Bildirim
LG mi Htc mi?
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
800-900 lira bütçeye P70 daha mantıklı. Hatta bence 100 tl daha çık Z1 al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg g3 beat bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o butcede 4gc de bakın kesınlıkle -
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
o butcede 4gc de bakın kesınlıkle
4gc ne hocam general mobile 4g mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
o butcede 4gc de bakın kesınlıkle
müdür 4gc yi kullandın mı kesinlikle diyosun eğer gerçekten o telefona güveniyosan benimde hoşuma gitti nedersin :D -
-
Babama geçen ay Lg G3 Beat aldım, o fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefonlardan biri bence. Telefonu çok kurcalamama rağmen gözle görülür bir takılma vs. yaşamadım. Sadece arka planda birkaç uygulama açıkken uygulama arası geçişlerde tekrar yükleme yapabiliyor, o da malum 1 gb ram yüzünden. Bir de telefonun ön kamerası pek iyi değil. Onun dışında 10 numara telefon. Alırken G3 Stylus'u da inceledim ama 5.5 inclik ekranda 540x960 çözünürlük çok düşük kalmış, ppi düşüklüğü çok göze batıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 2 Eylül 2015; 9:46:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
Babama geçen ay Lg G3 Beat aldım, o fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefonlardan biri bence. Telefonu çok kurcalamama rağmen gözle görülür bir takılma vs. yaşamadım. Sadece arka planda birkaç uygulama açıkken uygulama arası geçişlerde tekrar yükleme yapabiliyor, o da malum 1 gb ram yüzünden. Bir de telefonun ön kamerası pek iyi değil. Onun dışında 10 numara telefon. Alırken G3 Stylus'u da inceledim ama 5.5 inclik ekranda 540x960 çözünürlük çok düşük kalmış, ppi düşüklüğü çok göze batıyor.
benim için 1 gb çok büyük bi kapasite çünkü ben şuanda 200 mb lık bi ram kullanıyorum telefonun o özellikleri benim için iyi tek sorunum ısınma varmı biraz daha araştırdım çatlama felan oluyomuş kasasında
-
HTC'den şaşma.LG ve Sony hayal kırıklığıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozcan55C
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
benim için 1 gb çok büyük bi kapasite çünkü ben şuanda 200 mb lık bi ram kullanıyorum telefonun o özellikleri benim için iyi tek sorunum ısınma varmı biraz daha araştırdım çatlama felan oluyomuş kasasında
Telefonda oyun yüklü olmadığından ısınma konusunda net bir yorum yapamayacağım ama diğer uygulamalarda; tarayıcı, sosyal medya uygulamaları vs, herhangi bir ısınma ile karşılaşmadım. Ayrıca dediğim gibi telefon henüz 1 aylık olduğu için çatlama konusunda da bir yorum yapamayacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X