Şimdi Ara

LG mi Htc mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg g3 stylus veya beat mi ? htc desire 620 dual sım mi?

• 800-900 lira bütçeye P70 daha mantıklı. Hatta bence 100 tl daha çık Z1 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g3 beat bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o butcede 4gc de bakın kesınlıkle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

o butcede 4gc de bakın kesınlıkle

4gc ne hocam general mobile 4g mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

o butcede 4gc de bakın kesınlıkle

müdür 4gc yi kullandın mı kesinlikle diyosun eğer gerçekten o telefona güveniyosan benimde hoşuma gitti nedersin :D
  • ratso R kullanıcısına yanıt
    LG G4C nıspeten dusuk butcelerde yazılım kasma sonma problemıyle sıkıntı yasanmaması acısından guzel bır alternatıf

SU DA İNCELEMESİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 1 Eylül 2015; 20:48:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babama geçen ay Lg G3 Beat aldım, o fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefonlardan biri bence. Telefonu çok kurcalamama rağmen gözle görülür bir takılma vs. yaşamadım. Sadece arka planda birkaç uygulama açıkken uygulama arası geçişlerde tekrar yükleme yapabiliyor, o da malum 1 gb ram yüzünden. Bir de telefonun ön kamerası pek iyi değil. Onun dışında 10 numara telefon. Alırken G3 Stylus'u da inceledim ama 5.5 inclik ekranda 540x960 çözünürlük çok düşük kalmış, ppi düşüklüğü çok göze batıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 2 Eylül 2015; 9:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Babama geçen ay Lg G3 Beat aldım, o fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefonlardan biri bence. Telefonu çok kurcalamama rağmen gözle görülür bir takılma vs. yaşamadım. Sadece arka planda birkaç uygulama açıkken uygulama arası geçişlerde tekrar yükleme yapabiliyor, o da malum 1 gb ram yüzünden. Bir de telefonun ön kamerası pek iyi değil. Onun dışında 10 numara telefon. Alırken G3 Stylus'u da inceledim ama 5.5 inclik ekranda 540x960 çözünürlük çok düşük kalmış, ppi düşüklüğü çok göze batıyor.

benim için 1 gb çok büyük bi kapasite çünkü ben şuanda 200 mb lık bi ram kullanıyorum telefonun o özellikleri benim için iyi tek sorunum ısınma varmı biraz daha araştırdım çatlama felan oluyomuş kasasında

• HTC'den şaşma.LG ve Sony hayal kırıklığıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozcan55C

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Babama geçen ay Lg G3 Beat aldım, o fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefonlardan biri bence. Telefonu çok kurcalamama rağmen gözle görülür bir takılma vs. yaşamadım. Sadece arka planda birkaç uygulama açıkken uygulama arası geçişlerde tekrar yükleme yapabiliyor, o da malum 1 gb ram yüzünden. Bir de telefonun ön kamerası pek iyi değil. Onun dışında 10 numara telefon. Alırken G3 Stylus'u da inceledim ama 5.5 inclik ekranda 540x960 çözünürlük çok düşük kalmış, ppi düşüklüğü çok göze batıyor.

benim için 1 gb çok büyük bi kapasite çünkü ben şuanda 200 mb lık bi ram kullanıyorum telefonun o özellikleri benim için iyi tek sorunum ısınma varmı biraz daha araştırdım çatlama felan oluyomuş kasasında

Telefonda oyun yüklü olmadığından ısınma konusunda net bir yorum yapamayacağım ama diğer uygulamalarda; tarayıcı, sosyal medya uygulamaları vs, herhangi bir ısınma ile karşılaşmadım. Ayrıca dediğim gibi telefon henüz 1 aylık olduğu için çatlama konusunda da bir yorum yapamayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.