Şimdi Ara

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.832
Cevap
46
Favori
125.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

quote:

Orijinalden alıntı: Julian Casablancas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Julian Casablancas

quote:

Şu konu hala netlik kazanmadı arkadaşlar.Izgaranın bir tarafında hoparlör var eyvallah ama diğer kısımda bas için woofer falan mı var yoksa o kısım boş mu? kulağımı dayadığımda bir kısımdan ses geliyor ama diğer bölümden pek bir şey duyamadım?

birde bunu masaüstü bilgisayara bağlayabilirmiyim?

bu arada ürün çok güzel arkadaşlar,lg güzel iş çıkarmış

Ön tarafında normal hoparlörler vardır.
    Arka tarafında ise "pasif radyatör"
    Pasif radyatör dediğimiz şey elektronik bağlantısı olmayan, basa yardımcı olan bir eleman.Hoparörler çalışınca o da titriyor böyle çalışıyor, basa yardımcı oluyor pasif bir eleman.

Sanırım nokta atışı yaptın hocam.Yani bu bir aldatmaca mı?

Yok hocam aldatmaca değil. Stereo bu sistem ve 2 hoparlör.Aksini dememişler.Olmasi güzel bir şey.

Pasif radyatör diye arayabilirsin ne olduğu hakkında az çok fikir edinirsin.

Dediğim gibi basa yardımcı bi eleman bi hoparlör kadar etki etmese de işe yarıyor süs değil yani.Koymasalardi basta bi eksiklik hissedilirdi ama ne kadar bilemem

Keşke o kısma bir woofer koysalardı.
    Gerçi belkide pasif radyatör ile daha verimli oluyordur woofer'a Gore o yüzden de koyulmamış olabilir hocam

Woofer o çapta sesi bozabilir tizler yetersiz gelir sonra.Daha fazla hoparlör daha fazla ağırlık demek bu da ergonomik tasarımdan uzaklaşmak
    Daha fazla pil gücü lazım ya şarji daha az biter ya da yine ağır haliyle
    hacimi de ayarlamak lazım bu da tasarımın biraz daha büyümesine sebep olabilir.
    Yani her halükarda woofer olsa tasarım büyüyecek ister istemez fiyatı artacak
    Bu çapta yeterli olur pasif radyatör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

cihazı daha kullanmadım,kullanmadan önce komple sarj edin yazıyordu.Yaklaşık 1.5 saattir sarjda dolmadı hala? Cihaz bomboş mu geldi anlamadım ki?

Telefon hariç bu tip cihazlar hızlı şarj olmaz hocam.

şuan 2 saat 45 dakika oldu hala kırmızı hocam

Benimkide 1 gün durdu şarjda kırmızı, yeşil yanmıyor hiç, sizinki düzeldimi?
  • Pasif radyatör nedir ne işe yarar meraklısına

• Arkadaşlar bu cihazı LG sh7 Soundbar'a ya da benzerine bağlayabilen var mı?
  • Arkadaslar hafif cizirti var bende. Sizde de oluyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam hocam aldığın fiyattan mı satıyorsun ? ve hangi şehirdesin
  • betakors4n B kullanıcısına yanıt
    yok cızırtı olayı düşük bitrate li müzik açmıyorsun değil mi?
  • Mersinde her magazada 8adet varmış mersine geldim ayin 17sinde,ankarada bi subeden 1tane gelmis onu ben alabildim keske mersin de olsaydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hoparlöru tek haliyle Stereo calabilen var mi benimkinde sadece bir taraftan ses çıkıyor bozuk mu yoksa la
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Hocam bitrate nedir bilmiyorum, istersen bir muzik soyle acayim son ses ona gore soyleyeyim sana

• betakors4n B kullanıcısına yanıt
    müzik dosyasındaki sn de ki veri miktarıdır ne kadar yüksek olursa ses o kadar kaliteli olur. youtubeden bir video aç en azından bir de 480 p ye al hala deva ediyorsa cihaz da sıkıntı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

cihazı daha kullanmadım,kullanmadan önce komple sarj edin yazıyordu.Yaklaşık 1.5 saattir sarjda dolmadı hala? Cihaz bomboş mu geldi anlamadım ki?

Telefon hariç bu tip cihazlar hızlı şarj olmaz hocam.

şuan 2 saat 45 dakika oldu hala kırmızı hocam

Benimkide 1 gün durdu şarjda kırmızı, yeşil yanmıyor hiç, sizinki düzeldimi?

düzeldi benimki hocam o mesajı yazdıktan 5 dk sonra doldu

• Yav arkadaş, 50tl lik malın ne muhabbeti döndü. Admin yok mu şu konuyu kilitlesin artık¡¡¡,
  • Laptopun bluetooth ile eşleşmiyor cihaz. Eşleşmesi için ne yapmak gerekir bilen var mı?
    Driver vs aradım ama o da yok sanırım. Ben bu cihazı laptopun bluetooth u ile eşleştiremez miyim?
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Ilk actigimda olmadi yoktu sanki, yuksek basli 1 2 sey actim patladi mi acaba

• crashris kullanıcısına yanıt
    seni de banlasın hazır eli değmişken hem senin için hem de forum için en kararın bu olduğuna inanıyorum.
  • Ürünü bilgisayara bağlamak istiyorum ama laptop telefon vb. aygıtları görüp de music flow'u görmüyor yapabilen var mı ?
  • Filmlerde lag ı hisseden bir tek ben miyim acaba?
  • Sevgili arkadaşlar hoparlörü lg smart tv'm ile rşleştirebilirmiyim. Nasıl yapabilirim bunu yardımlarınızı rica ediyor saygılar sunuyorum.
  • Bluetoothta gecikme olur zaten,normal.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.