Şimdi Ara

LG OLED B9 Kullanıcıları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
17
Favori
43.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Televizyonu aldığım 4 yıl geçmiş ve hala güncelleme alıyor, arayüzünde en ufak bir donma veya kasma yok. Alırken herkes gibi en çok kafama takılan ekran yanığı da oluşmadı. Tabii bunda ağırlıklı netflix, amazon prime, digiturk vs izlememin etkisi olmuştur. Televizyonu ilk günkü gibi keyifle izliyorum, siyahlar simsiyah :-) ve tvye hangi açıdan bakarsam bakayım aynı netlikte görüntü veriyor. Yeniden tv almam gerekse hiç düşünmeden oled tv alırım.

• Mormegil_Neithan M kullanıcısına yanıt
    Bende seninle aynı düşüncelerdeydim, geçen hafta tv izlerken birden kapandı açılmadı meğer panel kendi kendine yanmış servis öyle dedi. 43.000 TL onarım parası istediler kafayı yemişler 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JosephOzan J kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun, o paraya yeni tv alınır :-)

Tüketiciye verdim 4 yıllık tv de panel nasıl kendi kendine bozulur diye. Serviste kazanırsın dedi bakalım bekliyoruz.

• Anakart değişikliği için fiyat bilen var mı? Benim de garanti bitti HDMI portları iyice kafayı yedi C9’da. Hiçbir şekilde 4k 120hz alamıyorum. Macbook, Series X, iPhone, Steam Deck hepsi sinyal yok veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Yetkili servisi arayıp fiyat almayı denediniz mi? Ayrıca ikinci el satış platformlarında ekranı kırık C9 araştırın derim. Daha uyguna gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Bulamadım maalesef ikinci el platformlarda. Direkt fiyat alınabiliyor mu arayarak.

Çok saçma bir durumda TV şuan, Digitürkte problem yok PC 4k60hz verebiliyor. Nvidia shield var 4k 60hz Hdr DV verebiliyor.

4k120hz hiç alamaz oldum birden bire.

Diğer cihazlarda da direkt sinyal yok alıyorum.

Umarım kazanırsınız, sonucu yazarsanız burayı takip eden kişilere yol göstermiş olursunuz.

• Yeni bir güncelleme geldi. 22/07/2024 tarihli, yaklaşık 982 MB olan 05.40.45 güncellemesi (WebOS 4.10.0-17 (goldilock2-grampians)) için sürüm notunda yazılımdaki küçük hataların düzeltildiği yazmaktadır.

USB'den manuel yükleme için LG'nin resmi web sitesine gidin, "Lütfen model numarasını veya anahtar sözcüğü girin" yazan arama kutucuğuna TV sürümünüze göre OLED55B9PLA veya OLED55B9SLA yazarsanız ilgili sayfaya kolayca ulaşabilirsiniz:

https://www.lg.com/tr/destek/product-support/manuals-software

Selamlar tüketici hakem heyeti sonuçlandı. Bilirkişi geldi tv’yi açtı içinde ki tüm üniteleri kontrol etti herhangi bir oksitlenme var mı diye. Eğer oksitlenme varsa sıvı teması oluyormuş ve hak talep edemiyorsunuz. Televizyonun duvara asılmaması iyi bir şeymiş bazen bu nedenle olumsuz cevaplar gelebiliyormuş. Ekranda sağında solunda darbe çatlak vs yok dedi. Lehime bir görüş bildirdi. Şimdi bu sonuçla beraber LG’yi arayacağım eğer işi yokuşa sürerler avukata verip haciz yoluna gideceğim. Gelişmeleri aktarırım.

• Kararı LG’ye ilettim , 15 gün sonra gelip televizyonu aldılar. Paneli yenisiyle değiştirip geri getirdiler. Bilginiz olsun arkadaşlar.

Hadi gözünüz aydın. B9'a hala panel bulabiliyorlarsa helal olsun derim... Bulamazlarsa yeni 2024 model B serisi bir OLED TV vermek zorundalar 😀...

Teşekkür ederim. Sıfır panel taktık dediler beni yemiyorlarsa ellerinde mevcut hocam 😁

Servis menüsüne girip kullanım saatini not almanızı öneririm. Normalde panel değişiminde sıfırlamaları gerekiyor ama benimkini sıfırlamamışlardı. Yeni panelin kullanım saatini öğrenmek istediğinizde hesaplama adına ihtiyacınız olacak. TV daha gelmediyse geldiğinde servis elemanlarından rica edin, onlardaki özel kumanda ile o menüye giriliyor; fotoğrafını çekin. TV geldiyse kızıl ötesi olan Android telefonlara kumanda programı kurarak ve o kumanda programı veri tabanında LG Service Remote bulunup ayarlanarak yapılabilir.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Panelin orijinalliği benimde kafamı karıştıran bir husustu. Firma değiştirdiği panel için garanti vermiyoruz dedi. Bir sorun olursa LG arkasında durur gibi bir esnaf ağızı yaptılar. Verdiğiniz bilgiler ışığında kontrolünü sağlayacağım. Bir 4 yıl daha götürsün başka bir şey istemiyorum 😁

Yeni değişen parçaların o kadar uzun olmasa da mesela 6 ay gibi garantisi olur. O konuda ısrar edin. Nerden bilinecek belki fabrikasyon bir hatası var sonradan çıkacak. İkini el parça takıldıysa anca o zaman garantisi olmaz denir. Yasal hak olarakda bi danışın bildiğiniz servislerede... Adem Helvacı adında bi arkadaş var, Tüketici Elektroniği Bilirkişi Tüketici Dernek Başkanı. İzmirli bir arkadaş, Onada bi danışın:
    https://www.instagram.com/ademhelvaci_/

Servisle görüşücem tekrardan. Son zamanlarda yaptığım en iyi şey bu forum sitesine kaydolmaktı. Birleşe birleşe öğreniyoruz, öğrendikçe güçleniyoruz. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Dediğiniz gibi 4 yıl daha götürse zaten amortisman süresini doldurmuş olacak :-) Bildiğim kadarıyla OLED panel tamir edilemediğinden size kullanılmamış ya da bir kaç ölü pikselden dolayı iade gelen bir panel vermiş olabilirler diye düşünüyorum. iyi günlerde kullanın.

• ✅️ Yeni bir güncelleme geldi:

23/10/2024 tarihli, yaklaşık 982 MB olan 05.40.61 güncellemesi [WebOS 4.10.0-2001 (goldilock2-grampians)] için sürüm notunda yazılımdaki küçük hataların düzeltildiği yazmaktadır.

USB'den manuel yükleme için LG'nin resmi web sitesine gidin, "Lütfen model numarasını veya anahtar sözcüğü girin" yazan arama kutucuğuna TV sürümünüze göre OLED55B9PLA veya OLED55B9SLA yazarsanız ilgili sayfaya kolayca ulaşabilirsiniz:

lg tr
    LG Kılavuz - Destek ve Yardım | LG TR
    https://www.lg.com/tr/destek/product-support/manuals-software

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 24 Ekim 2024; 23:46:2 >

Çok teşekkürler 🙏🏻

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.