Şimdi Ara

LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
172
Favori
303.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 saat 10dk bunu mu oynatacam tv de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

garantiyi yaptırdığınız firma inşallah durumu çözer, benim tv de +3 yıl bitmesine 10 ay kala ekran yanığı yaptı garanti firması paneli değiştirmeyi kabul etti parasını lg ye ödedi ama gelen 3 panelde sorunlu çıkınca tüketici hakem heyetine başvurdum lg kaybetti itirazına rağmen, yeni model tv ile değişim yaptılar.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Sen mesajii okuduguna eminsin di mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lg tv de olan bir kanalı listede nasıl buluyoruz.

Çok eski bir lg tv miz var. Onda kumandanın orta tuşuna basınca kanal listesi çıkıyor. Örnek m harfine basınca M harfi ile başlayan bütün kanalları sıralıyor ekranda öyle kanalı rahatça bulurduk.

şimdi yeni lg var.

kanalı nasıl bulacağım. 1000 tane kanal var. Tek tek nasıl bakacağım.

• Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

15dk oynattım bir düzelme yok maalesef.

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Ben sesli komutla buluyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam, lg c2 tv mi webos 3 güncellemesini yaptığımda oyun yöneticisinde ki tüm ayarlarım sıfırlanmıştı eski ayarlarım daha iyiydi görüntü olarak şimdi ne yaptıysam eskisi gibi olmuyor birşeyi mi yanlış yapıyorum yaşayan var mı böyle birşey ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremmert1 -- 8 Temmuz 2024; 15:22:21 >
  • Siyah ve beyaz stabilizör ayarları değişmiş olabilir. Varsayılan ayar olan 10'a dönmüşlerdir. Onlar görüntüyü ciddi etkiliyor.

Oyun yöneticisi ve ana menüdeki parlaklık kısmından fotoğraf atarsanız daha iyi yorum yapılabilir.

• Murtey M kullanıcısına yanıt

ne diyeceğim M harfi ile başlayan kanalları göster mi bunu algılamaz ki

trt diyince bütün trt leri mi çıkarıyor

Trt 1'i aç
    eNTiVi'yi aç
    Trt Spor'u aç
    gibi şeyler söylediğiniz zaman kanalı açar. Ayrıca kanalın diğer frekanslardaki diğer yayınlarının (hd, sd gibi) bulunduğu kanallar da altta görünür. Oradan da onların birini seçebilirsiniz.

• Murtey M kullanıcısına yanıt

trt1 1 tane yok ki birkaçtane var ben eskisi gibi hepsini görmek istiyorum.

Eskiden ne kolaydı search bölümü vardı , m ye basınca m ile başlayan ne varsa çıkıyordu oh ne rahattı. kim yapıyorsa bu yazılımı azına tüküreyim. Eskiyi bok etmiş

Sen Trt 1'i aç dediğin zaman en öndeki trt 1'i açıp, alt tarafa diğer Trt 1'leri sıralıyor. Gayet kullanışlı bence.

• Herkese selamlar,

LG G1 OLED kullanıcısıyım. 2021 Eylül’de almıştım. Burak Bey’den +3 yıl garanti yaptırmıştım. Diğer ek garantilerin aksine yetkili servisin orijinal parçalarla destek verdiğini belirtmişti. Çok titiz bir kullanıcıyım ancak televizyonumda fotoğraflarda görüleceği üzere kenar ve köşe bölgelerde onlarca ölü piksel oluşmaya başladı. Oled care menüsünden ilk defa piksel temizleme yaptım ancak bir düzelme yok. Ek garanti kapsamında ücret ödemeden yetkili servisten destek alabiliyor muyuz, benzer bir tecrübe yaşayan varsa paylaşabilirse çok memnun olurum. Verilen uğraşa değiyorsa ben de süreci başlatacağım.

LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba C2’den C4’e yükseltmeye sizce gerek var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt

C2 ile C4 arasında hissedilir parlaklık farkı olur. Ayrıca ton haritalama ve upscaling biraz iyileşir. Oyunlarda da, 144 Hz desteği eklenir. Ancak ödenecek farka kesinlikle değmez.

Bana göre, C8 ve üstü bir TV varsa, geçilecek en alt model G3 olmalı.

(Oyunlar önemliyse, C9 ve üstü diyelim. HDMI 2.1 ve input lag'den dolayı.)

Zira G3 ve G4'teki MLA ve META algoritması önemli farklar getirdi. Özellikle, makul fiyata G3 bulursanız mantıklı olur. C4'ten her türlü iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Temmuz 2024; 18:7:37 >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Hocam cevap için teşekkür ederim, oyun oynadığım için önemli bir konu oluyor. Bir de kapalı kutu G3 bulmak kolay olmayabilir diye düşünüyorum teşhir olabilir

G4 55" gelseydi düşünmeden almayı düşünürdüm ama odamda kullandığım için 65" çok büyük duracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 10 Temmuz 2024; 19:26:16 >
  • Hocam geçmiş olsun. Burak Bey ile iletişime geçtiyseniz eğer kendisi sizi doğru şekilde yönlendirmiştir diye düşünüyorum. Eğer iletişime geçmediyseniz de kendisini konudan haberdar edelim. @Burak_Keskin06

Garanti kapsamında olan cihaz için sürecin sorunun giderilecek şekilde ilerlemesi gerekiyor, gelişmeleri merakla bekliyoruz.

• Çok teşekkürler hocam. Henüz Burak Bey'e yazmamıştım önden tecrübeleri almak istedim. Bu ek garanti konusunda övenler de olmuş ağır eleştirenler de, o nedenle nasıl bir süreçle karşılaşırım bilemedim. @Burak_Keskin06 hocam destek verecektir ve yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçlanınca sizlerle tekrar paylaşırım.

• Lg c3 modeli oluyor sanirim asagidaki modelden aldim .Yanma sorununda karsilasan var mi bu modelde

www.vatanbilgisayar.com
    LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-oled48c34-48inc-121-cm-4k-webos-smart-tv-uydu-alicili.html

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.