Şimdi Ara

★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
11
Favori
11.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pazartesi elime geçti cihaz ama usb C çevirici olmadığı için daha işlem yapıp kullanmaya başlamadım cihazı. root edip öyle kullanmak istiyorum.

çevirici sipariş vermiştim önceden. onların ulaşmasını bekliyorum
  • ferhatugur kullanıcısına yanıt
    tmm dostum. o zaman beklemedeyiz:)
  • Arkadaşlar Avrupa'dan bu cihaz alındığından ülkelere göre değişmekle birlikte kabaca %15-20 aralığında vergi iadesi alınabiliyor olması lazım değil mi? Dolayısıyla Amerika fiyatına yaklaşıyor. 500 euro olsa, %20 kdv olsa net fiyatı 400 euro olur. Makul nispeten :)
  • Ben Ferhattan önce yazayım gıcıklık olsun :)

Arkadaşlar cihaz iyi...
    Hafif elde. nexus 5 den biraz büyük olduğu için onun verdiği compact hissi vermiyor ama kesinlikle rahatsız etmez.
    ekran çok güzel pırıl pırıl ve keskin görüntülü. arayüzde ilk bir iki takılma oldu, sonra 80 mb lık bir güncelleme geldi düzeldi.
    parmak izi harika ve hızlı çalışıyor çok sevdim.
    bendekinin rengi turkuaz olandı. çok hoş soft bir renk. siyah olan da tam siyah değil füme, koyu...
    cihazın görüşme kalitesi çok iyi. wifi harika çekiyor.
    ilk şarjla beraber akşam eve %43 le gittim.
    gece sonu hesaplarımla da 4 saat üstü ekran süresi verdi karışık kullanımda.
    Bence ilerleyen zamanda 4.30 a kadar rahat çıkar diyorum gayet makul.
    cihazın kasa kalitesi çok sağlamdı. çıtırdama yok gayet stabil yapıda.
    hoparlör tek ve alttaki delik, ama ilginç bir durum var üstünü kapansa da ses çıkıyor. sanırım alttaki type c bölümüne de ses veriyor.
    dolayısıyla yüzüstü dursa bile zil sesini duyacaksınız.
    ışık sensörü arada geç tepki veriyor sanki ama yazılımsal sanırım "not a big deal" :)
    bir de klavye titreşimi seviyesi bir daha ayarlanmalı.

Ben beğendim kısaca, birkaç küçük update lazım ama canavar olur gibi.
    Ha bu arada 55000 e yakın antutu aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 11 Kasım 2015; 17:23:28 >

• ilk yorum hakkım sana feda olsun Fatih abi

ben root etmeden kullanmaya başlamadığım için usb-c dönüştürücü bekliyorum. cihazı almadan önce sipariş vermiştim ama ulaşmadı hala.

kullanmadan ben de 1-2 beğenimi söyleyeyim bari :)
    -ekran kapalı haldeyken parmak izi kısmına parmağı okutunca direkt kilidi açması hoşuma gitti.
    -ellerim küçük olduğu halde tek elle kullanım gayet rahat. zaten nexus serisi ergonomi olarak en iyi cihazlardan bence

bu gidişle root etmeden kullanıcam galiba, zor tutuyorum kendimi

• Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Yazınızı okuduktan sonra iyice alasım geldi telefonu.
    Ekran beyaz renkler konusunda nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeTaK

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Yazınızı okuduktan sonra iyice alasım geldi telefonu.

Bir gıdım sarımsı beyazlar, ama sanki kullandıkça mı güncellemeden mi sonra daha bir beyaz oldu.
    Ama rahatsız etmedi beni...
  • O kadarcık olur rahatsız etmeyecek düzeydeyse sıkıntı yok zaten.
    Tekrardan hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zanbay

quote:

Orijinalden alıntı: TeTaK

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Yazınızı okuduktan sonra iyice alasım geldi telefonu.

Bir gıdım sarımsı beyazlar, ama sanki kullandıkça mı güncellemeden mi sonra daha bir beyaz oldu.
    Ama rahatsız etmedi beni...

Anandtech incelemesinde 5x'in ekranını öve öve bitirirememişler. Kalibrasyon açısından neredeyse eşsiz bir ekran diyorlar. Çok gerçekçi ve olması gerektiği gibi veriyormuş renkleri :)

• Arkadaşlar kutudan şarj kablosu çıkmıyormu usb şarj aleti falan çıkmıyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper1981 C kullanıcısına yanıt
    çıkıyor tabi ama şarj aletinin çıkışı usb-c uyumlu , kablo da usb-c
    yani dönüştürücü olmadan pc ye bağlamak mümkün değil şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

çıkıyor tabi ama şarj aletinin çıkışı usb-c uyumlu , kablo da usb-c
    yani dönüştürücü olmadan pc ye bağlamak mümkün değil şu an

Anlamdim bunun şarj kablosu ile pc bağlama kablosu farklılimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper1981 C kullanıcısına yanıt
    aynı fakat kablo usb-c olduğu için dönüştürücü gerekiyor
  • Bu cihazla ilgili en endişe verici bulduğum mesele Anandtech incelemesindeki çekirdek frekansları/zaman çizelgesi. 2 dk'dan sonra A57'lerin hızı baya düşüyor 20 dk'nın sonunda ise tamamen A57'ler tamamen kapanıyor. Bu duruma 2 GB DDR3 RAM ve Full Filesystem Encryption da eklenince Nexus 5'e kıyasla çok yüksek bir performans beklememek gerekiyor.

Anandtech incelemesinden anladığım kadarıyla performanstan ziyade diğer özelliklere yoğunlaşılmış bir cihaz. Ekran, kamera, pil, USB-C, parmak izi okuyucu hem Nexus 5 üzerine çok önemli gelişmeler ve bu yılın amiral gemisi cihazlarına kıyasla da çok başarılılar. Ancak performans açısından çok yüksek beklentilere girmemekte fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam USB-C dönüştürücüyü nereden sipariş ettiniz acaba?
  • çok da nickimde kullanıcısına yanıt
    aliexpress ve ebay
    hem dönüştürücü hem de kablo aldım.

bu arada dbrand sitesinde cihaz için çok güzel stickerlar mevcut. bugün de indirim var sitede. birçok cihaz için sticker mevcut sitede ve kaliteli ürünler. daha önce çok kullandım oradan biliyorum

Sadece dönüştürücü alsam flash, unlock vs mevzularında problem yaşar mıyım acaba? Yoksa kablo da almak lazım mı?
    Stickerlar da baya güzelmiş eğer cihazı almaya kesin karar verirsem(Türkiye fiyatının belli olmasını bekliyorum) bir şeyler sipariş edebilirim.
    yaşamazsın herhalde. ben bu tarz aksesuarlardan hep fazlaca aldığım için hem kablo hem dönüştürücü aldım.

Bu olaydan haberin var mı?

http://www.androidpolice.com/2015/11/04/a-google-engineer-who-works-on-usb-type-c-products-is-reviewing-and-identifying-out-of-spec-potentially-dangerous-third-party-cables-and-adapters/

Google piyasadaki pek çok USB-C kablosunun gerekli standartları sağlamadığını ve güç kaynağı olarak kullanılan cihaza zarar verebileceğini söylüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

az önce okudum yazıyı. eğer böyle bir şey geçekleşirse iphone sahiplerinin kablolarında yaşadığı gibi çok sıkıntı yaşarız.
    inş. fazla uğraşmazlar bu konuyla. bıraksınlar istediğimiz kabloyu kullanalım kardeşim
    zaten kutudan dönüştürücü çıkmamasına uyuz oldum, bu haber iyice sinir etti beni.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.