Şimdi Ara

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.832
Cevap
46
Favori
125.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkesir Bigadiç ilçesi ilk fotoğraf, diğer fotoğraflar bana ait değil dsword üstadımız özenle çekmiş ama yönetim fotoları benim konuya taşımış ben tersini talep etmiştim haksızlık oldu o kadar uğraşmış adam. Teşekkürler dsword

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmursuz -- 12 Aralık 2016; 22:49:54 >
  • bu ürünü jbl go ile karşılaştırıp durmayın
    go resmen başagrısı yapıyor bende
  • bim saat kaçta açılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casfort

bim saat kaçta açılıyor?

istanbul üsküdar acıbadem şubesi 9 da açılıyor tahminimce hepsi aynıdır 9
  • Tüm mağazalarda mı geçerli bu cuma,?

• Bluetooth hoparlörlerde ses gecikme sorunu oluyor mu ? ve 2 tane alsak aynı anda kullanabilir miyiz ?
  • Ürünün kısa bir inceleme videosu var, fiyatına göre güzel gibi. Ama G4'ten dolayı LG'ye kinim var.
  • Evet 3 gün kaldı arkadaşlar, bu paraya çalan satmaz, bu fiyatın gerekceside
    3-4 yıldır stokda bekleyen pilleri tembelleşmeye başlayan ürünler oldugunu düşünüyorum.
    Hoparloru alan arkadaşlar hemen şarjı tuketip tekrar şarj sonra en kısa zamanda tuket tekrar sarj
    sonra gene tuket düşük amperler 20 saat civarı şarj etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Ben de biraz bakındım review vs, bu fiyata piyasada bulunmayacak bir cihaz. üstelik bim satıyor iadesi de çok kolay bu yüzden ,

"tatava yapma bulduğun yerde al geç"

diyoruz ve konu kilit. :)

Not: cihaz kendinden stereo ses çıkışlı, 2 tane almanıza gerek yok. ses sahnesi oluşması ve daha iyi deneyim için 2 tane alınabilir yada uyumlu LG marka tv 'lerle bağlanırsa arka surround olarak da kullanılabiliyorlarmış, kablosuz ev sinema sistemi anlıyacağınız , daha ne olsun.

Benim arabada blutooth audio yok, 2 tane alıp sorunumu çözecem inşallah. daha önce fm transmitter almıştım aldığım gibi iade etmiştim, sadece parazit var ses kalitesi berbat.

müzik için arabanın hoparlörlerini kullanmayıveririz :)

Aracında AUX çıkışı varsa bir oto elektrikçiye git, oto teybinin arkasına senin için 3,5 mm çıkış kablosu ekleyip ucunu dışarıya versin.
    İstediğin mp3 çalara bağlayıp arabanın hoparlörünü kullanabilirsin. Hatta istersen ucunu dışarı çıkarmayıp konsola 3,5mm giriş yeri yapabiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Her şubeye 2 adet gelecekmiş ben şimdiden 3 farklı şubeden 4 tane sözü aldım 1 tanesi bana kalanını 80tl'den satarım lets go'da hadi hayırlı alışverişler

Yani diyorsun ki üç kuruş kazanacağım diye şube şube adam arayıp millete ağız eğiyorum. Sen uyanıklık yapıp önceden ayırtarak kul hakkına girmenin ve belki de birçok kişinin senin yüzünden sabahın soğugunda sıraya girip eli boş dönmesinin 30 lirandan daha değersiz olduğunu düşünüyorsan asıl sana hayırlı alışverişler

• quote:

Orijinalden alıntı: SvadyaDerebeyi

Bim açılırken kamera ile gireceğim eger yok derlerse şikayet edecegim. Sizde öyle yapın

Alemsiniz ya :).
    Bence iki yanınızda da zabıta ve avukatla girin, dışarıda da bir savcı, bir polis, bir ambulans, bir de haber muhabiri hazır bekliyor olsun .
  • Allah aşkına ürün daha çıkmamış, 15 sayfadir neyi konuşuyorsunuz?? Ulan ne acayip yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Ben de biraz bakındım review vs, bu fiyata piyasada bulunmayacak bir cihaz. üstelik bim satıyor iadesi de çok kolay bu yüzden ,

"tatava yapma bulduğun yerde al geç"

diyoruz ve konu kilit. :)

Not: cihaz kendinden stereo ses çıkışlı, 2 tane almanıza gerek yok. ses sahnesi oluşması ve daha iyi deneyim için 2 tane alınabilir yada uyumlu LG marka tv 'lerle bağlanırsa arka surround olarak da kullanılabiliyorlarmış, kablosuz ev sinema sistemi anlıyacağınız , daha ne olsun.

Benim arabada blutooth audio yok, 2 tane alıp sorunumu çözecem inşallah. daha önce fm transmitter almıştım aldığım gibi iade etmiştim, sadece parazit var ses kalitesi berbat.

müzik için arabanın hoparlörlerini kullanmayıveririz :)

Aracında AUX çıkışı varsa bir oto elektrikçiye git, oto teybinin arkasına senin için 3,5 mm çıkış kablosu ekleyip ucunu dışarıya versin.
    İstediğin mp3 çalara bağlayıp arabanın hoparlörünü kullanabilirsin. Hatta istersen ucunu dışarı çıkarmayıp konsola 3,5mm giriş yeri yapabiliyorlar.

Yok olsa kendim yapardım zaten çoktan. alman işte herşeyden opsiyon ekleyip ekstra para çıkaracak.

• tnt-2 kullanıcısına yanıt
    cihaz 2015 model
  • Kulaklık cıkışı var ciazın ses sistemini baglasak müziği kontrol edebilirmiyiz

• nokmen kullanıcısına yanıt
    Ben sabahın 8.30da kalkıp oraya gideceğim hakkımı yedirtmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • subelere sevkiyat yapılmış bizim subeye 1 adet vermişler
  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    Sağolun bizim burdakilerin hepsine astılar şimdi hamitler yunuseli arasında bi yerdeyim bende

• beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    İyi Bakalım Gözün Aydın Deriz İnşAllah.Sabah Gelirken Baktım Değirmenönünde de Vardı.Her Yerde Var Anlaşılan...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.