sorarsanız been zaten LG LW serisi kullanıcısıyım ve 3D modu olmayan bir TV düşünemiyorum artık
aslında sony hx serisi epey iyi bir seri. ex ve nx'lerden üstün. 3d dediğiniz gibi artık şart sanırım =) lw5500'ün sd yayında maç ve hareketli görüntü performansını nasıl buluyorsunuz, hangi yayın ile kullandığınızıda belirtirseniz sevinirim.
Sony gerçekten LED TV'ler arasında en iyilerden ama fiyat bağlamında bakıldığında muadili olan ürünler çok daha uygun fiyata alınabiliyorken SONY'nin düşük serisi diyebileceğimiz modeller bile diğer marka muadillerinden çok çok yüksek fiyata satılıyor.
3D gerçekten şart. Ben TV'deki kanalları izlemiyorum açıkcası. Tivibu web var bende, yayınları ondan alıyorum. Zaten TV'mi de PC bağlantılı kullanıyorum. Benim için oyun, film konusu çok önemli. TV alırken en çok gecikme durumunu araştırdım ve TV'mi aldığım günden beri input lag sorunu yaşamadım. Futbol maçı da bir TV'yi PES, FIFA kadar yormayacağına göre performansı iyidir diye düşünüyorum
haklısınız o başlığı uzun uzadıya inceledim. genelde memnun olduklarını belirtiyor insanlar. ama sanırım almadan önce içimi rahatlatmak için "digiturk ile sd yayınları izliyorum ve maç yayınlarında sıkıntı yok" lafını duymak istiyorum =)
Çok yüzeysel olacak ama 3D istiyorsan LW serisi en iyisi şu an. Doğrudur bir HX720 2D performansı alamazsın bu seride çünkü Cinema 3D TV serisinin orta / orta - üst serileri şu an LW4500 - LW6500 modelleri. LW serisinde SD yayında sıkıntı yok, ben şahsen birkaç yıldır SD yayın izlemedim ama alanlardan kimse kötü demedi ve çok insan aldı bu ürünü. Maçlarda nasıldır bilemeyeceğim ama bir Sony motion motoruyla ya da plasma teknolojisinden kaynaklanan tepkime hızıyla LW serisinden maçlarda diğer iki TV den aldığınız performansı alamazsınız. Ama izlenmeyecek kadar başarısız olmaz tabii ki. Diğer yandan, 3D si özellikle FPR gözlükler nedeniyle tartışmasız daha iyi. Yine oyunlarda ve SD yayınlarda başarılı. Demem şudur ki LW serisi tam bir fiyat / performans ürünüdür, her türlü ihtiyacı orta - üst seviyede karşılar. Gaming lag düşüktür, SD yayınları gayet iyidir, 3D si çok iyidir, 2D si LW650S in çok iyidir LW5500 biraz daha orta-üst bir kalitededir.
Kısaca 3D senin için önemliyse LW. Bunu düşünürken ileriyi de düşün tabii, sonuçta 3D medya sürekli gelişiyor. Yok ben çok izlemem zaten 3D dersen eğer plasma görüntüsünü ve renklerini seviyorsan GW30, ben oyun oynarım (PS3, Xbox, Wii, PC) ve çok aksiyon filmi izlerim diyorsan HX720.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme