Şimdi Ara

LG NEXUS 4 Wi-Fi Kablosuz Ağ bildirim gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lg Nexus 4 Kullanmaktayım fakat whatsapp, gmail gibi uygulamaların Wi-Fi'de kablosuz ağa bağlı iken bildirimleri gelmiyor. Telefonun ekranını açar açmaz geliyor, daha kilit gözükürken yani. Fakat ben bana bir şey geldiğinde hemen gelsin istiyorum. yardımcı olabilirmisiniz?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtu123 -- 4 Mayıs 2013; 14:30:58 >

• Google da farkında bu cihazın şarjı sömürdüğünü. Bu bir hata değil, Google'ın kasıtlı yaptığı bir durum.

Wi-fi'yi kapatıyor cihaz uykudayken, haliyle şarj daha fazla dayanıyor. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Hatta bırakalım böyle kalsın yoksa şarj hiç dayanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Google da farkında bu cihazın şarjı sömürdüğünü. Bu bir hata değil, Google'ın kasıtlı yaptığı bir durum.

Wi-fi'yi kapatıyor cihaz uykudayken, haliyle şarj daha fazla dayanıyor. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Hatta bırakalım böyle kalsın yoksa şarj hiç dayanmaz

Telefonu kullanma amacına aykırı bir durum bu. Şarjı gidicek diye mesaj mı almayalım. Bence bunun bir çözümü olmalı. Wi-fi değilde Data kullanırken hiçbir sıkıntı olmuyor sadece kablosuzda sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtu123

Arkadaşlar merhaba,

Lg Nexus 4 Kullanmaktayım fakat whatsapp, gmail gibi uygulamaların Wi-Fi'de kablosuz ağa bağlı iken bildirimleri gelmiyor. Telefonun ekranını açar açmaz geliyor, daha kilit gözükürken yani. Fakat ben bana bir şey geldiğinde hemen gelsin istiyorum. yardımcı olabilirmisiniz?

Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar var mıdır bunun bir çözümün anlamadım ben ve ayrıca herkes de mı bu böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluturk1907

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar var mıdır bunun bir çözümün anlamadım ben ve ayrıca herkes de mı bu böyle

custom rom veya kernellerle çalışır diye düşünüyorum
    galaxy nexusu custom rom ve kernelle wifi ağda kullanıyordum çalışıyordu bunda da düzeltmişlerdir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Orijinalden alıntı: mutluturk1907

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Şimdiden teşekkürler

custom rom veya kernellerle çalışır diye düşünüyorum
    galaxy nexusu custom rom ve kernelle wifi ağda kullanıyordum çalışıyordu bunda da düzeltmişlerdir diye düşünüyorum

4.3 bugün yarın gelir inş onda düzelir

• Ayarlar > Kablosuz > Sağ Alt Köşedeki Üstüste Olan 3 Nokta > Gelişmiş >Uykudayken Kablosuz'u açık tut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.