Şimdi Ara

LG mi Vestelmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
14.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

Türk malı alınmaz diye bir şey yok tabiki, Yanlız LG nin tv konusunda çok başarılı olduğu bir gerçek imkanınız varsa 42lm620s yada 42lm640s tercih edin derim.

Peki neden Samsung? Bir arkadaşımda, Samsung'tan şaşma demişti.

LG kullanan arkadaşım, LG'nin servisi kötü olduğu için Samsung al demişti yani 3 kişiden duydum ama tek biri sebebini servis kalitesi olarak açıkladı. Diğer bir arkadaşi media player desteğinden dolayı Samsung demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis olayı tamamen şans işidir! nasılmı lg nin samsung un sony nin aklınıza hangi yabancı firmanın tv leri geliyorsa bunları satan mağzların anlaşmış olduğu servisler vardır o anlaştığı servis eğer iyi bir servis değilse elemanları bilgisiz ilgisiz kaba vs ise o müşteri bunu direk markayı kötüler bu da en doğal pisikolojidir onun için eğer servis açısından sıkıntı yaşanmışsa bunu pek markaya yormamak lazım...

samsung ve lg nin codek konusunda hilç bir sıkıntıları yok ama alt serilerde dts ses codeği olmuyor o ayrı ama orta üst seviyelerinde dts codec çoğunda var...

bana göre lg de iyi bir görüntü isteniyorsa 660 ve üstü alınsa daha iyi olur ama yeni LA serilerinde bu giderilmiş gibi paneller daha canlı olmuş... bu açıdan bakıldığında samsung içinde şunu söyleyim eğer orta halli tv lerine bakılacaksa f serileri 7460 falan güzel tv ler diyebilirim ama paran varsa yapıştır f7000 yada 8000 ni ama bana göre sesli komutmuş yok kameraymış falan hikaye...

panasonic in ledleri gerçekten çok iyi başarılı ama koreliler gibi codecler de falan zengin değiller bazı sorunlar olabiliyor ama 2013 modellerde durum nedir bilmiyorum ama bana göre resim kalitesi olarak panasonic ledler çok iyi...

sony her zaman pahalı ama adamlar yapıyolar çok güzel bir renk kalibreleri var hx nx serileri falan çok iyi oda panasonic gibi resim kalitesine önem verenler için ama piyasaya göre her zaman fiyatları biraz üstte

tv lere birazda bu açıdan bakmak gerekiyor bence kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Türk malı alınmaz diye bir şey yok tabiki, Yanlız LG nin tv konusunda çok başarılı olduğu bir gerçek imkanınız varsa 42lm620s yada 42lm640s tercih edin derim.

LG kullanan arkadaşım, LG'nin servisi kötü olduğu için Samsung al demişti yani 3 kişiden duydum ama tek biri sebebini servis kalitesi olarak açıkladı. Diğer bir arkadaşi media player desteğinden dolayı Samsung demişti.

LG Servisi ile bir işim olmadı henüz o yüzden iyidir kötüdür demem doğru olmaz. Yalnız ben sıkıntı olacağını sanmıyorum bizim insanlarımızın teknik servisleri kullanmakta sorunları olduğunu düşünüyorum çünkü cihazda sorun olduysa anında çözülsün yapılsın bakış açısı var bizlerde. Neden LG ? Çünkü kullandığım ürünlerinden memnunum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

LG Servisi ile bir işim olmadı henüz o yüzden iyidir kötüdür demem doğru olmaz. Yalnız ben sıkıntı olacağını sanmıyorum bizim insanlarımızın teknik servisleri kullanmakta sorunları olduğunu düşünüyorum çünkü cihazda sorun olduysa anında çözülsün yapılsın bakış açısı var bizlerde. Neden LG ? Çünkü kullandığım ürünlerinden memnunum.

ben teknolojik üründe ilk etapta servisin değil kalitenin baz alınması taraftarıyım. Tamam servis önemli bişe ama benim evde elektronik ürünlerimin hiç biri servise gitmedi servis ne kadar kötü olursa olsun kolay kolay servise girmeyen ürün almak lazım

• ben de yaza televizyon almayı düşünüyorum şimdiden kampanyalara bakmaya başladım. öncelikli tercihim TÜRK markası olması. bu açıdan vestel düşünüyorum ama vestelden başka paramızın yurtdışına gitmeyeceği hangi markalar var önerebileceğiniz?
  • Ben de 22inc televizyon ariyorum.

Vestel 22PF5021B modelinin cok guzel ozellikleri var ama kararsizim.

Kullanan var midir?
  • kesinlikle vestel derim... yerli ürünleri desteklemeliyiz.. ihraç malı satan firmalar tarafından özellikle yerli markalar kötüleniyor, bu oyuna gelmeyelim lütfen...
  • ne lg ne de vestel. Samsung al kafan rahat etsin

bu ne demek şimdi,, samsung kul yapısı değil mi?
  • Lg nin kasasının güzelliği dışında hangi özelliği kaliteli acaba. Bu koreliler pazarlamayı çok çok iyi biliyorlar, kalitesiz ürünleri öyle çok satıyorlarki rakip bırakmadılar. Tamam isteyen Lg alır, isteyen Samsung ama zannetmeyinki üst seviye 1-2 model dışında kaliteli olsun. Kalitesiz sandığınız vestel bir çok dünya markasına fason üretim yapıyor, kendi markası ile sattığı tv lerde ne Lg den ne de Samsung dan kötü değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: fb_emir

Ben de 22inc televizyon ariyorum.

Vestel 22PF5021B modelinin cok guzel ozellikleri var ama kararsizim.

Kullanan var midir?

22pf5065 kullanıyorum. Sorduğunuzla ne farkı var bilmiyorum ama ben gayet memnunum. Biss destekli dahili hd uydusu yeter, usb den oynatım ve hatta kayıt bile yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.