Şimdi Ara

LG mi Vestelmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
14.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 aydır 3D +Smart +Uydu alıcılı 106 ekran led tv araştrıp duruyorum.LG 42lm620s ile 42lm640s arasında gidip geliyorum.Ama bugün hizlıal.com da Vestel 42pf8030 modelini gördüm fiyatı 1499 tl.Bu tv yi kullanan varmı acaba?Lütfen yorumlarınızı bekliyorum Teşekkür ederim şimdiden

http://www.hizlial.com/u05.011.1390.0202/vestel-42pf8030-106cm-400hz-dlna-usbmovie-hd-uydu-smart-3d-led-tv-4-gozluk

• quote:

Orijinalden alıntı: chupper67

Arkadaşlar 2-3 aydır 3D +Smart +Uydu alıcılı 106 ekran led tv araştrıp duruyorum.LG 42lm620s ile 42lm640s arasında gidip geliyorum.Ama bugün hizlıal.com da Vestel 42pf8030 modelini gördüm fiyatı 1499 tl.Bu tv yi kullanan varmı acaba?Lütfen yorumlarınızı bekliyorum Teşekkür ederim şimdiden

http://www.hizlial.com/u05.011.1390.0202/vestel-42pf8030-106cm-400hz-dlna-usbmovie-hd-uydu-smart-3d-led-tv-4-gozluk

hocam karşılaştırma mı bu ? sen gidip vw ile murat 124ü karşılaştırıyorsun gibi bir şey olmuş. Elbette ki LG ve sana + olarak çok sebep yazarım.

• Aradaki kalite farkının farkındayım fakat fyat olarak uygun geldibana birde özellikleri dikkatimi çekti.O nedene araştırmak istedim yani belki kullanan aradaşlar vardır.
  • quote:

Aradaki kalite farkının farkındayım fakat fyat olarak uygun geldibana birde özellikleri dikkatimi çekti.O nedene araştırmak istedim yani belki kullanan aradaşlar vardır.

Anladım hocam. Bir sorun olursa bana alıntıyla ulaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Aradaki kalite farkının farkındayım fakat fyat olarak uygun geldibana birde özellikleri dikkatimi çekti.O nedene araştırmak istedim yani belki kullanan aradaşlar vardır.

Peki bu vestel tv ile ilgili düünceniz nedir Özellikleri bakımından gayet iyi gözüküyor.Yani peformans açısından Lg ile kıyaslanamayabilir belki ama şu an için Lg 42lm640s in fiyatı bütçemi aşıyor ve indirime girerse ancak alabilirim.
  • hocam oldu olacak sunny seg le felan kıyasla
  • Arkadaşım, özellik olarak sayılı markalarla aynı özelliklere sahip.. Yrli malını bu kadar da kötülemeyelim arkadaşlar.. Bu firmalar bizim ülkemizde ve bizim için üretim yapıyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG QNED mi ? Samsung QLED mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Peki bu vestel tv ile ilgili düünceniz nedir Özellikleri bakımından gayet iyi gözüküyor.Yani peformans açısından Lg ile kıyaslanamayabilir belki ama şu an için Lg 42lm640s in fiyatı bütçemi aşıyor ve indirime girerse ancak alabilirim.

valla hocam vestel kullanmadım, ama özellikleri yinede iyiymiş. Ama benim tercihim yinede LG olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

hocam oldu olacak sunny seg le felan kıyasla

Aslında benimki kıysalama değildi bu tv yi kullanan arkadaşlan yorumlarına bakarak bir karar vermek niyetindeydim.Fakat gördümki kimse bu özelliklerine rağmen bu tv yi tercih etmemiş.Dolayısıyle ben cevabımı almış oluyorum
  • quote:

Arkadaşlar 2-3 aydır 3D +Smart +Uydu alıcılı 106 ekran led tv araştrıp duruyorum.LG 42lm620s ile 42lm640s arasında gidip geliyorum.Ama bugün hizlıal.com da Vestel 42pf8030 modelini gördüm fiyatı 1499 tl.Bu tv yi kullanan varmı acaba?Lütfen yorumlarınızı bekliyorum Teşekkür ederim şimdiden

Bazilar, cikip urunlere bu Turk mali alinmaz, kiyas yapilmaz, diyor, oysaki tvyi gormemis bile, hatta daha tuaf araba markasi ile liyas yapiyor, komik gercekden !

Bu Arkadaslara sormak istiyorum, LG yazilimlarina bakin ne goreceksiniz acaba ?

Cobot ibaresi gorursunuz yani Vestel, Samsung-LG-Philps-Panasonic-Toshiba evet size tuaf gelecek bu unlu markalar Cobot yazilimlarini kullanir, Toshiba ise Izmir Cobot fabrikasinda cihazlari montajlar !

Galiba yabanci marka olunca, sizde kendinizi iyi hissediyorsunuz, enteresan birsey olmali !

Vestel farkli 2 cihazi test etmistim, Turkiyede iken ve Vestel yetkili bayisinede tvleri getirdigi icin tesekkur ediyorum, net olarak baratisiz yaziyorum, Vestel 1080p resim islemede HD yayinlarda, Filmlerde farici emdya gosterimde tek kelime ile cok iyi, yine ayni sekilde 3D derinlik beni fazlasi ile sasirtmisti keyifli bir izlenim sunmustu !

Kaldiki Vestel SD yayinlarda sizin yabanci markanizdaki urunle rahatlikla yarisir hatta bazi detaylarda daha iyi performans sunar !

Vestel-Seg-Sunny diyenler lutfen bunlar sizin Ulkeniz firmalari, ve bilmeden karaliyorsunuz cidden ayip !

Vestel bugun Dunyada 4 sirada tv montaj unitelerinde, nerdeyse Dunyanin her yerine tv montajlayip gonderiyorlar, İskandinav Ulkelerinin panellerini ise Vestel Turkiyede yapiyor, FinLux vs !

Seg artik yurt disinda panelleri biliniyor, oldukca memnuniyet alan SD yayin performansi var !

Sunny Japonyadaki ortagi ile panellerini gelistiriyor !

Beko artik Dunya markasi, Cinde %100 kendisine ait Dev fabrikasinda uretim yapiyor !

Grundig ayni sekilde Avrupada giderek musteri kapasitesi artiyor !

Sony Istanbul Grundig fabrikalarinda artik urunleri Avrupaya yolluyor !

Cidden biraz arastirin, Turk firmalari Avrupada tartismasiz marka konumundalar, ornekleri cogaltmak mumkun, Areclik Avusturyada farkli isimle 2 fabrikasi var, en son Israilli firmanın elinde hisselerini satin aldiki bu inanilmaz bir basaridir, Turkiye adina, cunki Israilli firmanin tekelini kirdilar !

Vestel tvlere gelince dediginiz urunu alirsaniz suna emin olun, bahsettiginiz LG serisi ile biraz daha ust seviye bir cihazdir !

• Vestel kasa yada çercevede kullanılan malzeme kaliesi plastiği vs kumandası gibi öğelerde bazı kısmalara gidiyor olabilir belkide fakat sonuçta panel üreticisi samsung anasonic lg gibi firmalardan birinden alıyodur panelini. sony bile panel üretmiyo artık.
    buarada akrabam 47 inç aldı uydulu led ama 3d değil kasa beyaz modelini tam bilmiyorm ama 2000 civarı fıyatı vardı daha geçen ay biraz inceleme fırsatım oldu arkadasın dedıgı gıbı sd yayınlarda çokcok iyi. hatta hd ile sd yayın arası çok büyük farklar yok. mesela bende sony var 40 inc 5 yıl önce aldım gerci fakat hd ile sd yayın arasında dağlar kadar fark var sony de. bna bende sasırmadım deil vestelın sd yayın kalitesine bende kefilim arkadas gıbı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Bazilar, cikip urunlere bu Turk mali alinmaz, kiyas yapilmaz, diyor, oysaki tvyi gormemis bile, hatta daha tuaf araba markasi ile liyas yapiyor, komik gercekden !

Cobot ibaresi gorursunuz yani Vestel, Samsung-LG-Philps-Panasonic-Toshiba evet size tuaf gelecek bu unlu markalar Cobot yazilimlarini kullanir, Toshiba ise Izmir Cobot fabrikasinda cihazlari montajlar !

Galiba yabanci marka olunca, sizde kendinizi iyi hissediyorsunuz, enteresan birsey olmali !

Vestel farkli 2 cihazi test etmistim, Turkiyede iken ve Vestel yetkili bayisinede tvleri getirdigi icin tesekkur ediyorum, net olarak baratisiz yaziyorum, Vestel 1080p resim islemede HD yayinlarda, Filmlerde farici emdya gosterimde tek kelime ile cok iyi, yine ayni sekilde 3D derinlik beni fazlasi ile sasirtmisti keyifli bir izlenim sunmustu !

Kaldiki Vestel SD yayinlarda sizin yabanci markanizdaki urunle rahatlikla yarisir hatta bazi detaylarda daha iyi performans sunar !

Vestel-Seg-Sunny diyenler lutfen bunlar sizin Ulkeniz firmalari, ve bilmeden karaliyorsunuz cidden ayip !

Vestel bugun Dunyada 4 sirada tv montaj unitelerinde, nerdeyse Dunyanin her yerine tv montajlayip gonderiyorlar, İskandinav Ulkelerinin panellerini ise Vestel Turkiyede yapiyor, FinLux vs !

Seg artik yurt disinda panelleri biliniyor, oldukca memnuniyet alan SD yayin performansi var !

Beko artik Dunya markasi, Cinde %100 kendisine ait Dev fabrikasinda uretim yapiyor !

Cidden biraz arastirin, Turk firmalari Avrupada tartismasiz marka konumundalar, ornekleri cogaltmak mumkun, Areclik Avusturyada farkli isimle 2 fabrikasi var, en son Israilli firmanın elinde hisselerini satin aldiki bu inanilmaz bir basaridir, Turkiye adina, cunki Israilli firmanin tekelini kirdilar !

Vestel tvlere gelince dediginiz urunu alirsaniz suna emin olun, bahsettiginiz LG serisi ile biraz daha ust seviye bir cihazdir !

Aydınlatıcı yorumunuz için teşekkür ederim.Kafam halen karışık olmasına rağmen fiyat ve özellik açısından vestelin bu modelini halen almayı düşünüyorum.Zaten teknolajinin hızına yetişmek pek mümkün değil.Sürekli yeni modeller çıkıyor ve çıkacak.İyi veya kötü her iyi modelin bir üst modeli daha ilerri bir teknolojiye piyasaya çıkacak.Dolayısıyle alınan ürün alıcıyı memnun ediyorsa sorun yok sanıırım.Ben yinede birkaç gün daha bekleyip lg 42lm640s in fiyatını takip edecem eğer düşmezse bu modeli alacam artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Vestel kasa yada çercevede kullanılan malzeme kaliesi plastiği vs kumandası gibi öğelerde bazı kısmalara gidiyor olabilir belkide fakat sonuçta panel üreticisi samsung anasonic lg gibi firmalardan birinden alıyodur panelini. sony bile panel üretmiyo artık.
    buarada akrabam 47 inç aldı uydulu led ama 3d değil kasa beyaz modelini tam bilmiyorm ama 2000 civarı fıyatı vardı daha geçen ay biraz inceleme fırsatım oldu arkadasın dedıgı gıbı sd yayınlarda çokcok iyi. hatta hd ile sd yayın arası çok büyük farklar yok. mesela bende sony var 40 inc 5 yıl önce aldım gerci fakat hd ile sd yayın arasında dağlar kadar fark var sony de. bna bende sasırmadım deil vestelın sd yayın kalitesine bende kefilim arkadas gıbı.

Peki smart özelliği nasıldır bu modelin.Lg deki gibi mağazadan 3d film izleyebilirmiyiz ve mağazadaki içerik zenginliği nasıldır.Eğer 3d özelliği ile ilgili bilgisi ve araştırması olan arkadaşlar tecrübelerini yazabilirmi lütfen

• quote:

quote:

Abi yine mi sen vallahi ben üstüme alınmıyorum artık araba falan demişsinde bende kendi düşüncemi yazdım karşılaştırdıklarının ne olduğunu görebilmesi için,

Saygılar abicim.

• Lg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abi yine mi sen vallahi ben üstüme alınmıyorum artık araba falan demişsinde bende kendi düşüncemi yazdım karşılaştırdıklarının ne olduğunu görebilmesi için,

Saygılar abicim.

Darilmak yok, seni hedef almadim aslada almam, boyle birsey yok :)

Simdi bazi cihazlar vardir, haksiz elestiriye ugrar, ornek kendimiz gibi, nasil sen kiziyorsun yada ben kiziyorum buda cihazlar icinde gecerli, sadece tesaduf oldu, Yurt disi forumda biri aynisini yazmisti, BMW ve Fiat 100 degerlendirmesi !

Vestelin kotu serileride var 2 sene oncesi iyi bilirim, suanda artik bu serileri yok, yeni yazilimlari ile bir cok sorunu gercek manada asdilar 3D performansi ise abartisiz suan bir cok seriden cok daha iyi !

Neden Vestel, Vestel aslinda Turkiyeyi coktan asmis bir firma, Adamlar Dunyanin sayili yazilimcilardindan hatta ilk 2 taneden birisi, Ingilterede tartismasiz tabu bir firmadir Cobot, inanilmazlar elbetteki Vestel sadece isim Cobot !

Toshiba panelleri, Izmir Cobot tesislerinde yazilimlarina kadar hazirlanir, isin gercegi Vestel coktan kendi %100 panellerini uretebilirlerdi bu kapasite var Adamlarda, alt yapilari inanilmaz !

Turk Paneli gerceklesmedi, daha doguru bazi sanayiciler isim yazmiyorum, bunu engellediler Devlette bu yatirima izin vermedi, 4 Milyar Dolarlik bir yatirim olcakdi, sebebte Panel teknolojisi artik eskidi diye yapildi, bir yerde dogru, paneller halen ayni, tek degisen panellerde kullanilan teknoloji, panelleride kurtaran bu detaylar !

Yoksa Modul falan palavra, kullanilan teknolojiye bakmak gerek, zaten Dunyanin ciddi bir sitesinde Modul uzerinden panel degerlendirmesi goremessiniz, bu devir bitti !

Ornek, Panasonic LG IPS panel kullanir ama oyle bir islemcilerle paneli takviye ediyorlarki, kotulenen IPS modulden eser kalmiyor, ama ayni modlu kullanan farki firmanin paneli berbat otesine gecemiyor !

Bu sebeble Modul uretim isine giren firma bundan sonra olmaz, Sony-samsung SLCD ortakligi var onlarinda panelleri belirli zaten, Sony Sony yapan yine resim islemcisidir, modul degil !

Kisaca kusura bakma, sen hedef degilsin :), tam tersi yazilarinida okuyorum !

Hepimiz yanlislarla birseyleri ogreniyoruz, dogrulari bulmak icin yanlislarida yapmak gerek, yoksa bu Dunyada ayakta asla kalamayiz !

• quote:

quote:

Saygılar abicim.

Darilmak yok, seni hedef almadim aslada almam, boyle birsey yok :)

Simdi bazi cihazlar vardir, haksiz elestiriye ugrar, ornek kendimiz gibi, nasil sen kiziyorsun yada ben kiziyorum buda cihazlar icinde gecerli, sadece tesaduf oldu, Yurt disi forumda biri aynisini yazmisti, BMW ve Fiat 100 degerlendirmesi !

Vestelin kotu serileride var 2 sene oncesi iyi bilirim, suanda artik bu serileri yok, yeni yazilimlari ile bir cok sorunu gercek manada asdilar 3D performansi ise abartisiz suan bir cok seriden cok daha iyi !

Neden Vestel, Vestel aslinda Turkiyeyi coktan asmis bir firma, Adamlar Dunyanin sayili yazilimcilardindan hatta ilk 2 taneden birisi, Ingilterede tartismasiz tabu bir firmadir Cobot, inanilmazlar elbetteki Vestel sadece isim Cobot !

Toshiba panelleri, Izmir Cobot tesislerinde yazilimlarina kadar hazirlanir, isin gercegi Vestel coktan kendi %100 panellerini uretebilirlerdi bu kapasite var Adamlarda, alt yapilari inanilmaz !

Turk Paneli gerceklesmedi, daha doguru bazi sanayiciler isim yazmiyorum, bunu engellediler Devlette bu yatirima izin vermedi, 4 Milyar Dolarlik bir yatirim olcakdi, sebebte Panel teknolojisi artik eskidi diye yapildi, bir yerde dogru, paneller halen ayni, tek degisen panellerde kullanilan teknoloji, panelleride kurtaran bu detaylar !

Yoksa Modul falan palavra, kullanilan teknolojiye bakmak gerek, zaten Dunyanin ciddi bir sitesinde Modul uzerinden panel degerlendirmesi goremessiniz, bu devir bitti !

Ornek, Panasonic LG IPS panel kullanir ama oyle bir islemcilerle paneli takviye ediyorlarki, kotulenen IPS modulden eser kalmiyor, ama ayni modlu kullanan farki firmanin paneli berbat otesine gecemiyor !

Bu sebeble Modul uretim isine giren firma bundan sonra olmaz, Sony-samsung SLCD ortakligi var onlarinda panelleri belirli zaten, Sony Sony yapan yine resim islemcisidir, modul degil !

Kisaca kusura bakma, sen hedef degilsin :), tam tersi yazilarinida okuyorum !

Hepimiz yanlislarla birseyleri ogreniyoruz, dogrulari bulmak icin yanlislarida yapmak gerek, yoksa bu Dunyada ayakta asla kalamayiz !

Saolasın abicim, yazdıklarında haklısın elbetteki. Dediklerin doğru, hakkın var, bilgilisin bu konuda. Bende asla sana karşı bir yanlışlık falan yapmam ya da saygısızlık eğer öyle bir şey yaparsam sen beni uyar,

Saygılar tekrardan abi.

• quote:

quote:

Üstad, güzel yazı olmuş, ellerine sağlık.. Vestel kendini aştı..

• Bahsettigin uzere bende bayagidir arastiriyorum televizyonlari ve biraz once buradaki vestel bayisinden 42PF8030 model televizyonu satin aldim. Bakalim yarin montaj icin gelecekler, deneyip gorecegiz ama bende yukaridaki yorumlara bakarak diger markalar ile arasinda ucurum olacagini dusunmuyorum.

Bu arada yazmayi unutmusum beni cezbeden diger ozelligi ise teknik servis olayi. Yarin obur gun bir ariza bile ciksa ararim bayisini gelirler alip gotururler ameleligini yapmam hic yoktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CimbomOldBoys -- 15 Kasım 2012; 13:25:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVendetta

Bahsettigin uzere bende bayagidir arastiriyorum televizyonlari ve biraz once buradaki vestel bayisinden 42PF8030 model televizyonu satin aldim. Bakalim yarin montaj icin gelecekler, deneyip gorecegiz ama bende yukaridaki yorumlara bakarak diger markalar ile arasinda ucurum olacagini dusunmuyorum.

Bu arada yazmayi unutmusum beni cezbeden diger ozelligi ise teknik servis olayi. Yarin obur gun bir ariza bile ciksa ararim bayisini gelirler alip gotururler ameleligini yapmam hic yoktan.

Hocam hayırlı olsun. Bende aynı modeli düşünüyorum. İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.