Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
33.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oled almamdaki tek sebebim film izlemekti. ama bu sorunları gördükten sonra açıkçası tırstım. ilginiz için teşekkür ederim.
  • adalibakkal A kullanıcısına yanıt
    Bende film seyretmek için aldım ama filimi bu şekilde izliyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=4wqKEr7HyzY&feature=youtu.be
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    led tv düşüneceğim artık. anlatılanlar ürkütücü. Allah kolaylık versin. paramızla rezil olduğumuz canım ülkem.
  • adalibakkal A kullanıcısına yanıt
    oled tv ilerde sorunlar çözülürse alınacak tv şu anda bu kadar sorunlu iken eve konulmaz. birde LG den se hiç alınmaz.
  • Haklı mücadelenizde size sabır ve şans diliyorum. Eminim sizin sayenizde bir çok kişi oledden ve lg markasından vazgeçmiştir.

Gerçekten sonuna kadar haklısınız bu mağduriyetin acilen düzeltilmesi gerek
  • Philips 55 inç oled tv için 15000 lira fiyat belirlemiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalibakkal -- 8 Eylül 2016; 14:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzb

Bende film seyretmek için aldım ama filimi bu şekilde izliyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=4wqKEr7HyzY&feature=youtu.be

Sizin televizyonunuzda siyah pikseller bile kendini kapatmıyor. Siyahı ışıkla vermeye çalışıyor gibi görünüyor. Simsiyah bir resim açtığınızda televizyonunuzun kapalı gibi olması gerek. Öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    teknik olarak bilmiyorum. siyah piksellerin kapatma olayı değil şeritler ve logolar ekranda iz olarak devamlı kalıyor. tv yi tamamen kapatınca görünmüyor. açınca bütün o pis görüntü ekranda oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adalibakkal

Philips 55 inç oled tv için 15000 lira fiyat belirlemiş :)

milltte hemen aldı zati bu fiyata 55 ekrana para verilmez mümkün değil 2017 de zati olede geçiliyor fiyatlar makul seviyeye gelir
    hzb H kullanıcısına yanıt
    Evet bende resimleri gördüğümde pc modunda yani yüksek siyah modunda çalışıyor zannetmiştim. Soracaktım ama zaten panel inanılmaz sorunlu daha fazla kaşımayayım demiştim.panel siyah da üretmiyor sanki beyaz zemini de hafızasında tutuyor gibi @hzb gelişmiş resim menüsünde siyah seviyesini düşük yaoarmısınız. Birde öyle denermisiniz

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey değişmiyor. sonuçta ekran yanığı. siyah gri ton sahnelerde çok daha kötü gözüküyor. çok renkli olduğu zaman daha az farkediyorsun. sonuçta aynı yerde hep sabit duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 8 Eylül 2016; 19:25:10 >
  • LG55EG920V ye alternatif olarak SONY KD-55XD9305 düşünülebilir mi? siyah performasınsı oled gibi olamaz belki ama sony hakkında bilgisi aolan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
    öyle hocam simsiyah bir görüntü varsa o piksel 0 nit aydınlıkta olur yani tamamen karanlık...benim tvde öyle oluyor 3 aydır kullanıyorum sıfır sorun....hzb arkadaşa yazık oldu ama inşallah lgye yazık olur bundan sonraki süreçte beter olsunlar ticaret mahkemesi dahil tazminat dahi ödetse yeridir...bu kadar çirkefe yatılmaz ya sen vüyük saygın bir firmasın nasıl böyle alçalabiliyorsun arkadaş...ben de biliyordum bu muhabbetleri ona rağmen aldım kanarak bilmeyerek almadım bilerek aldım yabancı sitelerden bütün incelemere günlerce baktım değerlendirdim nefret ediyorum lg nin bu ölüclüğünden müşteri hizmetlerinin vasıfsızlığından genel merkezinin çakallığından hakikaten beter olsunlar çok adiler...ama ben o tvyi üreten ortaya koyan mühendislerin ürününe sahip olmak istedim oled kalitesini ve webos rahatlığını yaşamak istedim sonuçta tek başıma boykot edecek halim yok firmayı...bir sorun çıkarsa da zaten bilendiğim bu adilerle sonuna kadar uğraşmayı göze alarak aldım tvyi ama allahtan sağlam çıktı ve 6-7 saat açık kalan kanalda dahi logo yanığı olmadı...türkiyedeki bu karanlık zihniyet ile üretiliyor olsa herhalde bu tvler neler olurdu bilemiyorum...arıza çıkabilir eyvallah adam gibi hizmetini ver tazmin et zararını adam desin ki en azından güvenilir bir firma...ben bunları biliyorum ama o sadece o ürüne sahip olmak için para verdim lg nin ne kadar şerefsiz olduğunu bilsin herkes okusun bu arkadaşın tecrübesini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zeki bey hocam, tv yi alalı 9 ay geçmiş halen sorununuz çözülmemiş, lanet olaun bu laftaki tüketici haklarına, bu memlekette biz tüketicilere karşı bu imkanı veren kanunlardan utanmalı. Muz cmhuriyeti gibiyiz, birbatandaş 10.000 TL verip mal alıyor 9 aydır çwktiği eziyete bak, yazıklar olsun binlerce kez.

• hzb H kullanıcısına yanıt
    Lg Türkiye problemli hiçbirşekilde sorun kabul etmiyor adamlar ama bir de şu var bu Kore ürünlerinde de sorun bitmiyor. Ürünler güzel ama kalite sıfır adamlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 12 Eylül 2016; 22:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adalibakkal

arkadaşlar, bu model tv de HDR özelliği mevcut değilmiş.

Sayın Ali ERDOĞAN,

Yasamis oldugunuz olumsuzluktan dolayi firmamiz adina üzgün oldugumuzu belirtmek isteriz.

Belirtmiş olduğunuz ürün modelinde HDR özelliği mevcut değildir.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

Siz müsterilemize daha kaliteli hizmet verebilmemiz için mailinizin sonunda yer alan degerlendirme anketine katilmanizi rica ederiz.

Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 02/09/2016 15:03 42
    The type of inquiry : Customer Service
    Product/Model No. : ~LCD/LED/OLED TV ( 33" ve ustu )/55EG920V

MERHABA, LG55EG920V MODELİNİZDE HDR ÖZELLİĞİ VAR MI? EĞER VARSA DONANIMSAL MI, YAZILIMSAL MI? BİR DE FACEBOOK SOSYAL MEDYA EKİBİNİZDEKİ ARKADAŞLARINIZA LÜTFEN HATIRLATIN. BİZ MÜŞTERİYİZ. ARKADAŞ GİBİ SENLİ BENLİ KONUŞMASIN. TELEFONLARINIZ MEŞGUL CEVAP VERMİYOR. BU KADAR İLGİSİZ OLURSANIZ PHİLİPS GİBİ MARKALAR DA OLED YAPIYOR BİLGİNİZ OLSUN.

Şimdi ben bunu anlamadım. Ülkemizde satılan LG 55EG920 HDR desteklemiyor mu? TrustedReviews De destekliyor göateriyor

http://www.trustedreviews.com/lg-55eg920v-specs

• Lg nin sattığı üründen haberi yok.

• eozen81 kullanıcısına yanıt
    evet hocam haklısınız. 4 ekimde mahkeme var anladığım kadar ögünde karara çıkamayacak bu dava. lg işi uzatmak için artık beni bıraktı satıcıyıda suçlayan dilekçeler verip işi sulandırma derdinde. tekrar bilirkişiden ek rapor istiyor. mahkemeye kadar yetişmeyecek gibi görünüyor. bir celse daha gidebilir. ondan sonrasını bende bilmiyorum. temyiz aşamasına geçebilirler oda 1-2 senelik işin uzaması demek. Allah bunlardan bizi kurtarsın. artık utanmazlıklarına çirkefliklerini alıştım. bekliyorum. artık kötü lafta söylemiyorum. ALLAH BELALARINI VERSİN.
  • Bu arada tüm OLED lerde mi böyle bilemiyorum ama tv karşısında pencere varsa bence bu paraya filmizleme işkenceye döner, feci yansıma var

• telefonlarda da amoled var hiçbir sorun çıkmıyor şunun aynısını televizyona uygulamak çok mu zor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.