< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (251. sayfa)
-
-
55C2 - 13.30.85
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
C2 kullanıcısıyım ve banada 23.20.56 webOS 24 güncellemesi gelmiş. 1.4GB boyutunda.
İlk gözüme çarpan arayüz daha akıcı olmuş. Zaten bu güncelleme bunuda içeriyormuş.
webOS 24 Yenilikleri:
- Yerleşik Chromecast
- Dolby Vision Filmaker modu
- Voice ID
- Sports Portal
- Chatbot
- Always Ready ekran koruyucular
- Kullanıcı arayüzünde (UI) iyileştirme (eski webOS sürümlerine göre daha akıcı ve gezinmesi daha kolay)
Ek bir bilgi:
2026'da webOS 25'i ve 2027'de webOS 26'yı sunma sözü veren şirket için bu güncelleme birçok güncellemenin ilki olacak.
Yani 2022 model bir LG OLED TV'ye sahipseniz, bir süre daha en iyi yeni yazılım özelliklerinin keyfini çıkarabileceksiniz.
-
55C2 özelinde arayüz söylendiği kadar akıcı değil belki bir sonraki güncelleme ile olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dün güncelleme yaptım hayvan gibi bir görsel sözleşme var izlediğinizi algılayıp kaydediğ "aleyhinize delil" olarak kullanıca diyo benim algıladığım. Sanane benim ne izlediğimden. Hiç hoşuma gitmedi yetişkin içeriği izlesem bütün eve onla ilgili reklam çıkarır düz mantık. Sesli komutla işi olmayan o kutuyu işaretlemesin bence.
Gözle gördüğüm parlaklık artmış gibi geldi tonlarda ufak değişiklik olmuş. Özel bir kişiselleştirilmiş renk ayarı gelmiş.
Millet 2 ay önce almış bu güncellemeyi youtube baktımda biraz bize yeni geliyor.
-
Elimde 2022 model 42. C2 var çok memunum ,hdmi ile laptop a bağlarım ve devamlı güncelleme alıyor bundan iyisi şamda kayısı
-
Önemli nokta şu
“Önceki sürümlere dönmek mümkün değil “ ibaresi var.
Ayrıca güncelleme içeriği modellere göre değişiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 11 Ocak 2025; 12:37:26 >
Bu sesli komut olayını abarttılar. Sesli komut özelliği ile beni dinlese ne olacak. Bir içerik izlerken küfür etsem polisi mi arayacak. Sonradan menüden sesli komutu kapatabiliriz sanırım.
Bir de reklam kısmı ilginç, mesela telefonumdan bir ürün araştırsam, televizyon da bununla alakalı reklam mı gösterecek.
Ben reklam seçeneğini seçmedim. Göstermesin reklam falan.
Bir de ne kadar uzun yazmışlar sözleşme metnini.
40 bin veririm
ses kaydına değil görüntü analizine takıldım ben. Sesli komutu kullanıyorum çokta işime yarıyor. Ama ekran analizi onayı vermezsem bana sesli komutu kullandırmıyor. Temelde olay sizin dediğiniz olması lazım ama analiz deyince sıkıntılı. ben +18 içerik izledim diye neden evdekilerin telefonuna o reklamlar çıksın :) dün netflix te black doves diye bi dizi açayım dedim eşcinsel sevişme sahnesi var olum benle ne alaka şimdi onu analiz edip reklam niye çıkaracaksın. BÖyle yapıyor demiyorum ama okuduğumdan çıkardığım sonuç bu.
-
sizce 2025 C5 ile C2 arasında çok fark olur mu?
-
Arkadaşlar merhaba oled 55c2 ye güncelleme gelmişti kaç gün önce 23.20.56 ilk izlenimlerim . Anasayfa , YouTube ve tarayıcı daha akıcı olmuş . Sadece kafama takılan . TV boşta iken havai fişek gibi olan ekran koruyucusu yerine analog saat gelmiş . Bence daha önceki ekran koruyucu TV nin piksel sağlığı içinde iyi bir şeydi . Ayarlara kısa bir göz attım ama onu değiştirebilecek bir seçenek göremedim . Yeni gelen oled TV lerin hepsinde artık bu sekilmi olacakmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de 55 C2 var. 2 yıldır kullanıyorum ve ekran koruyucu hep analog saatti. Hiç havai fişek görmedim.
İlginç bende ilk aldigimdan beri böyle idi
İlk defa görüyorum. Bende aldım alalı analog saat.
C5'te, parlaklıkta hissedilir artış olur, ama genel olarak çok fark yaratmaz.
LG C9* ve üstünü kullanan biri için, geçilecek minimum TV, LG G3 olmalı. Zira G3-G4'teki MLA, komple ve daha büyük bir iyileşme getiriyor. G5'teki Tandem ise, farkı daha da ileri taşıyacak.
* Oyunlar önemli değilse, C8 ve üstü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2025; 13:15:14 >
bekleme süresine veya durdurulan uygulamaya göre değişebilir ben her ikisinide gördüm ilk günden beri.
-
G serisinde 55" getirmiyorlar hocam
-
Evet. En son G3'ü getirmişlerdi.
55 için Philips düşünülebilir. G4'ün muadili olan 909'un 55 inç'ini getirmişlerdi. 2025 modelde de gelebilir.
Philips, görüntü işlemede LG'nin dengi olmasa da, panelleri LG'le aynı. 909'da, G4'teki MLA+ panel vardı. Yeni 910'da da, G5'teki Tandem panel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2025; 22:19:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X