Şimdi Ara

LG mi Vestelmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
14.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slowhand

quote:

Orijinalden alıntı: MrVendetta

Bahsettigin uzere bende bayagidir arastiriyorum televizyonlari ve biraz once buradaki vestel bayisinden 42PF8030 model televizyonu satin aldim. Bakalim yarin montaj icin gelecekler, deneyip gorecegiz ama bende yukaridaki yorumlara bakarak diger markalar ile arasinda ucurum olacagini dusunmuyorum.

Bu arada yazmayi unutmusum beni cezbeden diger ozelligi ise teknik servis olayi. Yarin obur gun bir ariza bile ciksa ararim bayisini gelirler alip gotururler ameleligini yapmam hic yoktan.

Hocam hayırlı olsun. Bende aynı modeli düşünüyorum. İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar.

Hocam tv biraz once geldi ilk lzlenimlerim gayet guzel. Ama daha 3d film performansini deneyemedim onu da aksama deneyecem insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. detaylı resim atma imkanınız olursa bizlerin de fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz..
  • Ayrıntılı resimler;

LG mi Vestelmi

LG mi Vestelmi

LG mi Vestelmi

LG mi Vestelmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CimbomOldBoys -- 17 Kasım 2012; 11:42:42 >

• quote:

quote:

quote:

Bahsettigin uzere bende bayagidir arastiriyorum televizyonlari ve biraz once buradaki vestel bayisinden 42PF8030 model televizyonu satin aldim. Bakalim yarin montaj icin gelecekler, deneyip gorecegiz ama bende yukaridaki yorumlara bakarak diger markalar ile arasinda ucurum olacagini dusunmuyorum.

Bu arada yazmayi unutmusum beni cezbeden diger ozelligi ise teknik servis olayi. Yarin obur gun bir ariza bile ciksa ararim bayisini gelirler alip gotururler ameleligini yapmam hic yoktan.

Hocam hayırlı olsun. Bende aynı modeli düşünüyorum. İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar.

Hocam tv biraz once geldi ilk lzlenimlerim gayet guzel. Ama daha 3d film performansini deneyemedim onu da aksama deneyecem insallah

Öncelikle hayırlı olsun.Tv nin görüntüsü baya hoş duruyor duvarınıza yakışmış.Eğer yakın zamanda 3d performansı ve smart özellikleri ile ilgili deneyimlerinizide paylaşırsanız çok sevinirim.Çünki bende epeydir takip ediyorum bu tv yi

• quote:

Orijinalden alıntı: chupper67

quote:

quote:

quote:

Öncelikle hayırlı olsun.Tv nin görüntüsü baya hoş duruyor duvarınıza yakışmış.Eğer yakın zamanda 3d performansı ve smart özellikleri ile ilgili deneyimlerinizide paylaşırsanız çok sevinirim.Çünki bende epeydir takip ediyorum bu tv yi

Hocam öncelikte çok teşekkür ederim. Dediklerinizi denemek isterdim fakat smart özelliğini evimdeki internetim vınn olduğu için deneyemedim birde 3d performansını bikaç güne deneyeceğim 3d bir film ile şuan vizelerim başlamak üzere pek vakit ayıramadım :) Ayrıca 3d performansını değerlendirirken nasıl özelliklere dikkat etmemi istersiniz? Daha önce başka cihazlarda denemediğim için diğer markalarla kıyaslamak benim için çok zor olacak :)

• bende aldım bugün arkadaşım 42pf8030 serisini servis gelsin bir kursun bakalım nasıl bişeymiş cihaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisiew

bende aldım bugün arkadaşım 42pf8030 serisini servis gelsin bir kursun bakalım nasıl bişeymiş cihaz:)

Sanırım siz de benim gibi memnun kalmışsınızdır, hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sisiew

bende aldım bugün arkadaşım 42pf8030 serisini servis gelsin bir kursun bakalım nasıl bişeymiş cihaz:)

Sanırım siz de benim gibi memnun kalmışsınızdır, hayırlı uğurlu olsun.

aynen usta Allahtan başka markaya çok para vermemişim. aynı özellikteki diğer tvler ile arasında çok para farkı var. ama hızlıaldan aldım, vestelin kendi sitesinde pahalıydı.
  • Tabiki Sanyo
  • Şekilci insanımız için şöyle bir test düşünüyorum.

Vestel 'i alacaksın Lg'yi alacaksın ve içlerini değiştireceksin..

LG yi alanları eşek sudan gelene kadar döveceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizan

Şekilci insanımız için şöyle bir test düşünüyorum.

Vestel 'i alacaksın Lg'yi alacaksın ve içlerini değiştireceksin..

LG yi alanları eşek sudan gelene kadar döveceksin.

Güzel bir yorum :)

Şkilcilik değilde, bilgisizlik demek lazım, Panasonic kulanır ama donanım yazılımı %100 Vestel-Cobot'tur bilmez Vesteli yerden yere vurur, Samsung alır aynı şekilde, LG alır aynı şekilde, Toshiba alır aynı şekilde hatta ben Toshibaya Türk markası olarak bakıyorum :)

Cobot tesislerinde her şeyi yapılıp Avrupaya çıkıyorlar, yazılımları İzmir Cobotta cihaza yükleniyor, yada Finlux nerdeyse İskandinav Ülkelerinin en fazl tuttuğu seridir markası dışında herşey ile Vestel montajlar sadece adı Finlux'tur, yada Toshibadır !

2 sene önce Vestelin 3D serilerini yazmıştım, 2 sene önce Vestel belli serileri 3D resimde harikalar yaratırken bir çok marka görüntü kalitesinde alt seviyedeydi, 2011 sonlarında yabancı markalar 3D kalitesinde yükseldiler, Vestelin serileri bana göre kesinlikle hak ettikleri yerde değiller !

Çok pahalı evet, buda Devletin ayıbı, yerli firmadan %60 vergi alıp, yabancı firmadan %15 alırsan, Türk firması kazıkçı lakabı takılır, yinede Vestel Türkiyede halen ayakta duruyorsa tebrik etmek lazım !

Ayakta durmasının sebebide Avrupada fason üretimde Dünyanın en büyük 4 üncü firması konumuna gelmiştir, üretmedikleri marka yok denecek kadar az !

Arçelik gurubu, Beko,Grundig (İstanbul Grundig Farbikalarında üretilen Sony serileri) aynı şekilde bence hiç karalanmayı hak etmiyorlar, bilmeyenler için Grundig %100 tüm hakları+isim hakkı tamamen Arçelik gurubuna aittir yani Made in Turkey !

• Ben led tv almayı dusunuyorum sadece konsol ve tv ozellıklerı nı kullanacagım belkı ılerde masaustu pc ye gecersem monıtor olarak da kullanabılecegım bırsey arıyorum 3 tane model buldum
    1. sıhttp://www.hizlial.com/u05.011.1390.0336/neo-26-66cm-usbmovie-ultra-slim-hd-led-tv-vestel-as-garantisi-alt urunun 26 ınch olması benı etkılıyor fıyatı ve boyutları cazıp ama bır yandanda cozunurluk oranının hd olması ve full hd olmaması benı bıraz ıtıyor

2. sihttp://www.hepsiburada.com/liste/vestel-24vf3021-24-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evves24vf3021&categoryId=163192&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d163192%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3devves24vf3021%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f167_dp%253d%257b2422202f206120cm%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201_163192%257d%26fh_refview%3dlister#Urun-Aciklamasi bu ama bununda usb gırışı yok

3. urun ısehttp://www.hepsiburada.com/liste/lg-m2432d-24-usbmovie-monitor-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evlgm2432d&categoryId=163192&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d163192%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3devlgm2432d%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f167_dp%253d%257b2422202f206120cm%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201_163192%257d%26fh_refview%3dlister

sızce hangısı nı almalıyım yanı sız benım yerımde olsanız hangısını tercıh ederdınız yardımlarınızı beklıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CimbomOldBoys

Ayrıntılı resimler;

LG mi Vestelmi

LG mi Vestelmi

LG mi Vestelmi

LG mi Vestelmi

Bu vestel'in hangi modeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: CimbomOldBoys

Ayrıntılı resimler;

LG mi Vestelmi

LG mi Vestelmi

LG mi Vestelmi

LG mi Vestelmi

Bu vestel'in hangi modeli?

42PF8030 modeli hocam

• Vestel hakkında boş yorumkarda bulumuş eğer.lgnin o tvsi vestelden daha iyiyse ben evimdeki vestel tüm.ürünleri çöpe atarım lg kaliteli bir .marka değildir aldanmayın vestelin o ürününden zerre sıkıntı çekmezsiniz görüntü kalitesi emin olun lg den iyidir

• lg
  • VESTELİN Daha güzel modelleri de var 47pf8060 47pf9060 47pf9021 gibi modeller. Biz bu ürünlerden bolca aldık ve hiç birinde şimdiye kadar sorun çıkmadı gayette güzel televizyonlar.Bu Tvlerdeki görüntü kalitesini ben Samsung ve LG de maalesef göremedim. Ayrıca Vestel birçok tanınmış markaya da fason üretim yapıyor Phillips, LG, TOSHİBA gibi. VESTEL varken bu markalara büyük paralar ödemek yazıktır.Avrupanın en büyük fabrikasında son teknoloji ile üretim yapılıyor VESTELin üst modellerini güvenle alabilirsiniz. Heryerde teknik serviside var bunu da göz ardı etmeyin. Ben VESTEL derim. İyi düşünün.
  • valla çok kafa kafaya cihazlar.

Kıran kırana bir mücadele olmuş.

O kadar dengeliki yorumlayamadım. Hangisi içine siniyorsa onu al kardeş
  • ne lg ne de vestel. Samsung al kafan rahat etsin
  • Türk malı alınmaz diye bir şey yok tabiki, Yanlız LG nin tv konusunda çok başarılı olduğu bir gerçek imkanınız varsa 42lm620s yada 42lm640s tercih edin derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.