Şimdi Ara

#★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★# (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
848
Cevap
11
Favori
49.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 22 martta xtremeguard dan 3 tane önlü arkalı koruyucu aldım ertesi günü kargoya verilmiş ve ayın 24 üne kadar kargo şirketi güncelleme yapmış sonrasında bir güncelleme yapmamış. pttkargonun yurtdışı bağlantısından bakıyorum orda da bir hareket yok yani bulunamadı diyor. acaba ürün kargoda kayıp mı oldu?

#★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★#

#★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★#

bu da kargonun bana verdiği kod : LN424553543US

• takipsiz kargoyu göremezsiniz zaten 2-3 hafta gibi elinizde olur.1 ay içinde gelmezse kaybolmuş olabilir.

• Evet arkdaşlar KAYGAN olacak şekilde ekran koruyucusu arıyorum önerisi olan ???
  • hocam bekleyin bundan sonrası biraz zaman alacaktır.
  • İlk satıcı güvenilirdir pm de dediğim gibi 15-20 günde ulaştı eskişehire

• Aliexpress'ten kapaklarım geldi bugün sonunda.

Yenilerini söledim hemen :)
  • İyi gunler arkadaslar bu bumper ve xtream ile ilgili bi iki sorum olucakti , ben telefonu tusurdum ve on cam komple kirildi ve garantiye verip tamir ettirdim simdi yeniden boyle bi olay yasanmamasi icin size sormak istedim

Bu bumper + xtream dusmelere karsi dayanikli mi? Birde gercekten bunlar koruma sagliyor mu cunku cihazin gorunumunu bozmadan kullanmak ve korumak istiyorum ama gene dusunce kirilicaksa acikcasi deri kapli kiliflari tercih edecegim

Birde http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=281057721891&index=3&nav=SEARCH&nid=33520031806 bu urunu kullanan arkadaslar var mi varsa memmunlar mi telefonu kullanim acisindan herhangibi bir sknti yapiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnb.life -- 5 Nisan 2013; 5:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam,

Nexus 4'ümü şu anda deri kapaklı kılıf ile kullanıyorum. Güzelliğini ortaya çıkartmak ve güvenli bir şekilde kullanmak için:
    1. dbrand'den gümüş ve siyah titanyum skin
    2. Google Play'den de 2 tane orijinal (OEM) bumper
    3. Spigen SGP'den Screen Protector Steinheil Dual
    sipariş ettim.

Bumper'lar Türkiye'de satışta olmadığından, skin'ler de trackingle gönderilmediğinden her ikisini de Amerika'da bir arkadaşa gönderttim.
    Bumper'lar arkadaşa ulaştı. Skin'ler de yolda.
    Arkadaş, bumper ve skin'leri Türkiye'ye tracking ile gönderecek. Spiegen ekran koruyucusunu doğrudan Türkiye'ye istedim.

Hepsi gelince resmini çeker bilgi olması açısından burada paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinke -- 5 Nisan 2013; 13:51:55 >
  • arkadaşlar 25 gün önce aliexpress ten bumper sipariş ettim. ptt den takip ettiğimde hala müşteriden alınmıştır china diye gözüküyor. 25 günde gelmesi gerekmezmiydi bunu ? aynı gün extreme guard sipariş ettim geleli 1 hafta oldu. bu çok geç kaldı sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

arkadaşlar 25 gün önce aliexpress ten bumper sipariş ettim. ptt den takip ettiğimde hala müşteriden alınmıştır china diye gözüküyor. 25 günde gelmesi gerekmezmiydi bunu ? aynı gün extreme guard sipariş ettim geleli 1 hafta oldu. bu çok geç kaldı sanki

Çin'den gelenler geç geliyor. Aynı gün sipariş ettiğim xtreme guard yaklaşık 2 hafta önce gelmişti bumperdan. Şuradan bir kontrol edin.http://track-chinapost.com/startairmail.php
    Eğer Çin dışına gönderildi sonucu çıkarsa Türkiye'ye geliyor demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

arkadaşlar 25 gün önce aliexpress ten bumper sipariş ettim. ptt den takip ettiğimde hala müşteriden alınmıştır china diye gözüküyor. 25 günde gelmesi gerekmezmiydi bunu ? aynı gün extreme guard sipariş ettim geleli 1 hafta oldu. bu çok geç kaldı sanki

Çin'den gelenler geç geliyor. Aynı gün sipariş ettiğim xtreme guard yaklaşık 2 hafta önce gelmişti bumperdan. Şuradan bir kontrol edin.http://track-chinapost.com/startairmail.php

Success find: 3 items!

item No. Year Status Location Destination Country Date
    RB104132092CN 2013 Collection 52803200 TR 20130322 1650
    RB104132092CN 2013 Waiting for transit airline Space 51003100 TR 20130323 1353
    RB104132092CN 2013 Dispatching 51003100 TR 20130323 1544

bu ne demek çıkmış mı demek

• quote:

quote:

çin den çıkmış. yolda sanırım inşallah bu hafta elimde olur artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: acaca

quote:

quote:

Success find: 3 items!

item No. Year Status Location Destination Country Date
    RB104132092CN 2013 Collection 52803200 TR 20130322 1650
    RB104132092CN 2013 Waiting for transit airline Space 51003100 TR 20130323 1353
    RB104132092CN 2013 Dispatching 51003100 TR 20130323 1544

bu ne demek çıkmış mı demek

23 Martta sevk edilmiş demek. Takibe devam edin.

• Arkadaşlar Aliexpress'te falan bulunabilen 10$'lık klon bumperlar ile 20$'lık orjinal bumperları karşılaştırmış Xda'da bir üye ve bariz şekilde kalite farkı olduğunu belirtmiş. Yani demem o ki 20$'lık bandrollü bumperlardan almak daha mantıklı gibime geliyor, madem kalite farkı var aradaki 10$ verilebilir diye düşünüyorum, yine de herkes kendi bütçesine göre hareket edebilir. Bilgi olması açısından yazdım, iyi forumlar.

Ekleme: Bu arada orjinal beyaz bumper Kanada'da satışa çıkmış, yakında diğer ülkeler ve Çinli satıcılarda da çıkar ve alabiliriz diye düşünüyorum. Şuanlık Çin sitelerinde siyah dışında orjinal bumper yok arkadaşlar bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 6 Nisan 2013; 16:12:18 >
  • Bumper ile ekran koruyucu almayı düşünüyorum ikisini daha önce alan var ise link paylaşabilir mi koruyucu arka kısımda dahil olmak üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Bumper ile ekran koruyucu almayı düşünüyorum ikisini daha önce alan var ise link paylaşabilir mi koruyucu arka kısımda dahil olmak üzere

Bumper olarak:http://www.aliexpress.com/snapshot/220315995.html (Sipariş 7 Mart, Teslim 2 Nisan)
    Koruyucu olarak:http://www.ebay.com/itm/350649083772?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 (Sipariş 7 Mart, Teslim 23 Mart)

bunları aldım. Aynı saatte sipariş verdim, koruyucu erken geldi. Sadece arka tarafı kullandım. Henüz ön tarafı kullanmadım. O yüzden ekran deneyimi açısından pek bir şey söyleyemem ama arka yüzeyde gördüğüm kadarıyla oldukça kaygan ve takılmasız bir kullanım sunuyor. Ön tarafın kesimlerini kontrol ettim. Sıkıntısız ve sensörler kapanmayacak şekilde kesilmiş. Ön tarafa da vaktim olunca uygulayacağım. Bu arada uygulaması çok kolay, sadece suyu fazla sürmemek gerekiyor. Kart yardımıyla suyu dışarı atarken de yanlardan peçete ile su çekildiğinde telefonun içine su kaçma gibi bir durumun oluşmasının da önüne geçilebiliyor.

Bumper ise bandrolsüz olanından geldi. Videoda izlediklerimden bir farkını göremedim. Zira alüminyum parçanın birleştirme yeri bile aynıydı. Telefona tam oturuyor. Tekrar çıkarmak için baya uğraşmıştım. Kendi kendine çıkma, kayma ya da oynama yapmıyor. Çok sağlam ve koruyucu bir görüntüsü var. Tuş kısımları da oldukça kullanışlı ve sıkıntısız temas ediyor. Basmama gibi bir durum yok. Tek eksisi telefonu biraz kabalaştırdı benim gözümde ama görenler etrafında bir kılıf olarak değil de telefonun orjinali şeklinde algılıyor. Hatta ''o kadar para verdin bir de kılıf alsaydın'' diyen bile oldu. Bumper'ı gösterdiğimde de şaşırdı. Ergonomisi ilk gün alışmakta zorluk çektiğimden zayıf gelmişti fakat 2. gün kesinlikle alışıyorsunuz. Şarj yeri ve kulaklık girişinde kılıftan kaynaklanan herhangi bir takılma ya da kabloya sürtme gibi durumlar da yok. Yani eğer bandrolsüz olduğu için çakmaysa da birebir tıpkısının aynısını yapmışlar. Ben herhangi bir kalitesizlik görmedim kılıfta. Bumper'ı aldığım satıcının puanı düşük görünüyor fakat mesajlarıma çok kısa sürede cevap vermesini olumlu buldum.

Biraz deneyimlere de değindim fikir olması açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocan_07 -- 7 Nisan 2013; 12:23:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Bumper ile ekran koruyucu almayı düşünüyorum ikisini daha önce alan var ise link paylaşabilir mi koruyucu arka kısımda dahil olmak üzere

http://www.xtremeguard.com/LG-Google-Nexus-4-Screen-Protectors-p/lg-nexus-4-screen-protector.htm 15-20 gün içinde elime ulaştı 3 ayrı spariş verdim biri 10 gün içinde geldi

http://www.ebay.com/itm/271146492612?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ilki 20 gün gibi bir sürede geldi ikinciyi bekliyorum önümüzdeki hafta içi elimde olacaktır

http://www.aliexpress.com/item/BRAND-NEW-SEALED-NEXUS-4-GOOGLE-SMART-PHONE-BUMPER-OEM-GOOGLE-CASE-BLACK-FREE-SHIPPING/716347549.html bunu almadım ama bu satıcıdan alan arkadaşlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 7 Nisan 2013; 12:47:33 >

• aldığım bumper için böyle bır takıp numarası vermıs satıcı ama baktım göremedım kargoyu sisteme işlenemedimi acaba yada hafta sonu dıye kapalı mı

HongKong Post Air Mail RC258778633HK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 7 Nisan 2013; 14:37:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.