Şimdi Ara

#★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★# (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
11
Favori
49.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kargomun nerede oldugunu bulamıyorum yardım edicek olan varmı ? ? ? tracking no RA412640695CN offf sıkıldım valla gelmedi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: vj_sinan

Arkadaşlar kargomun nerede oldugunu bulamıyorum yardım edicek olan varmı ? ? ? tracking no RA412640695CN offf sıkıldım valla gelmedi diye

1 Nisan'da Çin'de teslim alınmış. Sanırım bu haftaiçi Türkiye'de olur. Çin çıkışlı postalar yavaş geliyor. Endişe etmeyiniz. Sipariş tarihiniz nedir?
  • Elimde fazladan bir kılıf vardı onu satmaya karar verdim sanalpazar linki

http://www.sanalpazar.com/Lg-Nexus-4-Kld-Enland-Serisi-Yandan-Kapakli-Deri-Kilif__isp7349432?malid=SONGEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

Elimde fazladan bir kılıf vardı onu satmaya karar verdim sanalpazar linki

http://www.sanalpazar.com/Lg-Nexus-4-Kld-Enland-Serisi-Yandan-Kapakli-Deri-Kilif__isp7349432?malid=SONGEZ

İnternet uzerinden almadan kargo bana ait son fiyati mesaj atarsan dusunebilirim dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aliexpress ten aldıgım kılıf 32. gün bugün gelmedi (iş günü olarak hesaplamadım). ne yapayım beklemelimiyim biraz daha ? kargo hala çin de gözüküyor.
  • http://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case
    bu kılıf hakkında ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakuç

http://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case
    bu kılıf hakkında ne düşünüyorsunuz ?

ebay üzerinden satın aldım sanırım satıcı aynı kişi fiyatı daha uygun henüz kargo elime ulaşmadı gelince resimleri paylaşırım.

aldığım link buhttp://www.ebay.com/itm/271163370688?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
    dhl global mail ile gönderiyor 20 gün önce aldım ancak takip bilgilerini görebilidim texas dan gönderiyor çok fazla satmış genel olarak kötü yorum yok ürüne inşallah güzel çıkar:) Nilkin hard case bumber kullandıktan sonra bunu deneyeceğim .

Date Time Location Activity
    4/10/2013 03:51 PM CT Des Plaines, IL PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN
    4/10/2013 01:42 PM CT Des Plaines, IL ARRIVAL ORIGIN DHL GLOBAL MAIL FACILITY
    4/9/2013 03:57 PM CT Des Plaines, IL PROCESSED

• bundan önceki 2 sayfaya baksan o kılıf hakkında ne düşünüldüğü yazıyor zaten..

arkadaki cam kısım çizileceğinden bir süre sonra görüntüsü kötüleşecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

http://www.ebay.com/itm/321102834450?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

paypalla almak istiyenler için ebay linki fiyat aliexpress tekilerle aynı .Ben burdan geçtim şiparişi bakalım 2-3 haftaya gelir herhalde

ben de burdan geçtim siparişi.ilk kez ebay dan alışveriş yaptım.hem denemek hem de türkiyede bulamadığımdan.takip numarası yok.acaba elime ulaşır mı dıye merak etmiyor değilim. bir hafta oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladden43

quote:

http://www.ebay.com/itm/321102834450?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

paypalla almak istiyenler için ebay linki fiyat aliexpress tekilerle aynı .Ben burdan geçtim şiparişi bakalım 2-3 haftaya gelir herhalde

ben de burdan geçtim siparişi.ilk kez ebay dan alışveriş yaptım.hem denemek hem de türkiyede bulamadığımdan.takip numarası yok.acaba elime ulaşır mı dıye merak etmiyor değilim. bir hafta oldu.

3 haftası var rahat.Takip numarası +2 dolar olması lazımdı ben öyle aldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gladden43

quote:

3 haftası var rahat.Takip numarası +2 dolar olması lazımdı ben öyle aldım

ilk alışverişim olduğundan acemiliğime geldi :) napalım artık gelmezse de 20 lirayla büyük bir deneyim sahibi olmuş olurum sanırım.birkaç haftaya belli olur artık :)

• Aliexpress den 10 lu şeffaf ekran koruyuculari siparişi verilmişti. Bende verdim daha sonra. Bugun elime ulasti ancak şeffaf degil mat cikti sinir oldum. 1 ay bekle yanlis gelsin. Birde denemeden siparişi tamamladim adama dayadim 5 yildizlari. Mesaj attim bakalim ne cevap gelecek.
    Ürün guzel sensor kismida kesilmiş şekilde ama mat olmasina sinir oldum.

Mat isteyen olursa eğer 9 taneyi toptan yada 3er li sekilde farkli arkadaslara satabilirim kârsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 15 Nisan 2013; 19:59:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar size zahmet benim kargomun durumuna bir bakabilir misiniz?Daha önce de alışveriş yaptım yurtdışından ancak hiçbirisi ptt nin yurtiçi sistemine düşmeden bu kadar uzun süre bekletmemişti...Kargo

bilgileri şöyle görünüyor:

RC258778117HK Barkod Numarasina Ait İslem Listesi

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)

03/04/13 08:59 2013-04-03 08:59:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi)

08/04/13 21:06 2013-04-08 21:06:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) HONG KONG (Yurt Disi)

Bu kadar bekletmesi sizce normal mi yoksa paypal vasıtasıyla harekete geçsem mi ne dersiniz?Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

#★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★#

sizin sipariş geldi mi acaba, ekran koruyucular şeffaf mı mat mı çıktı.

@nyzo bekleyin daha normaldir o süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 16 Nisan 2013; 8:54:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

Aliexpress den 10 lu şeffaf ekran koruyuculari siparişi verilmişti. Bende verdim daha sonra. Bugun elime ulasti ancak şeffaf degil mat cikti sinir oldum. 1 ay bekle yanlis gelsin. Birde denemeden siparişi tamamladim adama dayadim 5 yildizlari. Mesaj attim bakalim ne cevap gelecek.
    Ürün guzel sensor kismida kesilmiş şekilde ama mat olmasina sinir oldum.

Mat isteyen olursa eğer 9 taneyi toptan yada 3er li sekilde farkli arkadaslara satabilirim kârsiz.

hocam mat koroyucular güzel gg üzerinnden alınanlar gibi değilse 3 tanesini ben alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

sizin sipariş geldi mi acaba, ekran koruyucular şeffaf mı mat mı çıktı.

@nyzo bekleyin daha normaldir o süre.

malesef hala beklemedeyiz, cok uzun sürdü
  • @berkozcann baya uzun sürmüş ben sizden görüp daha sonra vermiştim, geç olsunda güç olmasın ben şeffaf beklerken mat çıktı bir anlamı kalmadı gelmesinin. satıcıya mesaj ve mail attım hatta online chat den mesaj gönderdim geridönüş yapmadı.

@mhmtckmk pm attım bakarsnız.

3lü şekilde veririm deme sebebim astarının yüzünden pahalı olmaması içindi (kargo ücretinden dolayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 16 Nisan 2013; 10:28:14 >
  • Spywar;
    Sanırım haklısınız..Teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Spigen in kılıfını aldım. Telefonda çok güzel duruyor malzeme kalitesi zaten tartışılmaz ayrıca tam bir uyum var. Kutu içinden birde ekran koruyucu çıkıyor. Tavsiye ederim. Resimleri alta ekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.