Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
33.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hzb

çöp oldu evet. lg yüksek teknolojilerde bu normalmış böyle seyret biz paramızı aldık sen ne yaparsan yap diyor.

Bu akşam benim 960 vde ekranın sağ üstünde TRT YAZISI vardı hdm 2 de ps3 ü taktığımda o logoyu gördüm şu ana kadar ilk kez gördüm fakat hdm1 e geçtiğimde yada diğer kanallara geçtiğimd eo logo yoktu yada ekranı kararttığımda o logo yoktu bunun bir çözümü varmış fişten çekcen filanda filan nedir bu açıklama acaba acaba diyorumki bendemi milli oldum diyorum hee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecidiyeköylü -- 17 Temmuz 2016; 20:03:06 >
  • quote:

lg bana ayıp etti mahkemede bile bu tv yi normalmış gibi savunuyor pislik devam ediyor. uzatmak için kendi lehine çevirmek için herşeryi yapıyorlar. müşterisine çok saygılılar. sattıkları malında sonuna kadar arkasında duruyorlar. teşekkürler lg türkiye müşteri hizmetleri siz tarihe geçecek insanlarsınız.

Kardeş bu lg sana hiç Ahlaksız teklif yaptımı mesela bu davayı kapat al yenisini götür diye bunlar nasıl böyle bir teklifi yapmazlar mahkeme işi olmasın diye gerçi bu teklif senin hakkın olan Ahlaksız derken sana mahkemeden vazgeç bizde seni mağdur etmeyelim gibi yoksa onur meselesi yapıp seni yenilgiye uğratmayamı çalışıyorlar niyetleri kötü sanırım
  • mecidiyeköylü kullanıcısına yanıt
    bugüne kadar kimseyle görüşmedim. herhangi bir teklifleri olmadı. mahkeme devam ediyor. mahkemeyi uzatmak kendi lehine çevirmek için uğraşıyorlar. belki kazanacaklarını zannediyorlar. bekliyoruz. yazılımla temizleme yapıyorlar ama kesin çözüm değil. 15 dk seyredince gene aynı duruma geliyor. çamaşırmakinesi alırsın su kaçırıyor diye servis çağırırsın servis tamam yaptık bunu ama çamaşır yıkarsanız tekrar su kaçırır demesi gibi bir şey. banada öyle dediler. kesin net bir çözümü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 17 Temmuz 2016; 22:02:15 >
  • quote:

bugüne kadar kimseyle görüşmedim. herhangi bir teklifleri olmadı. mahkeme devam ediyor. mahkemeyi uzatmak kendi lehine çevirmek için uğraşıyorlar. belki kazanacaklarını zannediyorlar. bekliyoruz. yazılımla temizleme yapıyorlar ama kesin çözüm değil. 15 dk seyredince gene aynı duruma geliyor. çamaşırmakinesi alırsın su kaçırıyor diye servis çağırırsın servis tamam yaptık bunu ama çamaşır yıkarsanız tekrar su kaçırır demesi gibi bir şey. banada öyle dediler. kesin net bir çözümü yok.

Anladım ulan bir Lg firması bence bu tvyi size iad etmiyor çünkü emsal teşkil edeceği için size yeni malı iade etmiyor mahkeme ile aslında onlarda bu işe nokta koyup ömür boyu milleti tiklemeye çalışmanın peşindeler ama başaramayacaklar seninleyiz kardeşim

mahkemeden yırtabiliriz beklentileri var.
  • Tv bakarken denk geldim bu konuya, LG ile işim olmaz artık. Samsung' ta sevmiyorum. Sony ya da Phlips bakacağım.
  • quote:

mahkemeden yırtabiliriz beklentileri var.

Senin davan emsal olacak oled alanlarda ilerde bu sorun olursa herkes bu davayı emsal gösterip lgden hakkını alabilecek umarım sen kazanacaksın kardeşim
    inşallah. şimdilik öyle görünüyor. zaman gösterecek. bilirkişi GİZLİ ayıp olduğuna dair raporunu sundu. karar mahkemenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 19 Temmuz 2016; 9:35:23 >
  • bi türlü gelmeyen 65EF950V flat oled düşünüyordum hatta 2015 aralık ayında araştırmıştım ve forumda da yazmıştım niyetimi , pdf deki yazıları ve sonrasında sizin yaşadıklarınızı da görünce vazgeçtim beklemeye başladım.

Geçen ay da benq dan dlp bir projeksiyon aldım 1080p zira pioneer plazma dan sonra düzgün bir panel bulamadım 9 yıldır 8saat/gün çalışıyor , tık demedi daha , 2007 ortasında 4500 TL ye almıştım (Deli paraymış) , kimse kızmasın ama çoğu sahte parlaklıklı led den hala daha iyi görüntü veriyor bana göre. arka odaya da film için kurdum projeksiyonu çok güzel oldu.

ülkemizde kanunlar var aslında ve iyide güncelleniyor ama uygulama kötü, insanlar uygulamanın sonucunu çok geç ve zor alıyorlar. hatta çoğu kişi uğraşamam diyip mahkemeye de gitmiyor.
    üstelik firmalar sonunda haksız olsalar da ceza yemiyorlar sadece mağduriyeti yeni ürün / para iadesi ile giderip sıyrılıyorlar ,
    oysa sizin vaktiniz gitti , canınızı sıktılar uykudan sinirle kalktınız , paranız gitti ve sonuç alamadınız , bunların önemi yok çünkü ceza yemiyorlar.

Sonucu merakla bekliyorum ,inşallah mağduriyetiniz giderilir ve çoğu kişiye örnek bir konu olur
    bende digiturk 4K herkese dağıtılıp sinema ve dizi kanalları da 4K olduktan sonra 4K TV düşünüyordum ama LG bu konuda bir adım atmıyorsa listeden çıkarmakta fayda var.

• tripanazomi_1 T kullanıcısına yanıt
    Aslında ceza yemiyorlar zaten esas problem bu. sorunu olan 100 kişiden 5 kişi mahkemeye veriyor onlarda kazanırsa parasını alıyor yada değişim yapıyor olay kapanıyor. mahkemeden sonra müşterinin mağduriyetinden dolayı mahkeme firmaya bir ceza vermeli kanunda boşluk burda. Fakat insanların bilmediği bir konu var mahkeme sonunda mahkeme kararı ve olayla ilgili tüm belgeleri Ticaret İl Müdürlüğüne kanunları uygulamayan firma hakkında müracaat edildiğinde bu firmaya daha önceki ceza oranlarına göre 1000 tl ile 100.000 tl arası idari para cezası kesiyor. bizler ne yapıyoruz tamam paramı aldım banane deyip oturuyoruz. bunu yaparsak en azından firmalar kendilerine bir çeki düzen verirler. ama ben bunu yapacam ne pahasına olursa olsun. şu mahkeme inşallah lehime sonuçlanır. firma hakkında ticaret il müdürlüğüne 6 ay içinde kanunda açık yazılı olmasına rağmenm ayıplı ürünü değiştirmediği için ceza verilmesi için müracaat edecem. buda örnek olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mecidiyeköylü

quote:

Anladım ulan bir Lg firması bence bu tvyi size iad etmiyor çünkü emsal teşkil edeceği için size yeni malı iade etmiyor mahkeme ile aslında onlarda bu işe nokta koyup ömür boyu milleti tiklemeye çalışmanın peşindeler ama başaramayacaklar seninleyiz kardeşim

Esas mahkemeyi kaybederlerse yandılar. Direkt emsal teşkil eder. Ancak katalogda bu olayın belirtilmesi ve LG avukatlarının gücü davayı kazanma şansını bence azaltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 19 Temmuz 2016; 20:57:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

quote:

Esas mahkemeyi kaybederlerse yandılar. Direkt emsal teşkil eder. Ancak katalogda bu olayın belirtilmesi ve LG avukatlarının gücü davayı kazanma şansını bence azaltıyor.

Lg firmasının avukatlarının gücü mü varmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

quote:

İyi güzelde millete zorla sinekli çorba yedirmezlerki dostum o katalogları kim okuyorki açıcası o paneller hatalı yada tam oturmamış şekilde kusurlarıyla satılıyor bile bile lades bu

• Bilirkişi logo yapışmasının normal olduğunu kitapçığında yazması ile ilgili ders niteliğinde bir rapor yazdı. aslında bu süreci hiç hesaplamadılar. insanları bununla kandırırız dediler ama bu mahkeme sürecinde kendi ayaklarına sıktıklarını anladılar. avlıyacaz derken avlandılar. logo yapışması gizli ayıptır. bu sadece senin tv de görüldü sen yanlış kullandın deme şansları olmadı bunu kitapçığında yazarak resmen belgelendirdiler. kabul ettiler. kitapçığına yazmasalardı belki biraz olsun savunma hakları olurdu. şimdi nasıl savunacaklar. birde akıl veriyorlar. 1 saatten fazla seyretme tam bir komedi filmi. Bilirkişi siz bunu zaten kabul etmişsiniz diyor. lg avukatlarının gücü devletin mahkemesinden hakiminden güçlü olamaz. sadece uzatmak işi yokuşa sürmek için uğraşırlar. avukat nasıl savunacak bu konyu böyle bir şey bu tv lerde olmaz kitaqpçığına matbaa yanlışlıkla bastımı desin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 19 Temmuz 2016; 23:43:02 >
  • tripanazomi_1 T kullanıcısına yanıt
    Yeri olan gitsin projeksiyon alsin zaten. Ben su saatten sonra gidip led tvlere hayatta para vermem. Su an evde sadece normal yayin ve ps4 u tvden oynuyorum. Mac ve film projeksiyonda izliyorum yoksa bu tv teknolojisiyle resmen katil olunur.

• quote:

plazmalarda logo yapışmaları vardı kitapçığında yazıyordu led lerde böyle bir olay yaşanmadı kitapçığındada böyle bir şey yazdığını görmedim. bu oled ve plazma tv lerde yaşanan bir olay plazma piyasadan silindi sayılır oled lerde balonu sönmeye başladı onlarda silinecek öyle anlaşılıyor. tabiki logo yapışma sorununu halledemezlerse. led tv de ölü piksel çıkıyor oled dede çıkıyor. led de logo yapışma sorunu yok oled lerde en büyük sorun. oledde ışık sızması benim tv de yok hakkını verelim. başkasında varmı bilmiyorum. oled alırken ben en azından sorunlerı aşmış bitirmiş bir teknoloji olarak düşünmüştüm yanılmışım sorunlara artı sorunlar eklenerek geldi.

Oled tv ve ışık sızması? Yazık kullandığın o tvye

• LG OLED TV Yİ KAPATTIGINIZDA KENDİNİ YIKAMA MODUNA GİRİYOR OLMASI LAZIM AÇTIGINIZDADA BUNA İZİN VERMENİZ LAZIM YANİ OPTİMİZASYON AYARININ AÇIK OLMASI GEREKİR EGER KUMANDADAN KAPATTIGINIZ CİHAZINIZIN ELEKTRİĞİNİ KESMEZ İSENİZ VE AÇTIĞINIZDA OPTİMİZASYON YAPILSINMI DEDİĞİNDE EVET DEMEZSENİZ CİHAZ YIKAMA YAPMAZ VE BU SİZİN HATANIZ OLUR AYRICA OLED TV PLAZMANIN GELİŞMİŞ BİR VERSİYONU OLDUGU İÇİN 2-3 SAAT AYNI YAYINI İZLERSENİZ LOGO YANIGI OLACAKTIR AMA PLAZMADAN EN BÜYÜK FARKI YIKAMANIN SERVİS TARAFINDAN DEĞİL SİZİN TARAFINIZDAN YAPILMASI DIR GERÇİ SON ÇIKAN PLAZMALARADA BU ÖZELLİK EKLENMİŞ GİBİYDİ AMA TEKNOLOJİYİ ELBİRLİĞİ İLE BİTİRDİK ŞİMDİ OLED TV LEREDE AYNISINI YAPMAK ÜZEREYİZ
     LG OLED 55EG920
    BU TVLER SAĞLAM OLDUĞU KADAR NARİN
    TV Yİ ALDIM HERŞEY BİTTİ DİYEMEZSİNİZ ARAŞTIRIRKEN BUNA DİKKAT ETMEDEN ALAMAZSIN

AŞAĞIDA FOTOLARI OLAN 55EG920 GÜNDE 12 SAAT ÇALIŞIYOR VE YAKLAŞIK 6 AYDIR HERGÜN  LG OLED 55EG920
    BÖYLE ÇALIŞMAKTADIR  LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920

• ERROY17 E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım haklısınız diyelim. benim yazdıklarımın hepsini okumadınız. servis incelemesinde. servis ayarlarına girerek kendi kendini temizlemesi için ayar yapmak istedi maalesef olmadı. başka servis geldi oda inceledi olmadı. bunu servise alıp temizleme yapalım dediler. fakat devamlı bunun olacağını söylediler bende kabul etmedim. genel merkezde fabrikasyon hata olduğunu söylediği halde değişime izin vermedi. temizlendiğini kabul etsekte 15 dk da bile yapışmalar olmaya başlıyor. dediğiniz gibi optimize et yada etme diye bir şey sormuyor. temizlemiyorda. her şeyi boş verelim oluyor olmuyor. mesele lg müşteri hizmetlerinin müşteriye olan vurdum duymazlığı ahlaksızlığı.
  • ERROY17 E kullanıcısına yanıt
    6 aydır 12 saat çalışıyor dediğiniz tv 4 k video orda logo yapışmaları olmaz yapışacak bir şey yok. cnn türk, haber türk, a haber seyret bakalım 12 saat ne oluyor. herkeste olacak diye bir şeyde yok. 12 saat çalışan yer satış yerleridir. onlardada video seyredilir. normal yayının seyredilmesi yasaktır. evet teknosa yada büyük satış yerlerine gidersen bu videolar orda devamlı dönüyor. bunları kıyaslama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 2 Ağustos 2016; 14:45:23 >
  • arkadas bana lg calisani gibi geldi nedense...adam gayet normal bir sekilde tv kullanirken basina gelen seyleri anlatmis ne guzel..hepimize isik tuttu almis ve alacak olanlara...ozellikle logo yapissin diye 10 saat ayni seyi de izlememis bariz lgnin eksik gedik uretiminden kaynaklaniyor bu durum..ayrica bu konuda tek sikayet eden de kendisi degil ...bende de eg920v var ve sonuna kadar gidecegim mahkemelik olursa bu is...boyle sacma sey olmaz acip 2 saat bi film izleyemeyecek miyiz yani? ayrica o 12 saat gosteriliyor bu goruntu dediginiz ne anlama geliyor anlamadim? ya bizi cahil aptal yerine koyuyorsunuz ya da oyle olduguna inaniyorsunuz br sekilde..logosuz goruntuler oynuyor orada butun gun..elime usb alip su goruntuyu denemek istiyorum dedigimde logoluysa goruntu olmaz diyorlar neden acaba? 5dk lik klipe bile izin vermiyorlar

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.