Şimdi Ara

LG No Frost Buzlukta gıdaların kuruması sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İki yıldır lg marka buzdolabı kullanıyorum.
    Buzluk kısmında bir süredir duran tüm gıdalarda bir takım değişiklikler meydana geldi.

En başından beri olmayan son 1 ayda oluşan bir problem.

Et yada sebze, poşete sarılı ne varsa gıda değişik bir şekle büründü. Aşağıda fotoğraflarını attım. Belki 20 kişiye sordu, kimse net bir yorum getiremedi.
    Gıdalar kısmı bozulma mı yoksa kurumaya mı maruz kaldı anlamış değilim? Daha da önemlisi bunun neden olduğu?
    Çünkü herhangi bi elektrik kesintisi meydana gelmedi bu süreçte, gelseydi eğer o esnada çözülen etlerin suları, kanları vs buzlukta belli olurdu. Buzluk kısmı tertemiz.
    Şimdi buzluk içindeki tüm ürünleri atayım diyorum, o mesele değil zaten çok bir şey yok. Ama bu bir daha devam ederse sıkıntı büyük olacak!

Gıdalara ne olmuş olabilir,
    ve neden olmuş.
    Olmaması için ne yapabilirim.
    Bilen bi el atsın. Gerçekten fena taktım Tşk
     LG No Frost Buzlukta gıdaların kuruması sorunu?  LG No Frost Buzlukta gıdaların kuruması sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sado77 -- 30 Mart 2015; 21:22:22 >

• Bende aynı sorundan şikayetçiyim. Beko no frost dolap kullanıyorum. Aynı kuruluklar mevcut kırmızı et paketinde.
    Muhtemelen, içinde hava kalmış noktalar kuruluk yapmış.
    Bilenlerden bende yanıt bekliyorum.
  • Buzluk bölümündeki sıcaklığı ölçtünüz mü? -18,19 derecelerden çok daha soğuk gibi duruyor. Ölçmek için termometre yoksa sıcaklık ayarını -16 civarına düşürüp deneyebilirsiniz.
  • Termometrem yok.

Konu hala muamma...
    Poşetlerin haricinde, plastik hava almaz kaplarda duran mevsim meyveleri sapasağlam böyle kuruluklar yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.