Şimdi Ara

LG mi Sony mi (dvd-rw)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.sony-optiarc.eu/products/dvddrivesdesktoppcs.html
    ve
    http://www.ucuzu.com/cd-dvd-rom-yazici-c3092/lg/gh22ns50-p38063251/ozellikler.html
    bu sizce hangisi daha iyi ikiside aynı fiyat
    hangısını almalıyım?
    bu arada lg nin modeli windows 7 ye uyumlumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bm1993 -- 30 Kasım 2010; 17:20:36 >

• LG alma da ne alırsan al. Monitör aldık kullanılmaz duruma geldi, telefon aldık ertesi gün bozuldu, DVD writer aldım, 3 kuruşa sattım gitti. Bir DVD'yi 1 saat 45 dakikada yazar mı bir alet? LG olursa mümkün. Sadece bende değil başka kişilerde de aynı problemi gördüm. Bu durumda SONY.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelfacesatan

LG alma da ne alırsan al. Monitör aldık kullanılmaz duruma geldi, telefon aldık ertesi gün bozuldu, DVD writer aldım, 3 kuruşa sattım gitti. Bir DVD'yi 1 saat 45 dakikada yazar mı bir alet? LG olursa mümkün. Sadece bende değil başka kişilerde de aynı problemi gördüm. Bu durumda SONY.

dvd rw olayında lg en önde senın dvd 1 saat 45 dakikada bir dvd yazıyorsa bilgisayarını bir gözden geçir ayrıca lg nın monitorleride harikadır telefonlarını bilemem
  • bence de lg daha önde.
  • Bence de LG almalısın.Eski sony dvd-rw'ım çok medya seçiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 10 Aralık 2010; 12:27:04 >
  • evet medya seçme durumundan dolayı bende lg kullanıyorum bu ara üretilenler sanki daha sesli çalışıyor gibime geldi ama lg daha önde
  • İmzamdaki Samsung'u 3.5 senedir kullanıyorum tık demedi.

Bir arkadaşımda Asus aldı gayet memnun olduğunu söylüyor.

LG mi Sony mi derseniz de LG derim.
  • Optik sürücüler ve monitörlerde her zaman şahsi kararım LG den yana olmuştur
  • he tabi elin korelisi reklam yapıyo diye japon malından kaliteli mi oldu şimdi sony monitör 15 yıl dayanırsa lg 8-9 yıl en fazla
  • lg nin dvd rom ları çok iyi ama bd alacaksan sony al
  • LG CD-DVD sürücülerden uzak durmanızı öneririm. LITE-ON ya da sessiz olsun derseniz Samsung derim.
  • teknoloji şans işidir. bende lg telefon iş görüyor fiyatina göre iyi sayılır. ben olsam lg alırdım yıne ama biri çin mali diğeri japon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony. düşünmen bile hata
  • Elektironik işi birazda şans işi lg olsun sony olsun iki markayıda zaman zaman kullandım sorun çıkarmadılar.....
  • Soru biraz Mercedes C Klass'mi alayım yoksa Hyundai Accent mi gibi olmuş. LG her zaman uzak durulması gereken bir marka. Sony'den şaşma.
  • Evet katılıyorum. Bende amcaoğluna LG 47LM 640 TV aldırdım. dahili receıver'a anten kablosuna takarken içeri çöktü. Firma kullanıcı hatası deyip 300-400 TL'lik bir fiyat çıkardı. LG'den uzak durmak gerekiyormuş...
  • Pioneer veya Lg al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.