Şimdi Ara

LG OLED B9 Kullanıcıları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
17
Favori
44.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba 4 yillik 55B9PLA LG OLED TV kullanicisiyim.Bugün şu görüntüleri ölü pixelleri görüntüledim şok oldum.Üst siyah çerçeve dalgalı bir hal almış ve tvnin çeşitli yerlerinde onlarca ölü pixeller var.Nasil bir yol izlemeliyim? Teşekkürler
    LG OLED B9 Kullanıcıları
    LG OLED B9 Kullanıcıları
    LG OLED B9 Kullanıcıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5. yılında hala ilk günkü gibi.

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    🧿 Allah nazardan saklasın 🧿

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

• Dostlar; bilindiği üzre Stremio uygulaması 2020 ve üstü LG TV'lere kuruluyor haliyle biz istifade edemiyorduk. Stremio'nun web tarayıcı çözümüde var ama önceleri denemiştim çalışmamıştı.

Bu akşam bir forumdaşın bir mesajı ile tekrar denedim. Evet, LG B9 OLED TV'nin dahili web browserı aracılığıyla Stremio hizmeti çalışıyor. Sonraki gelen TV yazılım güncellemeleri ile web tarayıcısıda güncellenmiş, ondan kaynaklı çalışıyor olabilir.

web.stremio.com adresinden giriş yapınca altta sarı bar üzerinde eklenti kurulması gerektiğine dair mesaj çıkıyor. Tabiki eklentilerin hiçbiri uyumlu değil. Onu kapatıp üyelik bilgileriniz ile giriş yapın, tamamdır 👍🏻...

Uzun süreli izleme yapamadım, hızlıca yaptığım teste Dolby Vision veremediğini onun yerine HDR verdiğini gördüm. Ayrıca ses seçenekleri ses dosyası seçmeye izin vermiyor. Kayıpsız sesi oynatmıyor, yerine Dolby Digital ses dosyasını oynatıyor.

https://web.stremio.com/

Forumdaşın haber verdiği orijinal mesaj linki:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160860627

• ✅️ Yeni bir güncelleme geldi:

31/03/2025 tarihli, yaklaşık 982 MB olan 05.40.80 güncellemesi [WebOS 4.10.1-24 (goldilock2-grampians)] için sürüm notunda yazılımdaki küçük hataların düzeltildiği yazmaktadır..

USB'den manuel yükleme için LG'nin resmi web sitesine gidin, "Lütfen model numarasını veya anahtar sözcüğü girin" yazan arama kutucuğuna TV ekran boyutu ve sürümünüze göre örneğin OLED55B9PLA veya OLED55B9SLA yazarsanız ilgili sayfaya kolayca ulaşabilirsiniz:

lg tr
    LG Kılavuz - Destek ve Yardım | LG TR
    https://www.lg.com/tr/destek/product-support/manuals-software

Ek bilgi: Güncelleme sonunda kullanıcı sözleşmelerinde düzenlemeler olduğu belirtilmekte, onların onaylanması istenmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Nisan 2025; 13:1:48 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.