Şimdi Ara

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.832
Cevap
46
Favori
125.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş sesi az diyorsunuz kafamı karıştırıyorsunuz.1 tane ayırttık onu da bırakacağım.Biri açıklasın sesi ne kadar.
  • AZ, ölçülebilen birşey değil, neye göre az?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şunu bir kesinleştirelim ürün ps4 de çalışır mı?? tvnin sesi yeterli değil böyle bişey ihtiyacımı karşılar mı?
  • feumarte kullanıcısına yanıt
    Ben jbl go da kullandim, su an Lg var, jbl 3.5 w, lg 10 on+10 arka 20 watt, jbl 5 saat bekleme suresi, lg 15 saat,yazilim guncelleme var lg'de. kiyaslamak bile hata olur.
    Stereo giriş mevcut ayrica.

• Kullananlar yok mu? Sesi ne kadar çıkıyor merak ediyorum.
  • LG Tv nin model numarasını bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

arkadaş sesi az diyorsunuz kafamı karıştırıyorsunuz.1 tane ayırttık onu da bırakacağım.Biri açıklasın sesi ne kadar.

Kullanan biri olarak söyleyim sesi çöp resmen çok az çıkıyır ve mono o para bile değmez "bana hediye gelmişti" evde dekor olarak kullanılır.bluetooth çekme olayıda dandik 1 metreden bile zor çekio düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: burkman

quote:

Orijinalden alıntı: inception28

quote:

Orijinalden alıntı: burkman

Bence hatalı
    fiyat

her BİM e asmışlar sanmam

dostum ben kampanyalı 99 tl ye aldım ses kalitesi çok iyi süper diyemem malzeme kalitesi üst seviyede bu fiyata bana imknasız gibi geliyor içerisindeki piller bile 20-30 tl yapar ben o sebepten hatalı dedim. bekleyelim görecez

Aktüel ürünleri reklam amacıyla kullandıklarından piyasaya göre çok uygun fiyatta olması normal.
  • Bu urune çöp sesi az diyenler ya siz almayin ürünler tükenmesin diye manipule ediyordur ya da hayatinda bluetooth hoparlör kullanmamistir inanmayin

• Normalde ne kadar ki?
  • www.hepsiburada.com
    LG P5 NP5550 Musicflow Bluetooth Yorumları - Sayfa 4
    http://www.hepsiburada.com/lg-p5-np5550-musicflow-bluetooth-hoparlor-pm-evlgnp5550wg-yorumlari?sayfa=4

Buyrun gerçek yorumları okuyun...
    129'a alanlar böyle düşünüyorsa 49'a kesinlikle fp ürünü.

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    ben mi yanlış araştırdım link mi yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

arkadaş sesi az diyorsunuz kafamı karıştırıyorsunuz.1 tane ayırttık onu da bırakacağım.Biri açıklasın sesi ne kadar.

Kullanan biri olarak söyleyim sesi çöp resmen çok az çıkıyır ve mono o para bile değmez "bana hediye gelmişti" evde dekor olarak kullanılır.bluetooth çekme olayıda dandik 1 metreden bile zor çekio düşün

abarttın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

ben mi yanlış araştırdım link mi yanlışhttps://www.youtube.com/results?search_query=bose+soundlink+mini+2

Linkini verdiğiniz 25euro olan ürün hoparlörü kendisi değil kılıfı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip...

• Lg 42lb652v televizyon var. Bundan alırsam daha iyi ses kalitesi olur mu? 2 tane mi almak lazim?

• Her şubeye 2 adet gelecekmiş ben şimdiden 3 farklı şubeden 4 tane sözü aldım 1 tanesi bana kalanını 80tl'den satarım lets go'da hadi hayırlı alışverişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

quote:

Orijinalden alıntı: barda_06

quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

ooooooo bim evimin altında açılır açılmaz ürünü almam lazım.

Geçen sefer 5+1 logitech ses sistemini 50 tl ye alıp iade etmiştim http://urun.n11.com/subwoofer/logitech-z-506-surround-51-speaker-P124770025?cid=604001&gclid=CjwKEAiAyanCBRDkiO6M_rDroH0SJAAfZ4KLuCP-d6RUV2h0uNNE7l6AtRzusCUlVQ4_zAyF5J5vNRoCoj3w_wcB&gclsrc=aw.ds

Bunu alırım inş.

Sen iade etmişin biz tekrar gelirmi diye tüm bimlere sorduk dayımla &#128513;

Ben 18 tane aldım bu üründen

Z506 danmi maşallah ne yaptım &#128512;&#128512;

• LG tv full hd mi acaba bilgisi olan var mı ?

• Bimde Çalışıyorum her mağazaya en az birer tane gelicek ürün daha depomuza gelmedi gelince inceler bilgilendiririm

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.