Şimdi Ara

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.832
Cevap
46
Favori
125.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

arkadaş sesi az diyorsunuz kafamı karıştırıyorsunuz.1 tane ayırttık onu da bırakacağım.Biri açıklasın sesi ne kadar.

Kullanan biri olarak söyleyim sesi çöp resmen çok az çıkıyır ve mono o para bile değmez "bana hediye gelmişti" evde dekor olarak kullanılır.bluetooth çekme olayıda dandik 1 metreden bile zor çekio düşün

abarttın

+1

• Sorunlu seri ürünler alırken test edip alın.Pil,bluetooth,ses seviyesi gibi sorunlar mevcut.

Test edip alın.
  • Biz ufaktan kullanmıştık şöyle diyeyim yeğenlerim ses orta şekerliydi tek uyuz olduğum konusu mesela pili azalınca sesi kısık çıkıyordu
  • Anoniimm kullanıcısına yanıt
    bluetooth ilginç bir teknoloji, 10 m filan diyorlar da hikaye. ben de sony bluetooth kulaklık aldım, kitapçığında bile, telefon hangi taraftaysa cihazı o tarafta taşıyın, kopma olmasın yazıyor, yuh yani
  • aux kablosu ile bilgisayara takıp düz hoparlör gibi kullanabilir miyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avon Barksdale

aux kablosu ile bilgisayara takıp düz hoparlör gibi kullanabilir miyiz acaba?

kullanabilirsiniz de bi tane bluetooth adaptor alıp kablosuz kullanmak daha iyi degılmi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

arkadaş sesi az diyorsunuz kafamı karıştırıyorsunuz.1 tane ayırttık onu da bırakacağım.Biri açıklasın sesi ne kadar.

Kullanan biri olarak söyleyim sesi çöp resmen çok az çıkıyır ve mono o para bile değmez "bana hediye gelmişti" evde dekor olarak kullanılır.bluetooth çekme olayıda dandik 1 metreden bile zor çekio düşün

abarttın

+1

+2

• Tv yi almayı düşünenler, bi daha düşünün derim

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda

black fridayda 499 tl ye sattılar.
  • Eğer cihaz JBL Go ile kıyaslanıyorsa 50 tl bile verilmez 100 tlye alınması bile düşünülemez.
  • cnroztrk kullanıcısına yanıt
    Lg ise sıkıntı yaşamazsın bende 42" 660s kullanıyorum sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu alete ayri ses sistemi baglayip kablosuz adaptor gibi kullanabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar da tam böyle bişey almayı düşünüyordum bimde 10 watt ses çıkışını görünce sevinmiştim. Fiyatı da uygun gelmişti. Çünkü xiaomi nin speaker larina bakıyordum onun da en küçüğü 2 watlik 15 dolardı. Ve öylece yükselip gidiyordu. Yalnız yorumları okuyunca vazgeçtim gibi. Ses çıkışı çok düşük diyenler olmuş. Özellikle telefonun hoparlör ünden farksız falan diyenler var. Şaşırdım açıkçası. Bende mi 4 var telefon olarak. Aynı donanımı kullanan g3 te 1 watlik hoparlör vardı. Şimdi bu LG p5 o kadar kötüyse gider xiaomi speaker lara bakarım. Xiaomi de mic de var. Xiaomi speaker kullananlar varsa yorumları alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

Bu aralar da tam böyle bişey almayı düşünüyordum bimde 10 watt ses çıkışını görünce sevinmiştim. Fiyatı da uygun gelmişti. Çünkü xiaomi nin speaker larina bakıyordum onun da en küçüğü 2 watlik 15 dolardı. Ve öylece yükselip gidiyordu. Yalnız yorumları okuyunca vazgeçtim gibi. Ses çıkışı çok düşük diyenler olmuş. Özellikle telefonun hoparlör ünden farksız falan diyenler var. Şaşırdım açıkçası. Bende mi 4 var telefon olarak. Aynı donanımı kullanan g3 te 1 watlik hoparlör vardı. Şimdi bu LG p5 o kadar kötüyse gider xiaomi speaker lara bakarım. Xiaomi de mic de var. Xiaomi speaker kullananlar varsa yorumları alalım

Hocam onların çoğu mallar bana kalsın alıp satayım derdinde.(Piyasa fiyatı 130-200 arası) Sıcak fırsatları buradan, yorumları ekşiden veya youtube'dan okuyun. Buradaki yorumlara çok da güvenmeyin 9 yıllık tecrübeyle söylüyorum bunu size.

Ses karşılaştırmasıhttps://www.youtube.com/watch?v=WWMPpdBflVU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 11 Aralık 2016; 13:31:5 >

• Evde JBL GO var 130 TL'ye almıştım, bu LG'nin fiyatı hoşuma gitti. eğer ki JBL GO'dan daha yüksek ses veriyorsa alabilirim. takip...
  • http://www.gearbest.com/speakers/pp_241960.html?wid=21

şu xiaomi ürünüyle kıyaslayabilecek varmı lg yi? Ara ara 35 dolara düşüyo
  • Bim ne zamandır çöp satıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

Bu aralar da tam böyle bişey almayı düşünüyordum bimde 10 watt ses çıkışını görünce sevinmiştim. Fiyatı da uygun gelmişti. Çünkü xiaomi nin speaker larina bakıyordum onun da en küçüğü 2 watlik 15 dolardı. Ve öylece yükselip gidiyordu. Yalnız yorumları okuyunca vazgeçtim gibi. Ses çıkışı çok düşük diyenler olmuş. Özellikle telefonun hoparlör ünden farksız falan diyenler var. Şaşırdım açıkçası. Bende mi 4 var telefon olarak. Aynı donanımı kullanan g3 te 1 watlik hoparlör vardı. Şimdi bu LG p5 o kadar kötüyse gider xiaomi speaker lara bakarım. Xiaomi de mic de var. Xiaomi speaker kullananlar varsa yorumları alalım

Hocam onların çoğu mallar bana kalsın alıp satayım derdinde.(Piyasa fiyatı 130-200 arası) Sıcak fırsatları buradan, yorumları ekşiden veya youtube'dan okuyun. Buradaki yorumlara çok da güvenmeyin 9 yıllık tecrübeyle söylüyorum bunu size.

Ses karşılaştırmasıhttps://www.youtube.com/watch?v=WWMPpdBflVU

Migrosta az önce test ettim, fiyat 99 tl idi, ses düşük değil ama bana hitap etmedi

• ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Vestel tv var bende. Aux kablosuyla bağlıyorum hem tv den hem hoparlörden ses geliyor

• Bağlanıyor

• Ben de biraz bakındım review vs, bu fiyata piyasada bulunmayacak bir cihaz. üstelik bim satıyor iadesi de çok kolay bu yüzden ,

"tatava yapma bulduğun yerde al geç"

diyoruz ve konu kilit. :)

Not: cihaz kendinden stereo ses çıkışlı, 2 tane almanıza gerek yok. ses sahnesi oluşması ve daha iyi deneyim için 2 tane alınabilir yada uyumlu LG marka tv 'lerle bağlanırsa arka surround olarak da kullanılabiliyorlarmış, kablosuz ev sinema sistemi anlıyacağınız , daha ne olsun.

Benim arabada blutooth audio yok, 2 tane alıp sorunumu çözecem inşallah. daha önce fm transmitter almıştım aldığım gibi iade etmiştim, sadece parazit var ses kalitesi berbat.

müzik için arabanın hoparlörlerini kullanmayıveririz :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.