Şimdi Ara

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.832
Cevap
46
Favori
125.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG sh7 soundbar var, onlara ekleyip surround yaparım diyordum ama arkadaşlar uyumsuz vs diyor. 1 tane alıp denerim. ya da en kötü bluetooth speaker olur, evin altında bim'de var. denerim şansımı
  • Elinde bu aletten 2 adet olan var mı ? Bilgi verirse sevinirim, bağlaması kolay mı 2 sini birden ? Projeksiyon var pc'ye bağlayıp bluetooth ile stereo yapayım diyorum verim alabilir miyim ? Çok aşırı sese ihtiyacım yok...
  • Bursada mağazalarada gören varmı ben göremedim hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün vatan bilgisayara telefon bakmaya gittiğimde tesadüf eseri gördüm ve test ettim, ürünün sesi çok yüksek değil ve basları çok kötü, geçen hafta 49.com dan hopi ile aldığımız leitz bundan kat kat iyi bence. almayı düşünenler bence denemeden almasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

Balikesir ilinde cektim resmi. Fiyati uygun sanirim konu acildimi bilmiyorum mobilden bakamadim kusura bakmayin.

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda

Balıkesir hangi
    mağaza

• quote:

Orijinalden alıntı: MakineMaden

Arkadaşlar bu üründen bim in internet sayfasında bahsedilmiyor. Bu ürün sadece bazı iller de mi satılacak acaba?

Antalya da var.

• Bu cuma 9 da gidip şansımmı deniyecem bu fiyata pek bişey beklemiyorum odanın bi kenarına koyup geceleri müzik dinlemek için alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: expulse

LG sh7 soundbar var, onlara ekleyip surround yaparım diyordum ama arkadaşlar uyumsuz vs diyor. 1 tane alıp denerim. ya da en kötü bluetooth speaker olur, evin altında bim'de var. denerim şansımı

Bende De sh7 var. TV de lg. Ama ek olarak bağlanır mı bilemiyorum. Çözüm bulursanız bende talibim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakia

quote:

Orijinalden alıntı: expulse

LG sh7 soundbar var, onlara ekleyip surround yaparım diyordum ama arkadaşlar uyumsuz vs diyor. 1 tane alıp denerim. ya da en kötü bluetooth speaker olur, evin altında bim'de var. denerim şansımı

Bende De sh7 var. TV de lg. Ama ek olarak bağlanır mı bilemiyorum. Çözüm bulursanız bende talibim .

Soundbar ile surround yapmak için h3 h5 h7 gibi wireless cihazlar gerekli. Bu cihaz Bluetooth.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    Kuzenim müdür ben ayarlarım istediğin kadar dedi seni seviyorum can kardeşim
  • alcaz bakalım pusuya yattık
  • ayın 16 sı sabah 8:45 e alarm kuruldu :) bu arada bazen birgün öncesinin akşamından da koyuyorlar mağazalara önünden geçerken uramakta fayda var diye düşünüyorum.
  • Tamam

• İstanbula gelicekmi bizim burdaki bimde 16 aralikta gelecek olan ürünlerde gözükmüyor bilgisi olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Kuzenim müdür ben ayarlarım istediğin kadar dedi seni seviyorum can kardeşim

sıktın artık
  • 70 liraya alinir kargoya verilir

• hocam bende böyle bişey düşünüyorum ama sorun olmaz değil mi? yani kameraya çekiyoruz diye uyarmmaız gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz1616

Bursada mağazalarada gören varmı ben göremedim hiç

İhsaniyede Görmüştüm. Yarın Sabahta Yıldırımda Görev Mahalleme Bakacağım. Malum O Saatte İşte Oluyoruz.
  • levreküstadı L kullanıcısına yanıt
    2., 3. ve 4. fotoğraflar Bursa Karacabey'den
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Kırmızı bi el var bas geç tatava yapma
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.