Geç bakabildim hocam. Evet LG OLED genel olarak bir numara. OLED'in katkılarından biri, görüntüye derinlik ve keskinlik katması. En çok oyunlarda anlaşılan bir olay. Onu da en iyi yapan gene LG OLED'ler. Zira OLED'e özel işlemcileri var. Ömür konusunda ise, 2021'deki Evo panelle ciddi gelişme yapıldı. Artık, ilk 30000 saat görüntüde bir yıpranma - kayıp oluşmuyor denebilir. Şurda bahsetmiştim: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160039654 WOLED, bu konuda QD-OLED'ten daha iyi gibi. Yanık anlamında değilse de, parlaklığı ve rengi koruma anlamında WOLED daha iyi duruyor. ------------------------ Yukarıda ben de uzun yazdım. Normalde, o cevap verdiğim profildeki birini daha önce engellemiş olurdum. Heralde fazla mesaj yazmıyor diye önemsememişim. Neyse geç olsun güç olmasın Mesela şurda da, MLA'yı sadece max parlaklık ve volümü arttıran bir şey gibi yazmış: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160316918 Oysa MLA, renkleri her durumda daha canlı yapar. Loş sahnelerde de daha doygun ve doğru görünür. Bunu daha önce belirtmemize rağmen, yanlış bilgi veriyor. Tabi G5'teki RGB Tandem'den sonra MLA panelin önemi kaldı mı diceksiniz: Büyük bir kampanya görmesi durumunda LG G4 hala alınabilir. Veya 55 inç isteyenler için Philips 909 güzel olabilir. Philips, 2025'te 55 inç Tandem modeli getirmezse, 909 daha da anlam kazanır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Ocak 2025; 2:0:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (253. sayfa)
-
-
C2 son güncelleme sonrası arayüz kanal uygulama geçişleri iyiydi . Bugün sanki kasma mevcut sizde nasıl durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi geceler arkadaşlar. LG C2 ekrandaki uygulamalarda en sonda Arapça yazan bir uygulama var. Ben siliyorum nasıl oluyorsa tekrar kuruluyor. Neden oluyor anlamadım. Bir de ekran uygulama dolu bunla ı kaldırma imkanı yok mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde satılan Lg c2 modelinde kumanda bazlı bu arap programı ekli geliyor. Kumandanıza bakın görürsünüz malum 3. dünya bölgesine postalanmamızın sonuçları.
Euro ve Us kumandalarda arap programı yerine daha işlevsel içerik ekli oluyor, bu yüzden sanırım onu silseniz de Tv'ye gömülü olduğu için yeniden yüklenir. Kalıcı silme yolu vardır elbet ama uğraşmaya değmez. Onu en sona taşıyın hem bu şekilde görüntü kirliliği de yapmaz.
Diğer sorunuza gelirsem Tv ayarlar - Destek içinden Bellek Optimizeri çalıştır gereksiz ve uzun süre kullanılmayan programları kendisi temizleyecektir. Elle silmenizde olası ama bazı uygulamalar (Netflix-Disney+ vs.) gömülü ve silinmez.
-
Çok bilmiş elemana senin tv demode oldu dedik diye resmen forumda geçen sene yazdığım yazıları didiklemeye başlamış. Sana dh hesabımın şifresini vereyim özel mesajlarıda oku belki birşeyler bulursun laf çakacak
Ne boş insanlar var yahuu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 29 Ocak 2025; 12:22:28 > -
Hocam bilgi için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X