Şimdi Ara

LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
172
Favori
303.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
Giriş

Cevap için teşekkür ederim hocam. Lg teknik destek de bana bir cevap yazdı. Müsait bir vakit deneyeceğim.

Bu arada LG teknik destek gerçekten çok hızlı, her soruya anında cevap veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaylioglan -- 16 Eylül 2024; 22:0:7 >
  • WebOS güncellemesinden sonra , Ülke olarak Türkye seçtiğim zaman Kullanıcı sözleşmeleri kısmını bir türlü geçemiyorum ama Türkiye harici Tüm ülke seçimlerinde hemen hemen Kullanıcı Sözleşmesi metni çıkıyor ve onaylayıp geçiyorum. ama tabiki o bölgelerin uygulamaları oluyor mağzada... Türkiye bölgesinde iken neden onaylatmaz ve bu durumu aşmanın bir yolu varmıdır ?

• Arkadaşlar yaklaşık dokuz aydır kullanamıyordum başka bir şehire taşındığım için lg 65 oled c2. Yeni yazılım güncellemesini yapınca sahip olduğu arayüz yükseldi. Buna sevindim son model arayüz kullanıyoruz artık sanırım . Ama bir çok ayarda değişmiş oldu artık Mesela görüntü seçeneklerinde o led care sabit duruyor bende. Yapay zeka bizim televizyonumuzda da var mı artık? Yapmam gereken görüntüyü ses ve diğer ayarlarla ilgili bir kaynak var mı acaba teşekkür ederim
    Bu geçen iki seneden sonra tv geri kaldı mı teknolojik olarak yeni çıkan modellere göre çok fazla.
  • Merhabalar. G2 kullanıcısıyım. Son zamanlarda bluetooth kulaklık bağlı iken bir süre sonra kopma oluyor ve bağlanmıyor? Babamda da nanocell serisi var onda da durum aynı. Siz var mıdır böyle bir sıkıntı?

• Herkese merhaba.

LG OLED EVO 55C24LA kullanıyorum. Yazılım versiyonu: 13.30.85

LG Soundbar S95TR satın alıp TV’ye WOW Orkestra olarak bağlamak istiyorum.

LG’nin web sayfasından kontrol ettiğimde C2 TV’lerin WOW Orkestra uyumlu olduğu yazıyor.

Evde ayrıca LG S75Q soundar kullandığım için bu soundbarı C2’ye bağladım ama TV’nin arayüzünde WOW Orkestra ile ilgili bir menü açılmıyor.

Acaba C2 WOW Orkestra uyumlu derken tüm C2’ler uyumlu olmayabilir mi?

Bu konuda bilgisi olan varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 9 Kasım 2024; 18:53:25 >
  • Arkadaşlar çok garip bi sorunum var, bu sorun sadece hdmi1 girişine bağlı cihazda oluyor. Hdmi1 e bağlı olan pc mi açmak istediğimde ekrana signal yok uyarısı verip görüntü gelmiyordu. Hdmi1 den pc yi çıkarıp oyun konsolunu taktım sorun yine aynı, Sonra biraz kurcalarken hdmi geçişi yaptığımız home hub kısmına girdiğimde aslında ekrana görüntü geldiğini gördüm home hub kısmında ekran var ama tam ekrana geçince signal yok uyarısı alıyorum. ekran görüntüsünü ekliyorum;

LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]

Ama hdmi1 e basıp tam ekrana geçtiğimde no signal uyarısı alıyorum.

Çok saçma bir sorun. Bu konuda ne yapmam gerekiyor?

• Fiziksel klavye'de Türkçe karakter sorununu çözemedim. Genel/Sistem/Dil sekmesini kurcaladım ama olmadı. Klavye; Microsoft N9Z-00017 Smart TV Kablosuz Klavye
  • SnavS kullanıcısına yanıt

aynı kablo ile mi deniyorsunuz ? Aklıma tek ihtimal kablo kaynaklı diye geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

aynı kablo ile mi deniyorsunuz ? Aklıma tek ihtimal kablo kaynaklı diye geliyor.

Hem kabloyu hemde hdmi1 e takılı olan cihazı değiştim sorun aynı hocam. Home hubda ekran geliyor tam ekrana geçince gidiyor
  • arkadaşlar merhaba, lg oled 55cs3VA modeli hakkında bilgisi olan var mı? cs3 ile c3 arasındaki fark nedir bulamadım?

bilgisi olan varsa çok memnun olurum.

• wonderland_ W kullanıcısına yanıt

CS3, C3'le B3'ün arasında bir model. İşlemcisi C3'le, paneli ve kasası B3'le aynı.

CS3'ün parlaklığı C3'ten daha azdır, ama panel ömrü olarak C3'ü aratmaz. Zira B3'lerde Evo panele geçmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Kasım 2024; 14:56:23 >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam, bir arkadaşta hiç kullanmadığı cs3 model varmış onu almak gibi bir niyetim var o yüzden sormuştum.

ancak LG sitesinde B3 için evo panel ifadesi yer almıyor. b serisi hariç diğerlerinin hepsinde evo panel var.

• wonderland_ W kullanıcısına yanıt

Hocam o isimlendirme konusu biraz karışık. LG'ye göre, aslında Evo Panel diye bir şey yok. Biz anlaşılsın diye o ismi kullanıyoruz.

Evo Panelle kastettiklerimiz, paneli üreten LG Display'in, WBE ve EX ismini verdiği yeni nesil paneller. Bunlar döteryum materyali kullanılan, uzun ömürlü paneller.

TV'nin üreticisi olan LG Electronics, WBE paneli ilk kullandığı LG G1 modelinden itibaren, "OLED Evo" ismine geçti. Evo panel olayı oradan geliyor.

LG Display, 2022 ortalarından itibaren ise, sadece EX panel üretmeye başladı. O sebeple, artık B4'te bile EX panel kullanılıyor. Fakat B serisinin diğer özellikleri (işlemci, parlaklık, kasa), tam C serisi "OLED Evo" gibi olmadığı için, o isimle satılmıyorlar. Biraz da pazarlamayla alakalı.

Edit: Bir de, panel kalitesi kendi içinde değişebilir. Mesela B4'teki EX paneller, C2'deki ilk EX panelin kalitesinde olabilir. Ama her türlü, eski WBC panelden çok daha dayanıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Kasım 2024; 18:40:46 >

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.