Şimdi Ara

lg lw5500 youtube açılmıyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
29.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grafmaster

siz gene şanlısınız ben smart tv ye hiç giriş yapamadım henüz. eternet kablosunu tv nin arkasına bağlıyorum ancak ağ bağlantısı yok diye hata veriyor. kablo sapa sağlam sorunsuz. muhtemelen tv nin ethernet girişi bozuk :s 2 bin tl para verdim tv ye olaya bak.

TV açıkken ve ethernet kablosu takılıyken modeminize reset atmayı deneyebilirsiniz. Bazen saçmalayabiliyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

siz gene şanlısınız ben smart tv ye hiç giriş yapamadım henüz. eternet kablosunu tv nin arkasına bağlıyorum ancak ağ bağlantısı yok diye hata veriyor. kablo sapa sağlam sorunsuz. muhtemelen tv nin ethernet girişi bozuk :s 2 bin tl para verdim tv ye olaya bak.

TV açıkken ve ethernet kablosu takılıyken modeminize reset atmayı deneyebilirsiniz. Bazen saçmalayabiliyor çünkü.

aradım servis gelecek. smart tv alıp ta ethernetin bozuk çıkması gibi bir şansız durum kaç kişinin başına gelir bilemiyorum

• Elektronik gerçekten şans işidir ama belki servis değişim verir gerçekten ethernette sıkıntı varsa. Bize de bildir hocam sonucunu.
  • quote:

Hakikaten şanssızlık.En kısa süre de çözülür inşallah.Sonuçtan bizleride haberdar et.

Bu arada halen youtube sorunu yaşayan kalmadı heralde.
    Herkeste sorunsuz çalışıyor değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast

quote:

Hakikaten şanssızlık.En kısa süre de çözülür inşallah.Sonuçtan bizleride haberdar et.

sorun çözüldü. kablo bağlandığı zaman tv ile modem birbirini görmüyordu kablo bağlantısı yaptıktan sonra modem ve tv aynı anda kapatıldı. 20 sn filan beklendi ikisi aynı anda açıldığı zaman birbirini görmeye başladı çok saçma ve garip bir durum ama öyle oldu. youtube a filan sorunsuz giriyor skype çalışmıyor onun için kamera istiyor.

• İlginç bir çözüm yolu olmuş.
    Artık smart tv'nin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

sorun çözüldü. kablo bağlandığı zaman tv ile modem birbirini görmüyordu kablo bağlantısı yaptıktan sonra modem ve tv aynı anda kapatıldı. 20 sn filan beklendi ikisi aynı anda açıldığı zaman birbirini görmeye başladı çok saçma ve garip bir durum ama öyle oldu. youtube a filan sorunsuz giriyor skype çalışmıyor onun için kamera istiyor.

bunu servis mi yaptı, siz mi keşfettiniz?

• quote:

quote:

quote:

Bahsettiğim saçmalık buydu zaten, modem reseti aynı işi görmüştü bende.

• Ya Youtube takılmaya başladı ne oldu buna yaklaşık 1-2 haftadır böyle.. Location u Türkiye yapmıştım onun bir etkisi olurmu acaba?
  • @musAKka nickli arkadaştan esinlendim servis gelicekti gelmesine gerek kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Ya Youtube takılmaya başladı ne oldu buna yaklaşık 1-2 haftadır böyle.. Location u Türkiye yapmıştım onun bir etkisi olurmu acaba?

Bende de takılıyor .Özellikle hd videolar takıla takıla .Yüklemeyi durdurup beklesen dahi sadece 15-20 sn ilerisine kadar yükleme yapıyor kalıyor.Sd videolarda bu sorun yok.(hız 8.5 mbit)
  • Bu arada dün Youtube App ile tekrar video izlemeye çalıştım. Belki 20 tane video denedim, hepsinde siyah ekranla karşılaştım. En sonunda bir video çalıştı, o da bundan 6 sene önce kendi yüklediğim şu video.

Kalitesi oldukça düşük olduğu için midir, bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masko

Arkadaslar lg firmasınla cok görüşme yaptım bir turlu sorunu cözemediler cunkü sorunun ney olduğunu bilmiyolar...
    Kendim bir takım seyler denedim ve 4 gundur youtube sorunsuz calısıyor .. Öncelikle yapmanız gereken geceden tv kapatırken tv nin arkasından internet kablosunu cıkarın... Lan kablosunu cıkardıktan sonra tv nizi fabrika ayarlarına geri döndürün... Tv niz işlemi yaptıktan sonra kurulumu yaparken (kesinlikle lan kablosunu takmayın.. (tahminim sıfırlama yapsanız bile kendini acınca takılı iken eski ayarlarına dönüyor) turkce dil seceneğini secip ulke olarak arnavutlugu secin.. Hem dailymotion da var.. daha sonra tv nin fişini cekin sabaha kadar fişten cekili kalsın... Sabah lan kablosunu takın ve tv acın youtube girecektir.. Dailymotion da sorunsuz calısacaktır... Eger calısmazssa bir kez daha fişten cıkarıp 10 dakika bekleyip tekrar takın sorun ortadan kalkacaktır.. LG firmasıyla bir suru kavga ettim sorunu cozemediler sonunda kendim buldum.. Sorun muhtemelen turkiye smart tv altyapısı bu olayı desteklemeye daha hazır değil.. hayırlı seyirler...

benim tv 47LW650S son 2 haftadır ben de youtube da video izleyemiyorum. Arama yapabiliyorum istediğim videoyu bulabiliyorum. Videonun süresi de gözüküyor ancak video sürekli yükleme ekranında kalıyor. Söylediklerinizi yaptım ama bir sonuç alamadım. Ağa bağlanır bağlanmaz uygulamalar g
    ncelleniyor ve tekrar Türkiye menüsüne dönüyor. (Dailymotion falan kalmıyor)

• Bende de aynı sorun vardı arkadaşlar videolar açılıyordu ama takıla takıla gidiyor bir türlü izleyemiyordum.
    Üşenmedim modemi tv nin yanına getirip kablo ile bağladım düzeldi. LG usb dongle 5 para etmez.
    Dongle takılıyken tv nin web browser i üzerinden hız testi yapın,reziliği göreceksiniz.

tv 42ls5700
    Koçnet 8mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: esssperanto

quote:

Arkadaslar lg firmasınla cok görüşme yaptım bir turlu sorunu cözemediler cunkü sorunun ney olduğunu bilmiyolar...
    Kendim bir takım seyler denedim ve 4 gundur youtube sorunsuz calısıyor .. Öncelikle yapmanız gereken geceden tv kapatırken tv nin arkasından internet kablosunu cıkarın... Lan kablosunu cıkardıktan sonra tv nizi fabrika ayarlarına geri döndürün... Tv niz işlemi yaptıktan sonra kurulumu yaparken (kesinlikle lan kablosunu takmayın.. (tahminim sıfırlama yapsanız bile kendini acınca takılı iken eski ayarlarına dönüyor) turkce dil seceneğini secip ulke olarak arnavutlugu secin.. Hem dailymotion da var.. daha sonra tv nin fişini cekin sabaha kadar fişten cekili kalsın... Sabah lan kablosunu takın ve tv acın youtube girecektir.. Dailymotion da sorunsuz calısacaktır... Eger calısmazssa bir kez daha fişten cıkarıp 10 dakika bekleyip tekrar takın sorun ortadan kalkacaktır.. LG firmasıyla bir suru kavga ettim sorunu cozemediler sonunda kendim buldum.. Sorun muhtemelen turkiye smart tv altyapısı bu olayı desteklemeye daha hazır değil.. hayırlı seyirler...

benim tv 47LW650S son 2 haftadır ben de youtube da video izleyemiyorum. Arama yapabiliyorum istediğim videoyu bulabiliyorum. Videonun süresi de gözüküyor ancak video sürekli yükleme ekranında kalıyor. Söylediklerinizi yaptım ama bir sonuç alamadım. Ağa bağlanır bağlanmaz uygulamalar g

Web browser Qmenü ayarlar bölümünden geçmişi temizledinmi.
    Ayrıca modeme reset atmayı deneyebilirsin.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black one -- 15 Kasım 2012; 14:02:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esssperanto

quote:

Web browser Qmenü ayarlar bölümünden geçmişi temizledinmi.
    Ayrıca modeme reset atmayı deneyebilirsin.
    Kolay gelsin.

Modem reset, fabrika ayarlarına dönüş hepsini denedim hala youtube da video izleyemiyorum

• youtube kendi kendine düzeldi. Güncelleme de olmamasına rağmen şimdi sorunsuz çalışıyor
  • Arkadaşlar varmı test eden?
  • 55" LG kullanıyorum aylardır bu Youtube ile ilgili aynı sorunu yaşıyorum. Bazı videoları açıyor bazılarını açmıyor... Sorunu TTNet'in verdiği dandik TP-Link modemden dolayıdır sandım, bugün dayanamayıp gidip bir AirTies aldım, 8Mbit bağlantı 6Mbit indirme hızım var ve hala bağlanmıyor...
  • TTNet kullanıyorum. Philips 32PFL3517H/12 TV'ye sahibim. TVden Youtube'a giriyorum fakat videolar izlenmiyor. Birkaç ayar denedim olmadı. Videoya giriyorum videonun dakikasıda görünüyor ama yükleme yuvarlağı sürekli dönüyor. TVnin ayarlarından DNS değişmiyor kilitli. Bu kilidi nasıl açabilirim. Birde modemin arayüzünden DNS ayarlarını değiştirince video izleyebildim fakat çıkıp girdikten sonra tekrar aynı şey oldu ve DNSde işe yaramıyor artık. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.