Şimdi Ara

lg lw5500 youtube açılmıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
29.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paradoX_666_x

Her gün deniyorum ama çalışmıyor arkadaşlar... 2 Gün önce yeni yazılım bulundu yüklendi dedi, heveslendim bir an -ahan oldu diye ama malesef

Yeni yazılım yüklendi uyarısı genelde lg store yeni eklentiler gelmesinden dolayı oluyor.
    Bu yüzden nerdeyse her hafta mutlaka yeni yazılım yüklendi uyarısı verir.
  • sorunu düzelen var mı aramızda?
  • Bende kötüleşme oldu. Verdiğim playlistin bir çoğu açılmıyor artık.. Ama Plex ten açılıyor. Açılmama sebebini o videoların API üzerinden oynatılma izni kaldırılmış olarak düşünüyorum..

ve plex de playlist kendi ilerlemiyor malesef.. Tek tek klipleri sıra ile çalıştırmak gerekiyor.
  • benim lw 650s tv 18 gündür serviste ana kartıda değişti geldiği gün gündüz çalıştı oh nihayet düzeldi dedik akşam girince youtubeye yine çalışmadı.servis durumu merkeze bildirdi merkez televizyonu istedi oraya götürdüler.orada normal internette açılmamış videolar türkcell vınla denemişler açılmış . bana bunu ilettiler benim sinirlerim bozuldu kutusunda veya kitapçığında türkcell vınla çalışır diye bir yazı veya resim varmı dedim yok dediler ağzıma geleni söyledim bütün lg tv alanlar türkcell vınlamı giriyorlar dedim şunu size kabul ettirecem dedim aynı marka aynı model tv bulup getirin serviste benim tv açılmadığı bir zaman iki tv de youtubeye aynı anda girip benim tv açılmayıp diğer tv açılımazsa her türlü sonuca razıyım dedim.yok tersi olup benim tv açılmayıp diğer tv açılırsa söyleyecek sözleri kalmayacak.yalnız benide çağıracaksınız bende olayı videoya kaydedeceğim dedim.olmazsa servise çalışmadığını noter çağırıp tespit ettireceğim.mahkemeye vericem.4 aydır 3 sefer servise girdi bir sonuç yok .tüketici derneğini aradım üçüncü sefer aynı arızadan servise giren bir ürün sorgusuz sualsiz iade edilir dediler .tüketici mahkemesine verdim .size önerim servis çağırıp tvnizi baktırın olmadı bidaha tekrarlayın elinizde kanıt olarak servis fişlerini saklayın.pazartesi aynı tv den getireceklermiş bakalım göreceğiz.

• 47lw570s superonline 20mbit kablolu bağlı... Malesef açmıyor bendede. Klasik videoları açmasına rağmen müzik videoları açılmıyor. Özellikle vevo olanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda bende bazı videoları açıyor.Bazılarını açmıyor.Kimi videolarda ise video mevcut değil deyip 5 sn sonra diğer videoya geçiş yapılacaktır yazısı çıkıyor.
  • bu sorun bende de oluyor genelde aksamları oluyor acılıyor gıbı gorunuyor fakat acılmıyor net 8mbt sıkıntı yok tv yı kapatıp sabah acınca cok hızlı acılıyor youtube acaba aksamları bakımmı oluyor dıye dusunmeye baslamıstım ama sureklı aksamları gırılmıyor sabahları oglenlerı sorunsuz gırılıyor yazılımsal sorun galıba oncelrı yapmıyordu bunu...youtube a gırıldıgı zamanda bazı videoları bölgesel yasaklı oldugu ıcın acılmıyor vevonun muzık vıdeoları ama aynı hattan pc ıle gırdıgımde dns ayarlarını 8.8.8.8-----8.8.4.4 yaptıgımda butun vıdeoları yasaksız ızleyebılıyorum ama tv den dns de degıstırsem ızlenmıyor kesınlıkle yasaklı vıdeolar butun dnslerıde denedım olmuyor aksamları zaten hıcbır vıdeo seyredılmıyor cunku hıcbırı acılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 31 Ağustos 2012; 0:42:28 >
  • bende de lw5500 var vevo videoları acmıyor yabancı şarkıları acmıyor 5 sn geriye sayıyor sonra diğer video geciyor inş düzelir yakında
  • açılmayan bir youtube linki verebilirmisiniz.bende 47 570s var .problem yok gibi görünüyor airtes usb wireless
    kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falez -- 31 Ağustos 2012; 22:07:09 >
  • youtube sorunu için tv de şuna benzer bir açıklama var "hizmet kalitesi ve standartlarını yüksltmtek içn bakım ve onarım yapılmakta.bu sürede erişim geçici süre engelleyecektir,özür dilriz fian , [620s]
  • bende çalışıyor..sorun da yok...youtube kayıt yapın tv.yi...kendi hesabınız tv de kullanın sürekli..ben öle yapyorum. pc de listeler düzenleyip, ekliyorum..tv de hazır listeleri çalıyorum...ta ki dün oğlum kumanda fırlatıp paneli çatlatıp, tv yi çöp yapana kadar.42 lw 5500
  • üstelik bağlantı hızım max..6900 kbps...
  • youtube apps den mi açıyorsunuz yoksa tarayıcıdan mı ? tarayıcıdan açıyorsanız eğer lg tv lerde flash desteği olmadığı için izleyemeyebilirsiniz.
  • normal internet tarayıcısından açılıyor ama lg premıum daki youtube açılmıyor ve birkaç hizmet daha .hatta uygulamalardaki internet ttrayıcısı 3d gibi uygulamalar gitti geri geldi,
  • Arkadaşlar youtube sorunu ile ilgili şikayetvar.com'dan şikayet başvurusu yaptım sizde youtube sorunu ile ilgili buradan şikayetlerinizi belirtirseniz belki sorunumuza biraz daha dikkat çekmiş oluruz...
  • ÇOK ÖNEMLİ YOUTUBE AÇAMAYANLAR İÇİN :

youtube açamayan arkadaşlar benim lw 650s tv 3 sefer servise gitti .ana kart değişti bir sonuç alamadım .lg yetkilileri türkcell vınla girmiş bana servis bunu vınla çalıştırdılar deyince tepem attı öyle bir mecburiyetimmi var dedim .lg yetkililerine açtım telefonu televizyonun 20 gündür serviste olduğunu bir noter alarak youtubenin çalışmadığını tesbit yaptıracağımı söyledim. tüketici mahkemesine vereceğimi söyledim.2 aynı arızadan servise giren tv üçüncü sefer servise girerse otomatikmen para iadesi veya senin istediğin bir tv ile değiştirmek sana bırakılıyor.bunu sakın unutmayın çok önemli bu.yalnız servis çağırıp servis fişlerini saklayın.bir arkadaş youtubede çalışma var onon için ulaşılamıyor yazısı çıkıyor yazmış bu büyük bir yalan bugün ben kadıköy teknosada lm serisi tv ile girdim youtube açılıyordu .bu olaylar neticesinde servise youtubenin açılmadığını lg yetkililerine bildir yoksa hepinizi mahkemeye vericem dedim .SONUÇ OLARAK LW 650S TV Mİ İADE ALDILAR PARASINI HESABIMA ÖDEDİLER . BU LW SERİLERİNDE SORUN VAR ANLADIĞIM KADARIYLA.....

• Youtube HD videolarını LW5500 ile takılmadan izleyebilen var mı arkadaşlar?

TV 47LW5500,
    TTNET NetLimitsiz 8Mbit (Şu an modem arayüzünden 7Mbit var ve hız testinde de 6 mbit alıyor)

Denediğim video: Nicky Minaj Turn me on (HD) Aramak için "turn me on" yazabilirsiniz.

Test edip haber verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

Youtube HD videolarını LW5500 ile takılmadan izleyebilen var mı arkadaşlar?

TV 47LW5500,
    TTNET NetLimitsiz 8Mbit (Şu an modem arayüzünden 7Mbit var ve hız testinde de 6 mbit alıyor)

Denediğim video: Nicky Minaj Turn me on (HD) Aramak için "turn me on" yazabilirsiniz.

Youtube açılsaydı bakacaktım bahsi geçen videoya.Lakin yine açılmıyor.Bakalım ne zaman açılmaya başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast

quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

Youtube HD videolarını LW5500 ile takılmadan izleyebilen var mı arkadaşlar?

TV 47LW5500,

Youtube açılsaydı bakacaktım bahsi geçen videoya.Lakin yine açılmıyor.Bakalım ne zaman açılmaya başlar.

ben TTNet kullanıyorum siz hangi ISS'den hizmet alıyorsunuz?
  • bence yeni bir güncelleme ile çözerler yada başka bir teknik sıkıntıda olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.