Şimdi Ara

★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
11
Favori
11.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BF indirimi ile şuanda 300$ 16gb'ı. ağlamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboxhunter

Aynen katılıyorum sana. Bende bugün onu düşünüyordum, ekran sararması başımıza gelirse ki büyük ihtimal gelecek ozaman ayvayı yeriz :) Am LG acaba Türkiye ye getirecek mi ürünü, getirir diye ümit ediyorum. Nexus 5 te olduğu gibi. Gaza gelmişken pat diye satın alıcaz yada sabredip bekleyip görmek daha iyi sanırım. Sen aklımı koru ALLAHIM :D

yani ole bosta kaldım kı alsak bır almsak baska bır turlu alıcan sararacak sonra bıde her baktıgında karsında olacak beklemek ıse tam bir kayyum yakın zamanda gelmeyecegını lg v10 tanıtımında soylendı beklemek yada ok fıyata almak lazım suankı fırsatcılara para kazandırıpda zarar etmek cok daha bı mantıksız
  • bu cihazı almayı düşünenler önce usb-c çevirici alsınlar bence
    ne dosya atabiliyorum ne de root edebiliyorum cihazı
    devamlı şarj aleti ve kabloyla gezmek zorundayım...
  • ferhatugur kullanıcısına yanıt
    Hadi ya, yani suan ki şarj kablosu ile data aktarimi yapilamiyor mu. Bu nasıl bir mantiksiz iş, bir yanlışlık olmasın. Sonuçta kablonun diğe ucu pc ile uyumlu usb girişi değil mi? Bi aydinlatirmisin, root yapamadiktan sonra benim icin sıkıntı, rootsuz olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutudan çıkan kablonun iki ucu da usb-c. dönüştürücü olmadan pc ye bağlanmıyor. 6P nin kutuya aparat koymuş google ama 5X lere koymamışlar nedense
    dönüştürücü aldım ebay den ama hala elime ulaşmadı sırf root edemedim diye 2 hafta cihazı kullanmadım ama sonunda dayanamadım başladım kullanmaya. dönüştürücü gelince de hemen root edip kendime gelicem

rootlu m9 cihazımdan buna geçmek istemedim resmen, kendime bile inanamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

kutudan çıkan kablonun iki ucu da usb-c. dönüştürücü olmadan pc ye bağlanmıyor. 6P nin kutuya aparat koymuş google ama 5X lere koymamışlar nedense
    dönüştürücü aldım ebay den ama hala elime ulaşmadı sırf root edemedim diye 2 hafta cihazı kullanmadım ama sonunda dayanamadım başladım kullanmaya. dönüştürücü gelince de hemen root edip kendime gelicem

rootlu m9 cihazımdan buna geçmek istemedim resmen, kendime bile inanamadım

Hocam root yaptıktan sonra kullandığınız programlar nelerdir merak ettim

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    root gerektiren çok program kullanmam, genel kullanılanlar tercihimdir.

custom romlar ve titanium backup için root ediyorum cihazlarımı. notification bar ayarları, sweep2wake/sweep2sleep vazgeçilmez özellikler benim için
  • quote:

root gerektiren çok program kullanmam, genel kullanılanlar tercihimdir.

custom romlar ve titanium backup için root ediyorum cihazlarımı. notification bar ayarları, sweep2wake/sweep2sleep vazgeçilmez özellikler benim için

Anladım hocam birde ekran kapalıyken güç tuşuna 2 kere basınca kamera açılmıyor mu. Ekran açıkken yapıldığında açılıyor bildiğim kadarıyla

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    evet ekran açıkken 2 kere basınca kamerayı açıyor ama zaten ekran açıkken sağ altta kamera ikonu var.
    Bilgilendirme için teşekkürler. İki ucununda usb-c olması saçma olmuş, insan pc ile uyumu bir data kablosu koyar icine, yada dediğin gibi donusturucu. LG zaten utanmazsa satış paketinin içine telefonida koymayacak. Root lu cihaz kullanana rootlu olmayan cihazi kullanmak çekici gelmiyor. Ben telefonu satın alip kutudan çıkarttığım an rootlarım. Dediğin gibi cihazı satın almadan çevirici almak lazım. Ebay dan satın aldığın çevirisinin linkini atarmisin rica etsem

• ebay den dönüştürücü aldım
    http://m.ebay.com/itm/1-5-10PC-Micro-USB-to-USB-3-1-Type-C-Data-Adapter-for-Oneplus-Two-2-12-39-39-MacBook-/361409648293?varId=630765172289&txnId=713175028023

aliexpress'ten bir tarafı usb c diğer tarafı usb 3 kablo aldım.
    gerçi onaylanmamış dönüştürücü ve kablolar için "kullanmayın" deniyor ama orj bi kabloya 100 tl vermek işime gelmiyor.

apple ın en sevmediğim kablo sıkıntısını bu usb-c ile biz android kullanıcıları da yaşamaya başlayacağız sanırım

• 350 dolara Turkuaz 32GB Nexus 5x sipariş ettim arkadaşlar. Black Friday indirimiydi, bana 4G LTE destekleyen cihaz gerekiyordu buda baya uygun göründü. Onun üstüne parmak izi okuyucusuda baya hoşuma gitti.

Hayırlısıyla yarın öbür gün elimde olur, cihaz hakkında sorular alabilirim elime ulaşınca.

HTC One M7den geçiyorum bu cihaza.

• IG I kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın
    aynı cihazı ben de ilk çıktığında aldım fakat parmak izi okuyucudan pek memnun değilim açıkçası.
    şöyle bir durum var; eğer bir program açıkken ekranı kilitleyip parmak izi ile açmak isteyince sorun yok. direkt açıyor cihazı. ama ana ekrandayken cihazı kilitleyip açmaya çalışınca ekstradan ekran kilidi soruyor. bu durum çok canımı sıkmaya başladıb
    cihazı kullandıktan sonra bu konuda yorum yaparsan sevinirim

• quote:

öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın
    aynı cihazı ben de ilk çıktığında aldım fakat parmak izi okuyucudan pek memnun değilim açıkçası.
    şöyle bir durum var; eğer bir program açıkken ekranı kilitleyip parmak izi ile açmak isteyince sorun yok. direkt açıyor cihazı. ama ana ekrandayken cihazı kilitleyip açmaya çalışınca ekstradan ekran kilidi soruyor. bu durum çok canımı sıkmaya başladıb
    cihazı kullandıktan sonra bu konuda yorum yaparsan sevinirim

Ilginç. Bu bahsettiğiniz parmak izi okuyucusu donaımsaldan ziyade daha çok yazılımsal bir hataya benziyor. Belki ayarlarla kaynaklı bir sorun? Belki sizin telefona bir güncelleme gerekiyor?

Ve böyle sorunu ilk kez sizden duydum, incelemelerde parmak izi okuyucusu genel olarak oldukça met edilmişti.

Cihazı elime alınca bu sorunu incelerim.

• sonunda usb-c dönüştürücülerim elime ulaştı.
    hemen cihazı root ettim ve kendime geldim rootlu cihaza alıştıktan sonra nexus da olsa keyif vermiyor bana.
    custom rom yükleyip kendimce gereksiz gördüğüm uygulamaları kaldırdım ve cihaz resmen yağ değil jet gibi akıyor
    şu an fazla custom rom seçeneği yok ama yakın zamanda artacaktır

★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★

• quote:

Orijinalden alıntı: IG

350 dolara Turkuaz 32GB Nexus 5x sipariş ettim arkadaşlar. Black Friday indirimiydi, bana 4G LTE destekleyen cihaz gerekiyordu buda baya uygun göründü. Onun üstüne parmak izi okuyucusuda baya hoşuma gitti.

Hayırlısıyla yarın öbür gün elimde olur, cihaz hakkında sorular alabilirim elime ulaşınca.

Kaçırmışız... Tekrar eski fiyatlara çıkmış. B&H ve Amazon'a baktım 80$ daha pahalı
    Hocam onaylanmamislari kullanmayin gercekten, 100 lira fazla vermedim diye pisman olursunuz. Sarj girisini bozuyormus.

Buraya gelirse Note Edge'imi satip direk gecerim. Nexus istedim hep. Gecen seneninki Motorola'nin olmasaydi Nexus 6 alirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 3 Aralık 2015; 16:18:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

quote:

Orijinalden alıntı: IG

350 dolara Turkuaz 32GB Nexus 5x sipariş ettim arkadaşlar. Black Friday indirimiydi, bana 4G LTE destekleyen cihaz gerekiyordu buda baya uygun göründü. Onun üstüne parmak izi okuyucusuda baya hoşuma gitti.

Kaçırmışız... Tekrar eski fiyatlara çıkmış. B&H ve Amazon'a baktım 80$ daha pahalı

Evet, bu kampanya 30 Kasım'ın sonunda sona erdi.

Ama Amazon'da ve B&H'de bir gün içersinde stoklar tükenmişti ve kampanya bitene kadar stoklara geri gelmedi, ben Google'ın sitesinden satın almak zorunda kaldım.

• Teşekkürler.

Nexus 5X Türkiye'deki satışı için de LG Türkiye'yle iletişime geçtim. Dönüşü paylaşıyorum. Ben yılbaşına kadar satışa çıkacak.

Sayın Ertan G.,

Markamiza göstermis oldugunuz ilgiden dolayi tesekkür ederiz.

LG Nexus 5X ile ilgili bilgilendirme önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Net bir tarih ve bilgi mevcut degildir.Web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ederiz.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.
  • Nexus 5X elime geçti ve gerçekten çok kaliteli bir cihaz.

Ekranı HTC One M7ye göre çok daha iyi bir ekran.

Parmak izi okuyucusu sorunsuz çalışıyor her durumda ve kurması 20 saniye bile almamıştır.

İşletim sistemi ise saf Android işte, çok hızlı ve akıcı çalışıyor. Her uygulama anında açılıyor ve uygulamadan uygulamaya geçiş çok hızlı.

Kamerada oldukça iyi gibi, ama çok kullanmadım daha. Anandtech gibi sitelere göre kamerası kaliteliymiş.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.