Bu video ya göre G2 çok daha iyi duruyor. Detaylar daha net, Renkler daha doygun, Kontrast daha güçlü. G3 sadece parlaklığı patlatmış,detaylar kaybolmuş,renkler daha silik. |
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (247. sayfa)
-
-
sesle etkinleşmeyi kapatın ayarlardan hayal isminde biri varsa evde o tetikliyordur. hayalci deyincede devreye giriyor :)
-
kamera pozlamasından kaynaklı G2 daha renkli gözüküyor, 16:25 saniyede kamera g3 yaklaştığından gerçek renk ortaya çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bende yaptim stermio oldu, fakat bana eklenti önerirmisiniz guzel ve yuksek goruntu kaliteli flimlerin oldugu , bir kac eklenti , özelden yazabilirmisiniz, burada yasak olabilir belki paylasmak
Oda olabilir hocam.
-
Cevap için teşekkürler. Biz konuşmasak bile televizyon kendi kendini dinliyor sanırım. O an izlediğimiz film ya da diziden bir kelimeyi yakalayıp çalışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı monitörlerde ekranın tam ortasında konumlananabilen artı + işareti keşke bizim tv lere de gelse
3 taksit LG OLED48C34 TV'yi ₺29.450'ye aldım. Geçen yıllara göre fiyatı çok iyi görünüyor ama OLED beni bi tık korkutuyor. Asıl amacım Film/Dizi izlemek ve bazen Twitch/Kick/YouTube canlı yayın izleyip ileride konsol alıp arada oyun oyanamak olacak. OLED ömrü 5+ yıl dayansa yeter benim için ama çok kararsız kaldım. Bu modeli kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
-
Korkcsk bisey yok hocam c2 aldim geçen sene 2 tane ikiside taş gibiler. Birisini monitor olarak kullanıyorum birde. Tekrar 29 lu fiyatlara düşerse bende yatak odasına 48 olanı almak istiyorum. Siz nerden aldınız hocam bu arada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dün gece Vatandan 31.999'a alacaktım araştırma yaparken siteye döndüm bi baktım %8 indirim gelmiş. TV'yi aldım aradan 5-10dk geçmedi indirim bitmişti. Vatanın gece indirimiydi herhalde, şu an hala 31.999 takip edin isterseniz. Normalde sıcak fırsatlara yazacaktım ama ben alayım derken yetişmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vatanda şu anda 29.999'a düşmüş hocam. Almak isteyen varsa güzel fırsat gibi duruyo
www.vatanbilgisayar.comLG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-oled48c34-48inc-121-cm-4k-webos-smart-tv-uydu-alicili.html -
Merhaba, stremio için yeni hesap açıp adres olarak Almanya seçtim ama olmadı nasıl yapabiliyoruz anlatabilir misiniz?
-
Arkadaşlar ekranı kapat özelliği youtube açık iken artık çalışmıyor.
Bu özelliği kullanan tek benmiyim.
-
tam ekran bir görüntü açtığınızda o bölge görüntü verebiliyor mu? sanki o bçlgedeki tüm pikseller yanmış görünüyor.
-
Ölü piksel değil kesinlikle öyle olsa arka planda görüntüyü görmezdim resmen saydam bir tabaka oluştu en tepede yeni foto çektim buyrun
evet ölü piksel değil ama kesinlikle pikseller ile alakalı bir problem var, piksel temizleme yaptınız mı?
-
bende 2 tane biri beyaz biri siyah ince dikine çizgi vardı ve bu videoyu youtubedan açıp bıraktım,valla düzeldi televizyon.zaten herkes işe yarıyor demiş çok acaip :)
parlalıklıgı %100 yapın videoyu açmadan önce,videoda 1080p olsun oynarken,tamamına gerek yok benim sorunum 10 dk da düzeldi
GAMETUBE786youtubeHOW TO FIX RUN IN FULL BRIGHTNESS LET IT RUN FOR A FEW HOURS SCREENBURN FIX VIDEO COMPATIBLE WITH OLED TV AMOLED QLED SCREENS LCD LED MOBILE PHONES pixel refresher refresh image retention dead pixel screen test stuck picture Tiktok screen burn fix Tiktok image stuck Image retentionhttps://www.youtube.com/watch?si=YxGQ3FIAAHG-zVNT&v=DtqTyFKGkjc&feature=youtu.be -
Yaptım düzelmiyor. +3 yıl garanti uzatma yapmıştım başvurumu yaptım haber bekliyorum.
benim mesajımdakini deneyin birde,size yazdım onu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X