Şimdi Ara

★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
11
Favori
11.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'ye geliş tarihi hakkında hiç bir yerde haber bulamıyorum bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Türkiye'ye geliş tarihi hakkında hiç bir yerde haber bulamıyorum bilgisi olan var mı

LG Nexus 5X hakkında Türkiye için resmi bir açıklama yapmadı ve bu telefonun bu saaten sonra Türkiye'de resmi olarak çıkcağını sanmıyorum.
    LG herhalde pazarı G4, G5 ve V10 telefonlarına yoğunlaştırmayı tercih etti.

İsterseniz bu telefonu yurt dışından elde etmeye çalışabilirsiniz. Her versiyonu (Amerika, Avrupa, Asya) Türkiye'deki 4G ile uyumlu olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

quote:

Türkiye'ye geliş tarihi hakkında hiç bir yerde haber bulamıyorum bilgisi olan var mı

LG Nexus 5X hakkında Türkiye için resmi bir açıklama yapmadı ve bu telefonun bu saaten sonra Türkiye'de resmi olarak çıkcağını sanmıyorum.

İsterseniz bu telefonu yurt dışından elde etmeye çalışabilirsiniz. Her versiyonu (Amerika, Avrupa, Asya) Türkiye'deki 4G ile uyumlu olacak.

amazon'dan çok alışveriş yaptım ancak telefon daha önce hiç almadım. Garantisi olmayacak sonuçta.
    http://www.amazon.com/gp/product/B01738VM3A?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A1RPQ7V42WAEJD
    şu ürün için nedense vergi de kesmiyor sadece kargo gözüküyor. Hızlı kargo seçeneğiyle 460 dolara geliyor. Kıllanmadım değil

• quote:

Orijinalden alıntı:
    amazon'dan çok alışveriş yaptım ancak telefon daha önce hiç almadım. Garantisi olmayacak sonuçta.
    http://www.amazon.com/gp/product/B01738VM3A?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A1RPQ7V42WAEJD
    şu ürün için nedense vergi de kesmiyor sadece kargo gözüküyor. Hızlı kargo seçeneğiyle 460 dolara geliyor. Kıllanmadım değil

Telefon alamazsın. Göndereceklerini sanmıyorum ama gönderseler de gümrükten geçmez...

• quote:

quote:

quote:

Yurt dışından Türkiye'ye kargo ile telefon getirmek gümrükte çok sorun yaşatır. Tam detayları bilmiyorum ama getirmeyi çalışırsanız telefonu ya geri gönderirler ya da senden baya bir ekstra vergi alırlar.

DH'nin Amazon rehberi ana konusu size daha çok yardımcı olur.

• Bilgi için sağolun arkadaşlar, mecburen vazgeçiyorum türkiyede olan modellere bakıyorum
  • 16 GB lik sim takilmamis 5x elimde kayıt yok ,şu 790 abd modeli.1300 TL diyor.çevirici aparatta veriyor.siyah.şu 4g olayı yüzünden birde hafıza yetersizliği yüzünden her an götürüp geri verebilirim bir iki saat opsiyonlu aldim.
    Nexus one ,nexus 9250,nexus 4,sonra g2 , g3 ,g4 ,Samsung s6 edge şöyle bir sene gezdim. Edge şarjı inanılmaz kotu.edgeden gececegim.
    bu cihaz, tanıdık cep telefoncuya düşünce aldim. Eve geldim ama bu model seriler 4g olayı ve hafıza biraz soğuttu.
    Ne dersiniz.
    Valla nexuscunun halinden nexuscu anlar.bir daha zorda bulabilirim. Adiyamanlarda.6p de çok pahali.içinizden biriyle telefonla dahi görüşmek isterim yani😀😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavishow -- 28 Mart 2016; 20:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseler uğramıyor buralara galiba. Bari otg usb baglayabiliyormuyuz onu sorayim.

• Nexus 5x H790 Amerika modeli ve H791 Global modeli Turkiye ile %99 uyumluluk gösteriyor.Bilginiz olsun arkadaşlar.

Türkiye de kullanılan frekans bantları:
    GSM 900 (E-GSM)
    GSM 1800 (DCS)
    3G 900(TurkTelekom), 2100 (UMTS,HSDPA,HSDPA+)
    4G 1(2100),3(1800),20(800),7(2600,Turkcell) (LTE-A)

Amerika Modeli H790
    2G Bantları GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    2G Bantları CDMA 800 / 1900
    3G Bantları HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
    4G Bantları LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 12(700), 13(700), 17(700), 20(800), 25(1900), 26(850), 29(700)

Global Modeli H791
    3G Bantları HSDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 1800 / 1900 / 2100
    4G Bantları LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 9(1800), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 26(850), 28(700), 38(2600), 40(2300), 41(2500)

Asya Modeli
    3G Bantları HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
    4G Bantları LTE band 1(2100), 3(1800), 4(1700/2100), 8(900), 26(850), 38(2600), 40(2300), 41(2500)

Not: Çeşitli kaynaklardan derlenmiştir. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir bilgi varsa özel mesajla bildirirseniz duzeltirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 8 Nisan 2016; 12:45:53 >

• szm428 S kullanıcısına yanıt
    Amerikan Nexus 5X Türkiye'deki 4.5G ile 100% uyumluluğu yok ama baya iyi bir uyumluluğu var.

Amerikan Nexus 5X'te Band 8 ve Band 38 yok, çok küçük ve önemsiz bir eksik, 4.5G için neredeyse hiç kullanılmayan bir frekans.

Başka bir eksik Amerikan Nexus 5X Türkiye'deki frekanslar arasında carrier aggregation (frekans birleştirme) desteklemiyor. Büyük bir eksik değil ama milleti haberi olsun dedim, o gördüğümüz 350Mbps hızlar anca carrier aggregation denen olayla gerçekleşir, yoksa carrier aggregation olmadan Nexus 5X'te teorik olarak göreceğiniz en yüksek LTE hızı 150Mbps. Yine büyük bir eksik değil bana sorsanız, 4G'de ha 30Mbps gördünüz ha 350Mbps çok fark etmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mavishow

Kimseler uğramıyor buralara galiba. Bari otg usb baglayabiliyormuyuz onu sorayim.

Evet OTG destekliyor, ama tabii ki USB-C girişiyle bir şekilde uyumlu olması lazım, klasik Micro USB girişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 8 Nisan 2016; 6:45:56 >

• quote:

Amerikan Nexus 5X Türkiye'deki 4.5G ile 100% uyumluluğu yok ama baya iyi bir uyumluluğu var.

Amerikan Nexus 5X'te Band 8 ve Band 38 yok, çok küçük ve önemsiz bir eksik, 4.5G için neredeyse hiç kullanılmayan bir frekans.

Başka bir eksik Amerikan Nexus 5X Türkiye'deki frekanslar arasında carrier aggregation (frekans birleştirme) desteklemiyor. Büyük bir eksik değil ama milleti haberi olsun dedim, o gördüğümüz 350Mbps hızlar anca carrier aggregation denen olayla gerçekleşir, yoksa carrier aggregation olmadan Nexus 5X'te teorik olarak göreceğiniz en yüksek LTE hızı 150Mbps. Yine büyük bir eksik değil bana sorsanız, 4G'de ha 30Mbps gördünüz ha 350Mbps çok fark etmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mavishow

Kimseler uğramıyor buralara galiba. Bari otg usb baglayabiliyormuyuz onu sorayim.

Evet OTG destekliyor, ama tabii ki USB-C girişiyle bir şekilde uyumlu olması lazım, klasik Micro USB girişi yok

İlginize cok teşekkürler.
    Valla bir nisandan beri sifir sıkıntı devam ediyorum. Aynen dediginiz gibi o rakamlara ulasmiyor ama ciddi fark var 3g ile ve evde kabloluyu kullaninca kağni gibi gelmete basladi. Pahali olmasa iptal kablolu ama cok pahalı. :)

Usb bellek almaya çalışıcam yurt disi sitelereden bulabilirsem yerli siteden.

Birde yerli n5x kullananlarin daha sık takip ettigi bir yer site varmi. Hep donanimciyim cepte ama bu sefer nx5 kullananmi gercekten cok az nedir pasif oldu başlık.
    Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavishow -- 9 Nisan 2016; 0:51:11 >

• Kutusunda açılmamış sıfır Nexus 5X satılıktır. 32Gb siyah. Fiyat 1750. İlgilenen PM atsın.

• mavishow kullanıcısına yanıt
    Daha büyük aktif bir Nexus 5X konusuna sahip forum bilmiyorum.

Bu telefon resmi olarak Türkiye'de çıkmayınca, telefona olan ilgi hemen azaldı. Dikkat ederseniz, konunun başlığı hala "Nexus 5X bekleyenler"

Resmi olarak çıksaydı, Nexus 4 gibi mesela, çok aktif bir konu olurdu burası.

Malesef üreticiler uzun süredir Nexus telefonları Türkiye'ye getirmiyor. Ama bu sene çıkacak Nexus telefon ile, Nexus telefonlarını üç yıl boyunca HTC üretecek, belki HTC Türkiye pazarına daha çok önem verir.

• Arkadaşlar uygun fiyatlı aksesuar önerisi olan var mı? Bir de acaba imei konusunda yardımcı olabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Arkadaşlar uygun fiyatlı aksesuar önerisi olan var mı? Bir de acaba imei konusunda yardımcı olabilecek olan var mı?

Kardeş buralara pek kimse ugramiyor kullanici azligindan dolayi sanirim. Sahibindende biriyle yazistim birkac kilif vardi elinde,istanbulda.once kargo ile ugrasamam dedi hakkidir bisey diyemem sonra c. Tesi filan belki gonderebilirim dedi, aslinda aliexprese yonelip beraber ekran koruyucu kilif teypc li usb flash bellek filanmi alsak, bu stil alisveristen anlayan biri on ayak olsa.
    İmeide box destegi var sanirim. Bu konuda buralrda pek konusmak saglikli degil.

• mavishow kullanıcısına yanıt
    Hocam Aliexpress konusunda sorun yok ben alışveriş yaparım fakat oradaki ürünleri tek tek incelemek sorunlu. Kullanıcı deneyimi belli olan ürünlere yönelmek lazım. Ben Spigen, Nilkin vs bildik markaları düşünüyorum aslında.
  • FreeShah kullanıcısına yanıt
    eBay üzerinden alabileceğiniz orijinal (Genuine, official v.b.) yazan kılıfları, aksesuarları tavsiye ederim.Fiyatları uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 15 Nisan 2016; 8:09:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

Selam arkadaşlar aksesuar olduğundan öncelikle burada paylaşıyorum. NExus 5X'i almadan ve aldıktan sonra çok fazla Kılıf aldım. Bazıları gelmedi diye başka yerlerden de söyledim. Sonuçta elimde fazla Nexus 5x kılıfları var. Bunları yaklaşık yurtdışı fiyatına verebilirim. isteyenler özelden yazabilir.

Verus Nexus 5x Kılıf, Yeni versiyonu eski versiyonunda usb girişinde vs hafif sorunlar varmış bunda o sorunlar yok. En iyi kılıf diye geçiyor. Yüzeyi çok farklı. Nexus 5X'in biraz vasat görünümünü çok değiştiriyor. Denemek için takıldı çıkartıldı. Telefonu 1-2 mm büyütüyor bu yüzden ince kılıflara yöneldim. Fotoğraflardaki sağdaki

Şeffaf silikon kılıf. Soldakilerden. 1 tanesini yedek olarak saklayacağım.

Siyah mat silikon kılıf Orta alttaki

Siyah mat deri görünümlü silikon kılıf. orta üstteki.

Bu mesaja eklenen görseller:

★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★ ★ LG Nexus 5X Bekleyenler / Ana Konu ★

Selam arkadaşlar
    bu ürünleri yurtdışı fiyatından verebilirim.
    biraz çok almışım

• Bu telefonu Almanya'dan getirtten oldu mu?
    Toplam masraf ne oldu?
    Baz problemi oluyor mu ?
    Bu soruların hepsi 32 gb lık model için soruyorum.16 gb olanı kesinlikle almam

• Brabus kullanıcısına yanıt
    Pm attim, bakabilirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.