< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam bu fiyatlara çıkamayanlar düşünmeden direk alsın bir daha gerçekten çok zor alabilir. -
Basit bir hesap yaptım. Sadece ilgilendiğim ürün için.
55G2 = 39.000 TL = GLOBAL MRSP 2200 USD
2200 X 0.18 + EN AZ SATIŞ BAYİ KAR FARKI + %10 DESEK = 41.683 ortalama. ( bunun için firmanın kargo ve sigorta giderleri gibi İÇİNE YEDİRDİĞİ DEĞERLERİ ALMADIM)
LG ülkemiz adına hiçbir özel fiyatlandırma yapmamış ( belki 100usd aşağıdan almış) olup doğrudan mrsp yi yansıtmış. Sony OLED'leri gibi. Satış rakamları ortada.
-
LG 2022 nesil OLED fiyat politikası ile SONY seviyesi fiyatlamaya geçmiş gibi görünüyor. 2022 model LG OLED ön siparişleri kaymak tabakası tarafından verildi galiba. Bizim forum ahalisinin bu fiyatlara çıkabileceğini düşünmüyorum. Burak Bey günde 20 ile 30 adet oled sattığını söylüyordu ama 2022 modellerde de bu adetli satışı devam ettirebilecek mi şüpheliyim.
Geriye Philips markası kaldı, 2022 fiyatları ne civarda olacak , LG gibi 2 katına yakın artış yapacak mı görücez. Eğer bu şekilde giderse ve LG, Türkiye için fiyatlandırma yapmaz ise 2022 OLED fiyatlarının aşırı yüksek olmasından dolayı OLED severler LED panellere yönelecek gibi gözüküyor.
-
Bana kalırsa Philips de Samsung da aynı şekilde yüksek fiyatla girerler. Sony markasını zaten söylemeye bile gerek yok. Geçen sene Philips'in OLED806 modeli her zaman LG C1 ile aynı fiyat seviyelerindeydi. Markaların asıl bu zamanlarda bölgesel fiyatlandırma yapması gerekirken hepsi birden döviz fiyatını direkt tl ye çevirme yolunu seçtiler. Ben açıkçası Burak Bey'in her gün 20-30 adet 65 inç ve üstü oled tv sattığını hiç sanmıyorum. Belki 42-48 inç ön sipariş yapmıştır insanlar. Bu iş böyle bir yola saparsa, millet oled tv falan almaz gider birkaç sene işler düzelene kadar TCL gibi markalara yönelir. Ben de oled alsam mı diyordum ancak şimdi bu fiyatlarla Sony fald lcd X90K alabilir miyim acaba diye düşünmeye başladım
-
Burak beyin şuan çalıştığı mağaza Ankara nın en zengin ve elit tabakasının olduğu bölgenin merkezinde. 20-30 OLED TV satıyorum dediği forumdan hem bölge local den toplamdır.
Forum istatik datası almak doğru değil bence
-
Burak hocamın fiyat bilgilendirmesinden sonra evde 65G1 televizyonuma önce kurşun geçirmez bir cam koruyucu yaptıracağım, asla televizyonun ayarlarını kurcalamayacağım, günde 2 saatten fazla izlemeyeceğim ve yatağımı tv nin önüne koyup orada uyuyacağım, 65G2 diye hoplayıp zıplıyordum, sessiz sedasız bütün fakirliğimle olduğum yere çökmüş durumdayım 65G2 65.000 TL den aşağı gelmez
-
Su anda en mantıklı hamle g1 almak gibi. G2 fiyatları aşırı yüksek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada arada 500€ fark oynuyor Türkiyedeki farkı merak ediyorum ki rakibide Sony Quantum Dot OLED...
Bu fiyatlandırma ile burda bile zor satar.
LG 65G2
SONY 65A95K
https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/201905727_-xr-65a95k-sony.html
-
Hocam SONY 2022 fiyatları açıklansın oradan belli olur
LG 60.000 diyorsa Sony 100.00 diyecek en az fiyat olarak -
Hocam durum onu gösteriyor -
Hocam tercih meselesi -
Bu 65bin felan konusulan fiyatlara urun satmak cok cok zor TRde. Cok az olur satis. 23bin civarina 65 c1 son alinabilir fiyatmis oyle gozukuyor. Veya gecen topkapi vatan indirimi ile 65 ve 77 inc oled son alim firsati gibiydi bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, 65c1 ne zaman 23 bindi. Topkapı vatan damıydı
Vatan gece indirimi. Kışın. Bu civarda diye hatirliyorum.
11.11 de 20 bini bile görmüş 65 inc, ben uzun süredir 48 takip ediyordum bende yine benzer tarihte onun 8.5 a düştüğünü gördüm salak gibi almadım sonra yılbaşından bir hafta önce vatan 10800 yaptı yine almadım düşer diye en son geçen ay 12600 e aldım artik
nerden nereyeee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, 65B1 kullanıcısı veya bilgisi olan var ise değerlendirme alabilirmiyim
Lg oled48c14 2022 de bu özellikler geldi mi bu upgrade? 2021 ile arasında devasa fark var mı
2021 modele hiçbir özellik gelmedi. Benim saydığım şeyler hardware-panel-cpu upgrade i
2021 ile 2022 arasında devasa bir fark mevcut oda
2021 de EVO gelse bile DEACTIVATED şeklinde- 2022 modellerde EX ( upgrade olmuş evo ) native olarak çalışır vaziyette geliyor. nit+color gamut+ near black handing vs.vs.
-
Hocam oyun oynamayacaksaniz, oled olan tüm tv ler sizi tatmin eder. Ama oyun oynayacaksınız, c ve g serisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X