Şimdi Ara

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.832
Cevap
46
Favori
125.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı şehirde olsaydım satın alacağım ayağına buluşma ayarlar temiz bir sopa çekerdim

umarım gerçek değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julian Casablancas

quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

quote:

Orijinalden alıntı: Julian Casablancas

quote:

Şu konu hala netlik kazanmadı arkadaşlar.Izgaranın bir tarafında hoparlör var eyvallah ama diğer kısımda bas için woofer falan mı var yoksa o kısım boş mu? kulağımı dayadığımda bir kısımdan ses geliyor ama diğer bölümden pek bir şey duyamadım?

birde bunu masaüstü bilgisayara bağlayabilirmiyim?

bu arada ürün çok güzel arkadaşlar,lg güzel iş çıkarmış

Ön tarafında normal hoparlörler vardır.
    Arka tarafında ise "pasif radyatör"
    Pasif radyatör dediğimiz şey elektronik bağlantısı olmayan, basa yardımcı olan bir eleman.Hoparörler çalışınca o da titriyor böyle çalışıyor, basa yardımcı oluyor pasif bir eleman.

Sanırım nokta atışı yaptın hocam.Yani bu bir aldatmaca mı?

Yok hocam aldatmaca değil. Stereo bu sistem ve 2 hoparlör.Aksini dememişler.Olmasi güzel bir şey.

Pasif radyatör diye arayabilirsin ne olduğu hakkında az çok fikir edinirsin.

Dediğim gibi basa yardımcı bi eleman bi hoparlör kadar etki etmese de işe yarıyor süs değil yani.Koymasalardi basta bi eksiklik hissedilirdi ama ne kadar bilemem

Keşke o kısma bir woofer koysalardı.
    Gerçi belkide pasif radyatör ile daha verimli oluyordur woofer'a Gore o yüzden de koyulmamış olabilir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide bunun içinden çıkan kabloyla telefonumu şarj etsem sorun olur mu? Daha farklı bir yaklaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwiser

Android ve ios tan , "Music Flow Bluetooth" uygulamasını indirin, elinizde kaç tane birlikte kurmak istediğiniz hoparlor var ise tek tek tanıtın ve tek cihazdan, (Bu tv de olabilir) hepsini kullanın ;)

2 taneden fazlası aynı anda bağlanmıyor diye biliyorum. Nasıl olacak bu dediğin?

• quote:

Bide bunun içinden çıkan kabloyla telefonumu şarj etsem sorun olur mu? Daha farklı bir yaklaşım

Sorun olmaz.

• Beyler bu konuyu kapatın görünce sinirleniyorum. 10 mağazadan birinde bile bulamadım :)
  • Ben de ayni sekilde, alacagim ayagina cagirir, elinden alir cek(!) Git derim. Yok itiraz mi etti temiz bir sopa cekerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satanlar daha başlamadı mı
  • Bu ilanda buraya yazılan ilk yazıda hatta bu ilanın buradan linkinin verilmeside bence düzmece şaka amaçlı yazılmış olduğu belli kimse sattığı ürünü hakaret içeren şekilde (güya bir enayiden) bedava aldığını yazmaz!
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Bide bunun içinden çıkan kabloyla telefonumu şarj etsem sorun olur mu? Daha farklı bir yaklaşım

Sorun olmaz.

Şarj aletinden cızırtı geliyo ama size güveniyorum hocam

• inceuclusarj kullanıcısına yanıt
    Burayı okuyan biri dalga geçmek için açmıştır. Bedava alan yazmaz öyle, pazarlık edenler iyice dip fiyat çeker yoksa.
  • Dual Play baglantisini yapinca hoparlorler acilip kapandiginda baglanti gidiyor mu yoksa otomatik tekrar baglaniyor mu birbilerine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Dual Play baglantisini yapinca hoparlorler acilip kapandiginda baglanti gidiyor mu yoksa otomatik tekrar baglaniyor mu birbilerine?

Bağlanır, kitapçıkta öyle yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim çalışanına sormuştum mağaza başına 1 adet gelmiş.

Halbuki forumda bimin önüne kamyon çekip alacaklar var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: new someone

Bim çalışanına sormuştum mağaza başına 1 adet gelmiş.

Halbuki forumda bimin önüne kamyon çekip alacaklar var :D

Her mağazada 1 adet değildi. Bir mağazada 2 adet görmüştüm. Belki fazlası da vardır.

• ademcell A kullanıcısına yanıt
    Birisi profilime bakıp aklınca kurnazlık yapmaya çalışıyor, olay Ordu da geçti. Profilimde neden Tokat yazıyor eminim bilmiyorum. Tokat'ta bulundum, gezmeye gittim uzunca süre kaldım. Lakin 3 aydır Ordu da memleketimde çalışıyorum. Gereksiz bir iş olmuş, ergen zekası

• quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Ben de ayni sekilde, alacagim ayagina cagirir, elinden alir cek(!) Git derim. Yok itiraz mi etti temiz bir sopa cekerim.

İyilik yapsan dert yapmasan dert.

Hıyar herif adam gibi sat, açıklama kısmına öyle şey yazmakta nedir? Sizin gibi insanları da küstürecek bunlar.

Elinizde kaldıysa bir adette bana verebilir misiniz?

(Şaka)...
  • Bu arada alete mono demiştim ama stereo muş tek tek denedim sağ ve sol ayrı ses veriyor. Bu arada arkada ayrı bass hopsrlor var mı bilmiyorum. Meraklı biri açıp bakarsa öğreniriz hi hi :-D
  • Arkadaşlar hoparlörümü satıyorum.1 2 Kez test amaclı dinledim sorun yok harika temizlikte sesi var satma sebebim yok alacaklara eksıksız poşetlerine kadar hatasız cihaz vercem.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.