Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
11
Favori
11.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhatugur

öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın
    aynı cihazı ben de ilk çıktığında aldım fakat parmak izi okuyucudan pek memnun değilim açıkçası.
    şöyle bir durum var; eğer bir program açıkken ekranı kilitleyip parmak izi ile açmak isteyince sorun yok. direkt açıyor cihazı. ama ana ekrandayken cihazı kilitleyip açmaya çalışınca ekstradan ekran kilidi soruyor. bu durum çok canımı sıkmaya başladıb
    cihazı kullandıktan sonra bu konuda yorum yaparsan sevinirim

6P'de böyle bir sorun yok.

• faruk F kullanıcısına yanıt
    ben de geçen hafta root edip custom rom yükledikten sonra hiç sorun yaşamadım parmak izi okuyucu ile

şu an son derece memnunum 5X imden
  • Merhaba,
    Öncelikle 5X kullanıcıları konuyu okuduğumda az sahibi olan kişi olduğu görülüyor. 5X'e geçmeye düşünenler için soru oluşturabilecek konularda cevapları almamız mümkün mü hatta konunun ilk mesajına da eklenirse güzel olur.

Benim 3 sorum var aklımda
    Sarı ekrandan bahsedilmiş. Alanlarda sarı ekran sorunu çıktı mı?
    Usb-C çevirici onaylı onaysız var. Liste de paylaşılmış. Onaysız işe yaradı mı? Ben de ona göre şimdiden sipariş vereceğim.
    LG'ye yazdığım soruya cevap alamadım. Yurtdışından alınan cihaz 1 sene olsun TR'de garantili mi? Bu konuda cevap alabilen oldu mu?

Teşekkürler
  • Brabus kullanıcısına yanıt
    - sarı ekran sorunu bende yok
    - evet onaylı/onaysız muhabbeti çok konuşuluyor. ben ebay den 5 adet çevirici aldım, şu an hepsi sorunsuz çalışıyor.
    - cihaz resmi olarak gelirse -hala şüpheliyim- bence TR garantisi olması gerek. (bunu LG nin müşteri memnuniyeti odaklı servisini düşünerek tahmin ediyorum)

bu arada yaklaşık 1 aydır cihazı kullanmaktayım
  • quote:

- sarı ekran sorunu bende yok
    - evet onaylı/onaysız muhabbeti çok konuşuluyor. ben ebay den 5 adet çevirici aldım, şu an hepsi sorunsuz çalışıyor.
    - cihaz resmi olarak gelirse -hala şüpheliyim- bence TR garantisi olması gerek. (bunu LG nin müşteri memnuniyeti odaklı servisini düşünerek tahmin ediyorum)

bu arada yaklaşık 1 aydır cihazı kullanmaktayım

Teşekkürler cevap için. Sizi de diğer konulardan hatırlamaktayım. Ben de Android'i 2009'dan bu yana kullanıyorum çoğu Nexus ve bazı Galaxy serilerini kullandım.

bu ay sonuna kadar Resmi garantili çıkmazsa ben de yurtdışından getirteceğim veya getirilmiş cihaz alacağım. Bir yandan çevirici ve ekran filmi siparişi geçiyorum şimdiden...
    evet ben de sizi hatırladım

hemen root etmek istersen ama çevirici yetişmezse haber ver kargolayım sana bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

Benim 3 sorum var aklımda
    Sarı ekrandan bahsedilmiş. Alanlarda sarı ekran sorunu çıktı mı?
    Usb-C çevirici onaylı onaysız var. Liste de paylaşılmış. Onaysız işe yaradı mı? Ben de ona göre şimdiden sipariş vereceğim.
    LG'ye yazdığım soruya cevap alamadım. Yurtdışından alınan cihaz 1 sene olsun TR'de garantili mi? Bu konuda cevap alabilen oldu mu?

Teşekkürler

Bende sarı ekran sorunu yok. Daha öncede yazdığım gibi bu benim gördüğüm en kaliteli LCD ekranı şu ana kadar.

Onaysız dönüştürücü hakkında bilgi veremem çünkü hiç kullanmadım. Bir tane 'onaylı' dönüştürücü aldım (Klasik USB girişinden USB C'ye giriş bilgisayardan veri aktarmak için) o da sorunsuz çalıştı.

LG garantisi hakkında da bilgim yok malesef.

• ferhatugur kullanıcısına yanıt
    6Pnin yanında kısa da olsa bi data kablosu geliyor ama ileride sıkıntı çıkaracak gibi. Aldığınız dönüştürücülerin linkini atar mısınız? Madem onlar çalışıyor, başka birşey alıp kumar oynamayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    http://www.ebay.com/itm/361409648293?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=630765172289&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ben bunları aldım. şu an için sorunsuz çalışıyorlar
  • IG, Teşekkürler bilgi için. Eski mesajlarınızı da okumuştum. Dh'deki en büyük şikayetimiz konular okunmadan aynı sorular sorulması olduğundan daha da hassaslık gösteriyorum.

ferhatugur, Ben de dün gece aynısını aldım. Bir de biraz daha kaliteli görünen Erkek USB, USB-C kablo, USB-C, mikro USB çevirici, Araç şarjı yanında USB-C kablo da var. 6 tane ekran filmi. Temperli olanları sevmiyorum. 1 tane de basit silikon kılıf sipariş verdim.
    Sadece gördüğüm Nexus 4 ve Nexus 5'te kullandığımız plastik bumper yoktu. Sadece çerçeve önü arkası olmayan. Metal olanları vardı. Plastik Bumper da çıkınca ondan alınca hazırlık tamamdır.

Nexus 5'in de hiç eksikliğini görmüyorum. İlk defa bir telefonu bu kadar uzun sorunsuz kullandım. Bakalım o yüzden de 5X'e acele etmedim bu sefer. 5X'e de geçme nedenlerim Kamerasında yavaş çekim olması, 32 gb'a da geçmiş olcağım, pilinin biraz daha çok dayanacağını düşünüyorum. Diğer fazla özellikler benim için farketmeyecek...

ince de olsa kılıf en iyi koruma ama dbrand sticker da almanı öneririm kılıfsız kullanmak istersen
     ★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatugur -- 10 Aralık 2015; 11:44:48 >
  • Elimde Nexus 4,beklemedeyim bu cihazı.
    LG'ye mail attım yukardaki arkadaşın aldığı yanıtın aynısını aldım. Resmi olarak Şubat gibi burada olur diye tahmın ediyorum.
  • 2senedir nexus 5 kullanan biri olarak sanırım nexus 5x'i atlayacağım, nexus 5 ile yapamadığım hiçbirşey yok benim ihtiyacım olan artı nexus 5 komik şekilde 5x ten daha hızlı görünüyor halen
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    LG Türkiye'den bir yöneticinin bu Video'daki gibi konuşması doğru değil. Tamamen kendi ürünlerinin satışını engellememesi için bazı stratejik kararlar verebilirler ama bunu bu şekilde söylemeleri ve çok hissedilir şekilde uygulamaları müşterilerini rahatsız eder. LG Global'a iletmeye çalıştım ama doğru bir iletişim ortamı bulamadım.

TR'de doğru zamanda doğru şekilde Nexus'ler çıksa yeri çok daha farklı olurdu.

Edit: Son Durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brabus -- 10 Aralık 2015; 14:14:45 >
  • quote:

ince de olsa kılıf en iyi koruma ama dbrand sticker da almanı öneririm kılıfsız kullanmak istersen

Renkler olmamış :)
    dbrand'a laf yok kesinlikle en iyisi biraz zaman geçince fiyatları düşüyordu. Ben telefon elime geldikten sonra sipariş ederim. Metal görünümlü gri ve siyah kapmaları çok hoş.

• Arkadaşlar ay sonu dubai ye gideceğim nexus 5x yada lg g4 almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz. Hangisinde kamera daha iyi sizce. Normaldehttp://www.dxomark.com/Mobiles sitesinde nexus 6p 3. sırada yer alıyor ama orda nexus 5x sıralamaya konulmamış acaba ikiside aynı kamera diye ayrı koymamışlar olabilir mi . Yani 6P ile 3. sıraya yerleşmişse bunun 5x içinde geçerli olduğunu söyleyebilir miyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Arkadaşlar ay sonu dubai ye gideceğim nexus 5x yada lg g4 almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz. Hangisinde kamera daha iyi sizce. Normaldehttp://www.dxomark.com/Mobiles sitesinde nexus 6p 3. sırada yer alıyor ama orda nexus 5x sıralamaya konulmamış acaba ikiside aynı kamera diye ayrı koymamışlar olabilir mi . Yani 6P ile 3. sıraya yerleşmişse bunun 5x içinde geçerli olduğunu söyleyebilir miyiz.

Evet ikiside aynı sensörü kullanıyor diye biliyorum tek fark 6p de daha iyi işlemci olduğu için 240fps video kaydı yaparken 5x 120 fps video kaydı yapabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 12 Aralık 2015; 13:54:36 >

• Sahibinden de 1350 liradan ilanlar var. Almak ne kadar mantıklı arkadaşlar?
    Ya da almayı düşünsem şu ara önereceğiniz yer/lokasyon var mi

• Bugün Nexus 5X ile çektiğim resim

• Arkadaşlar,

Telefonu çok fazla inceleyemedim. Root yapılmamış telefon benim için yok hükmündedir.
    Root yapabilmek için ebay dan aldığım kablonun gelmesini beklememek için hepsiburada.com danhttp://www.hepsiburada.com/case-4u-usb-3-1-type-c-sarj-ve-data-kablosu-ip-doku-siyah-p-TELSARJC40228

bu kabloyu satın aldım. Cumaya kadar elimde olacak sanırım.

İhitiyacı olan arkadaşların bilgisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DarkKnight_ -- 28 Ocak 2016; 15:17:10 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.