Şimdi Ara

★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
11
Favori
11.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam paket ortalama kaç günde size ulaştı. Ben bugün satın aldım. Ayrıca bugün geçerli %25 indirim mevcut dbrand de
  • 7-10 gün civarı ulaştı bana. şehire göre değişebilir tabi
  • Arkadaşlar selamlar,

Şahsi bloğumda hem nexus 5x hem de nexus 6p için bootloader kilidi açma,custom recovery yükleme ve root yapma aynı zamanda bu cihazları tamamen fabrika ayarlarına döndürme yani unroot yapma ayrıntılı rehberleri var.Rehberler kısmında bulabilirsiniz.

www.technokaptan.com
  • ferhatugur kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler Bende istanbuldayım, umarım bu süreler içerisinde banada ulaşmış olur
  • Selamlar, elimle 32GB-Siyah Nexus 5x telefon var.
    Açılmamış kutusunda Amerika'dan alınmış. İlgilenen arkadaşlar irtibata geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atayolcay -- 9 Şubat 2016; 12:17:38 >
  • Nexus 5x'i 4 aydır sabırla bekliyorum. Uzun süredir süren Android maceram sonucu anladımki Android için nexus serisi benim için şart yoksa telefona roottu romdu derken telefonu kullanamıyorsunuz. Site site şu rom iyiydi bu rom kötüydü o romun şarj süresi harika derken iyice sıkıldım telefonumdan.
    Bu telefonu da alamazsam Android'e bir çizgi çekip Ios'a merhaba demenin zamanı gelmiş olur benim için.

Yine de imkanı olan arkadaşlar Amerikadaki sevgililer günü indirimini kaçırmasınlar 16 GB güncel döviz kuruyla 875,00 TL'ye 32 GB modeli de 1.021,00 TL'ye geliyor.

http://www.bestbuy.com/site/lg-google-nexus-5x-4g-with-16gb-memory-cell-phone-%28unlocked%29-black/4735900.p?id=1219810399791&skuId=4735900
    http://www.bestbuy.com/site/lg-google-nexus-5x-4g-with-32gb-memory-cell-phone-%28unlocked%29-black/4736100.p?id=1219810395468&skuId=4736100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 10 Şubat 2016; 23:17:13 >

• Bu ABD versiyonu ile Türkiyedeki 4,5 G tam anlamıyla kullanılabilir mi? Şöyle Pasaport kayıtlı bulabilsem hemen alacağım bitane 1500 civarı ödeyerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ülkemize gelmez. Ydışı cihazı alacak arkadaşlara da mak. 1500 lira vermelerini öneririm oda telefonu çok beğendiyseniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

Bu ABD versiyonu ile Türkiyedeki 4,5 G tam anlamıyla kullanılabilir mi? Şöyle Pasaport kayıtlı bulabilsem hemen alacağım bitane 1500 civarı ödeyerek.

Türkiye'deki 4G ağı 2100MHz, 1800MHz ve 800MHz frekansında çalışacak.

Amerikan 5X 800MHz ve 1800MHz yi destekliyor. 2100MHz desteklemiyor.

4G sıkıntısı yaşamazsın, 2100MHz frekansı bildiğim kadarıyla çok yaygın olmayacak (Sadece Turkcell'de var) . Asıl 1800MHz'den ve sonra 800MHz den 4G sağlanacak (Her operatör 800MHz ve 1800MHz frekansını destekliyor)

Avrupa Nexus 5X hepsini destekliyor.

Edit: Türkiye'de 4G ağı 900MHz'den ve 2600MHz'dende sağlanacak. Amerikan 5X 2600MHz'yi destekliyor, 900MHz'ye desteklemiyor.

Bu iki frekansın çok yaygın olacağını sanmıyorum. Avrupa'daki operatörler 4G ağını asıl 800MHz'den ve 1800MHz'den sağlıyor, Avrupa'da her operatör bu iki frekansı destekliyor. Bir çoğuda bu iki frekans üzerine 2600MHz'den 4G sağlıyor, bazıları 2100MHz'den de sağlıyor, ama nerdeyse hiçbiri 900MHz'den sağlamıyor.

Her üç operatör 2600 ve 900MHz frekansını destekleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 11 Şubat 2016; 1:58:40 >

• Gelmeyecek olması üzüntu verici. Açıkçası Note 4'ten geçmeyi düşünüyordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam Arkadaşlar,

Ben de Nexus 5X 32GB Siyah'a geçiş yaptım. Amerika'dan aldım pasaport kaydı yaptırdım. Öncesinde zaten ekran koruyucu, type C kablolar, kılıf almıştım. Bir de Nexus 5x'le Verus Nexus 5X kılıf aldım. Gördüğüm en iyisiydi tavsiye ederim

Bir yorum yapmadan geçmeyeceğim. 6 senedir Android kullanıyorum çok fazla cihaz kullandım. Nexus 5'in çok ayrı yeri vardı. Herhalde Nexus 5'ten geçtiğimden 5X artısı eksisi aynı benim için.

Telefon ergonomik değil.
    * Büyüklüğüne göre LCD büyüklüğü küçük. Örnek Nexus 5'ten çok az daha büyük ekranı fakat telefon çok büyük. G3'le aynı büyüklükte telefon LCD'si daha küçük.
    * Tuşların sağa alınmasını hiç sevmedim. Solda olduğunda daha ergonomikti. Alışkanlık dışında Ekran görüntüsü almak zorlaştı araba tutucularını da tutturabildiğim alan çok azaldı.

Performans olarak Nexus 5'le farkını hissetmedim. İkisi de hızlı

Kamerası Nexus 5'e göre daha iyi. Kamera uygulamasını biraz geliştirmesi gerkeli Google. Hiçbir ayar yok! Özellikle yavaş çekim koyulmuş ama istediğim yeri yavaş çekim yapamıyorum ki. Apple bunu 2 senedir yaptırıyor birçok telefonda var artık bu özellik. Mesela LG G4'ün kamera uygulamasında fotoğraf çekiminde tüm ayarlar var.

Tasarım kalitesi bence vasat. Nexus 4'ü herkes sorardı. Nexus 5'i de herkes sorardı. Üretildikleri yıllara göre ilgi çeken telefonlardı. 5X'te Nexus 5'e göre fark yok...

Pil olarak Nexus 5'e göre %20 fazla gidiyor diyebilirim.

İlk defa Rootsuz bu kadar kullandım. Stok kullanmaya devam

• Brabus kullanıcısına yanıt
    Nexus 5x'in malzeme konusunda fark yaratmaması herhalde Nexus 6P'den kaynaklı.

Nexus 6P ve Nexus 5X arasında fark yaratmak için Nexus 6P'yo kaliteli malzeme ile ürettiler ve 5X'i standart malzeme.

• Brabus kullanıcısına yanıt
    dostum istediğin yeri yavaş çekim yapabiliyorsun videoyu slow motionda kaydettikten sonra videoyu ilerlettiğin kısımda iki tane aralık var o aralık yavaş çekim oluyo belirlediğin zaman :)
  • Sanirim gelmicek

• quote:

Orijinalden alıntı: JackD.

dostum istediğin yeri yavaş çekim yapabiliyorsun videoyu slow motionda kaydettikten sonra videoyu ilerlettiğin kısımda iki tane aralık var o aralık yavaş çekim oluyo belirlediğin zaman :)

Ayarı buldum. Fotoğraflar uygulamasını devre dışı bırakmıştım aktif edip kurcalayınca çıktı.
    Sadece o andaki görünüm olarak değiştirebiliyoruz bu halini paylaşamıyoruz :(
    Örnek 5 sn video çektim 2.3.4. yavaşlattım Fotoğraflar uygulamasında bunu görebiliyorum fakat bu şekilde kaydedemiyorum.
    Uygulamada düzenle deyince başını sonunu kesebiliyoruz. Kaydet dediğimizde hepsini Ağır çekim gibi kaydediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brabus -- 16 Şubat 2016; 15:46:29 >
  • Bu telefonu Ankara'da almak istesek ne kadarave nereden alabiliriz acaba ?

• Merhaba arkadaşlar ilanımda ki cihazı kendi kayıt hakkımı kullanarak kaydettirip 1600 tl ye vereceğim. İlgilenen arkadaşlar bakabilir. Cihaz sıfırdır ve Amerika Google Store dan alınmıştır. 32 GB Siyah renk. Ayrıca yanında yine Google Store dan alınan orjinal 35 dolarlık kılıf vardır.

http://forum.donanimhaber.com/m_114874866/f_//tm.htm#114874866

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 9 Mart 2016; 0:19:54 >
  • bende Nexus 4 ten Nexus 5x e geçiş yapacağım. 1500 TL Seviyelerinde pasaport kayıtlı alırken neye dikkat etmeli? (ilk kez pasaport kayıtlı alacağım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalapunx

bende Nexus 4 ten Nexus 5x e geçiş yapacağım. 1500 TL Seviyelerinde pasaport kayıtlı alırken neye dikkat etmeli? (ilk kez pasaport kayıtlı alacağım)

Ben kendi yaptıklarımı söylüyorum belki başka yöntemler de vardır.

E-Devlet'te imei sorgulama yaptığınızda Pasaport kayıtlıysa kayıtlı olduğu görünüyor. Aksi durumda kayıtsız telefon yazıyor. Bende bu şekilde oldu
    Bir de ikinci el telefon aldığımda her türlü satıcı bilgilerini alıp 1212544654 imei .... telefon şu tarihten itibaren Ahmet'ten Mehmet'in kullanımına geçmiştir gibi çift taraflı imzalamakta fayda var.
  • Selam arkadaşlar aksesuar olduğundan öncelikle burada paylaşıyorum. NExus 5X'i almadan ve aldıktan sonra çok fazla Kılıf aldım. Bazıları gelmedi diye başka yerlerden de söyledim. Sonuçta elimde fazla Nexus 5x kılıfları var. Bunları yaklaşık yurtdışı fiyatına verebilirim. isteyenler özelden yazabilir.

Verus Nexus 5x Kılıf, Yeni versiyonu eski versiyonunda usb girişinde vs hafif sorunlar varmış bunda o sorunlar yok. En iyi kılıf diye geçiyor. Yüzeyi çok farklı. Nexus 5X'in biraz vasat görünümünü çok değiştiriyor. Denemek için takıldı çıkartıldı. Telefonu 1-2 mm büyütüyor bu yüzden ince kılıflara yöneldim. Fotoğraflardaki sağdaki

Şeffaf silikon kılıf. Soldakilerden. 1 tanesini yedek olarak saklayacağım.

Siyah mat silikon kılıf Orta alttaki

Siyah mat deri görünümlü silikon kılıf. orta üstteki.

Bu mesaja eklenen görseller:

★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★ ★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.