Şimdi Ara

lg lw5500 youtube açılmıyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
3
Favori
29.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorunlar aynı ama çözüm yok aylardır. lg yi aradım dönecez dediler dönen de yok. 42lw570s var youtube ye plex le dahi giremiyorum.
    modem resetleme günceleme
    tv yazılımı güncelleme faprika ayarlarına dönme gibi ne varsa yaptım
    servis sağlayıcıyı aradım bi çözüm getiremediler.
    DNS ayarlarını da denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toruteto -- 9 Şubat 2013; 1:17:57 >
  • LG TV ve LG HB1100MK ses sistemimin ikisinde de youtube'e girdiğimde videoları oynatmıyordu. Geçen hafta ses sisteminin ağ ayarları menüsünden dns ayarlarını değiştirdim ve 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarladım. Artık bütün videoları gösteriyor.
  • bendede aynı sorun var ,lg cok problemli bir marka kesinlikle almamak lazım
  • bugün yeni yazılım geldi arkadaşlar 06.01.24
  • bir değişiklik yok
  • yeni çıkan yazılımdan sonra flash player isteyen siteleri açan yada film dizi izleyen varmı acaba
  • yok malesef LG türk telekom kaynaklı olabilir diyor gerçi evdeki bilgisayar giriyor bune biçim bahene cok pişmanım cok
  • mesudiyeli52 M kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var 47 lw 5500 2012 de almıstım ıkı ay sonra ana kart sorunu oldu ve degıstı ılk aldıgımda youtube ve yabancı fılım hızmeti veren sıtelere gırebııyor
    sorunsuz calısıyordu ana kart degıstı güncelleme yaptım ondan sonra sorun basladı vevo vıdeo ları nede youtube calısıyor hd vıdeoları hıc acmıyor televızyona 3000 tl verdık
    DTS bıle desteklemıyor ekstra egreat 3d almak zorunda kaldım cünkı alt yazılarda desteklenmıyordu 3d de neyse 2013 agustos 32 ln 575s aldım 840 tls dual core wıfı uydu
    smart yok yok benım televızon yanında sıfır görüntü mükemmel film box alan çok hızlı açıyor flas player var bu arada 200 tl fazlasına 3d ve 200 hz var düsünün o kadar para verdık karsılıgı sıfır keske samsung mu alsaydım pişman oldum , aslında hata ana kart bozuldugunda televizyonu eri veremem lazım samsung almam daha ıyı olurdu
    şimdi 1000 tl versen kımse almaz televizonu düzelen varsa haber versin lütfen böyle devam etmek zorundayız çünki

• Boş Boş yorum yapan arkadaşlar bilgi alışverişi ve güveni açısından boş konuşmamanızı ve yeterli bilgiye sahip lmadığınız için boşuna bazı markaları karalamayın ki insanlar sorunlarını çözsün .

Şimdi lg deki youtube sorununa bir göz atalım evet yeni sürüm geldikten sonra video oynatma problemi yaşıyoruz bu problemin tek nedeni türkiyede internet kullanımının özgür olmadığının nedenidir bu işin siyasi boyutu şimdi youtube sorununu çözmek için çok basit bir işlem ile cihazınızdan ağ bölümüne gidin ve sonra wifi bağlantısına tıklayıp gelişmiş ayarlarda manuel olarak internete bağlanın dns sunucusuna ise 8.8.8.8 yazın ve sonra youtube daki sorununuz çözülsün şimdiden dediğim gibi dns ayarlarını googledan alacağız türkiyede bu sorunları aşmamız için öncelikle bazı gelişmiş ülkeler gibi internette özgür olmamız lazım ama bu yakın bir zamanda pek mümkün görünmüyor sorunlarını aşan herkes burdan yazabilirler ...
    :)

• İşlem çok basit dns ayarlarını sadece 8.8.8.8 yapıı internete bağlanmayı manuel yapacağız bu kadar basit nir şekilde yootube sorununu çözmüş olacağız.
    Bu sorunu profosyonel olarak çözmek isteyen yazılımcı bilgisayarcı veya televizyoncu bu işten para kazanan esnaf arkadaşlarada cevabım
    Bilgisayarın Komut sisteminden subnet mask ipv4 adress defult gaetway bilgilerini not alın sonra
    tv cihazının ağ ayarlarına girip wi-fi bağlantısına tıklayın ve gelişmiş ayarlarlardan
    manuel oalrak bağlanın sisteme bu bilgileri not ettikten sonra ip adres ağ alt gecidi ve dns ayarlarına yazın bu bılgılerı
    dns ayarlarına sadece 8.8.8.8 bılgılerını yazdıktan sonra sorun ortadan kalkacaktır
    bu 8.8.8.8 dns ıse googledan erışime giriştir türkiyedeki dns ayarlarında sorun vardır buda özgür internete girememe sorunun ta kendisidir .
    bu 8.8.8.8 dns ayarı asla sorun yaratmaz çünkü googledan direkt erişim olduğu için
    herkese youtube da bol seyirler ...

• youtube smart tv sorunu ;

normal saatlerde fazla sorun yok gibi

ama burası TR olunca akşam üzeri youtube den 2 şeye bakmak baya sorun oluyor

ama asıl sorun şu ki ! smart tv lerdeki youtube uygulaması 1080p video ya ayarlanmış ! :(

günün heran gibi bir saati 1080p olmayan videoları sorunsuz takılmadan izleniyor

1080p olmasında 720p olsa sorun yok ama bu sorunun aşılması için youtube

bu seçeneği ne zaman aktif edecek !?

lg lw5500 youtube açılmıyor!

youtube ye bu sorunu geri bildirimle hep beraber bildirelim ki

isteyen istediği çözünürlükte takılmadan youtube izleye bilsindimi

ben tek başıma geri bildirim yaptım ama sistem tek bir geri bildirimleri fazla dikkate almıyor

onun için herkesin yardımı lazım arkadaşlar !

• Arkadaşlar s.a.
    Birkaç hafta evvel TV de youtube un smart tv me destek vermekten vazgeçeceği bilgisi mesaj olarak geldi. Akabinde youtube açılmamaya başladı. Şu anda youtube dan video izleyemiyorum televizyonumda... LG ye mail gönderdim size de sorayım dedim. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuvaz33

Arkadaşlar s.a.
    Birkaç hafta evvel TV de youtube un smart tv me destek vermekten vazgeçeceği bilgisi mesaj olarak geldi. Akabinde youtube açılmamaya başladı. Şu anda youtube dan video izleyemiyorum televizyonumda... LG ye mail gönderdim size de sorayım dedim. İyi forumlar.

Aslm

Soruna açıklık getireyim.

Youtube'nun yaptığı sistem değişikliği sebebiyle 2012 yılı öncesinde üretilmiş lg , samsung ve diğer marka tvlerde destek çekildi.Lg ile alakası olan bi durum değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil ve lokasyon ile bir çözüm var videoyu izlerseniz bi deneyebilirsiniz.

• enderonala E kullanıcısına yanıt

Dostum bayağı eski bir konu fakat çözüm bulamadım.

Benim lg TV de DNS değişimi yapamıyorum gelişmiş ayarlar seçeneği yok, ve değiştirme gibi bir bölüm de sabit bir DNS var.

42lmxxx serisi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.