Şimdi Ara

LG OLED B9 Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
17
Favori
43.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumtilkisi

LGB9PLA ile LGB9SLA arasında ne fark var? B9SLA Lg nin sitesine yeni ürün olarak girmiş ve teknosada bu kodla satılıyor.
    Ülkelere göre model kodu değişiyor aynı TV komple.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 Serilerinde bulunan HDR Filmmaker modu acaba Webos 5.0 ile 2019 Televizyonlarına gelir mi acaba ? Donanımsal anlamda A7 işlemciyi çok zorlayacak bir mod olduğunu düşünmüyorum o yüzden inşallah en kısa zamanda gelir...
  • Y.E.B. kullanıcısına yanıt
    Gelmez.

• Arkadaslar bu gün mağazalara baktım .LG oled b9sla modelini önerdi arkadaş bunlarda kolay kolay yanma olmaz dedi düz b9a göre ne dersiniz B9sla alınırmı risk varmı hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 19 Temmuz 2020; 15:27:43 >
  • şubat kullanıcısına yanıt
    Hocam, Lg çıkıp yanma riski komple kalkmıştır hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar diyene kadar risk vardır. Yapılan önlemlerle minimuma çekiliyor cidden yazılımda mantıken olmaması için uğraşılmız güzel önlemler var ama risk kişinin kullanıma göre olacaktır.

Mesela ben bu riski bilerek aldım çünkü izleyeceğim şeylerin yüzde 95 den fazlasında sabit bir görüntü yok o yüzden ekranda mantıken yapışıp tutulacak bir görüntününde olmayacağını düşünüyorum. Sende bu şekilde kullanacaksan şayet için rahat olabilir. Hee ben çok karasal yayın haber kanalı izlerim fifa vs gibi oyunları çok oynarım diyorsan sana kimse kesinlikle yanmaz diyemez.
    Özet olarak sanırım bunu diyebiliriz...

• TV kanal olarak ne kadar süre aynı kanal açık kalsa risk olur

• quote:

Orijinalden alıntı: şubat

TV kanal olarak ne kadar süre aynı kanal açık kalsa risk olur
    Hocam ben müşterime OLED 65C9 sattım günlük 16-18 saat kullanıyor şuan 7 ayında ortada ne yanık var ne bir sorun var,kendisi 18 saat kullancam oled tv alacam dediğinde buradaki SAMSUNG elamanları var 1 hafta içinde yanar kül olur demişlerdi bilginiz olsun günlük 3 5 saatte herhangi bir sorun sıkıntı olmaz,ürün alırsanız +3 yıl ek garantisinide alın 5 yıl boyunca yanma olsa bile direk panel değişim ürün değişimi olur bilginiz olsun.
    Hocam, yanar mı yanmaz mı ile aynı mantıkta bir soru bunlar tamamen sizin kullanımınıza bağlı yani oled ışığını kaçta kullanacaksınız piksel kaydırma açık kalacak mı arada tv açılıp kapanacak mı yani bunlar hep etken tabii ki

3-4 saatlik karasal yayınlarda kendini yakacak bir tv değil ama çünkü İnternetde yapılan testler bunu belgeliyor. Siz muhtemelen tek kendiniz kullanmayacaksınız ev ahaliside kullanacak o yüzden soruyorsunuz?

• aynen evde çoçuk olacak .Yanarmı yanmazmı düşünene kadar Q80r veya xf9005 e mi yönelsem
    kullanım sonrası sürekli prizden çıkarıp durmazsanız herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Çocuklar zaten kanal değiştirmeyi severler o yüzden endişeye gerek yok :D
  • samsung olel tv yaptığında ne diyecekler çok merak ediyorum...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    hangisi kalitelisini yaparsa onu kullanırız. Ne LG ne de Samsung babamın firması değil, bana hiçbir şekilde fayda getirmiyorlar.
  • Valla yanma konusunda garanti vermiş lg, sonrasını düşünmeye gerek yok.

Ben düşünmedim de şahsen. En iyi görüntüyü bu mu veriyor, evet. Bütçen de yetiyorsa tamamdır. Bugün 55B9pla televizyonum geldi. Yarın kurulum yapılacak inşallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMemo1234

Valla yanma konusunda garanti vermiş lg, sonrasını düşünmeye gerek yok.

Ben düşünmedim de şahsen. En iyi görüntüyü bu mu veriyor, evet. Bütçen de yetiyorsa tamamdır. Bugün 55B9pla televizyonum geldi. Yarın kurulum yapılacak inşallah..
    hayırlı olsun hocam
    Teşekkür ederim hocam, yukarıdaki mesajınıza isnaden de, eğer WebOS 5.0 gelirse bizim Tv'lere harika olur.

Ben de sürümün işlemciyi zorlayacağını düşünmüyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMemo1234

Teşekkür ederim hocam, yukarıdaki mesajınıza isnaden de, eğer WebOS 5.0 gelirse bizim Tv'lere harika olur.

Ben de sürümün işlemciyi zorlayacağını düşünmüyorum açıkçası.
    Yabancı bir youtuber geleceğini söyledi hatta filmmaker modunun geleceğini ama zaman geçmesi gerektiğini bildirdi. Zaten çok satmış B9 ve C9 ailelerini sanmıyorum güncellemeden mahrum bırakacağını
    Tabi ki, WebOS 5.0'la birlikte filmmaker da gelecektir. Böylece renk kalibrasyonuyla da uğraşmaya pek gerek kalmaz gibi.

Film yapımcıların ayarlarıyla film izlemenin düşüncesi bile güzel. :))

• B9 şuan rtings sitesinde en iyi televizyonlar listesinde birinci (en azından ben araştırırken öyle idi) bu televizyonu kesinlikle güncellemeden bırakmazlar.
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum. Güncelleme de gelirse 10-15 sene kullanırım herhalde. :))

Şu anki 7-8 yıllık 47" LG televizyonum bozulmasa (taşınma sırasında panel kırıldı) rahat bir 7-8 sene daha kullanırdım.

• Tabi teknolojiyi de ihtiyacım olmadığı sürece takip etmiyordum. Bu vesile ile W serisini gördümüş oldum ve hayran kaldım.

Yani ekranı duvara posyer yapıştırır gibi yapıştırıp. Sonra da hiçbir bağlantı için bir daha ekrana dokunmaya bile ihtiyaç duymamak harika.

LG butün Oled TV'lerini öyle yapsa keşke.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.