en sonunda sony nin yaptığı gibi burayıda bıraktıracaksınız bana. |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Detailed applicable model list : Please check with reference Tab exactly
* SW information
1. Improvement
1) Fixing minor bugs in software
2. Applicable model list
OLED48C11LB
OLED48C12LA
OLED48C14LB
OLED48C15LA
OLED48C16LA
OLED48C17LB
OLED48C18LA
OLED48C19LA
OLED48C1RLA
OLED55C11LB
OLED55C12LA
OLED55C14LB
OLED55C15LA
OLED55C16LA
OLED55C17LB
OLED55C18LA
OLED55C19LA
OLED55C1RLA
OLED55G13LA
OLED55G16LA
OLED55G19LA
OLED55G1RLA
OLED65C11LB
OLED65C12LA
OLED65C14LB
OLED65C15LA
OLED65C16LA
OLED65C17LB
OLED65C18LA
OLED65C19LA
OLED65C1RLA
OLED65G13LA
OLED65G16LA
OLED65G19LA
OLED65G1RLA
OLED65R19LA
OLED77C11LB
OLED77C12LA
OLED77C14LB
OLED77C15LA
OLED77C16LA
OLED77C17LB
OLED77C18LA
OLED77C19LA
OLED77C1RLA
OLED77G13LA
OLED77G16LA
OLED77G19LA
OLED77G1RLA
OLED83C11LA
OLED83C14LA
OLED83C17LA
OLED83C1RLA
3. Release History
[03.10.29]
1. Voice recognition service feature will be updated.
2. Software update contains minor bug fix
[03.11.15]
1. Software update contains minor bug fixes
[03.11.21]
1. Improved sound noise
[03.11.23]
1. Software update contains minor bug fix
[03.15.27]
The following services will be added to the newly updated version.
1. Game Dashboard is provided for game users through setting button
2. A button that links to other art app in Art gallery app service.
3. No need to change the input for using Facebook Portal
*The availability of services may vary depending on the region or TV models
[03.15.36]
1. Fixing minor bugs in software
https://gscs-b2c.lge.com/downloadFile?fileId=WBk7HYdhdeDBjjWfLXvBWw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 31 Temmuz 2021; 0:12:24 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lynchburg_Ben de @brknil06 Burak Bey'den +3 yıl garantiyle 55" LG G1 alarak aranıza katıldım. G1 soundbar ile birlikte satın aldım. Kendisine teşekkür ederim.
TV çok başarılı, soundbar'ın tedariği daha geç olunca onu yeni deneme fırsatı buldum. Soundbar da başarılı ancak soundbar bağlantısında TV'de SIMPLINK (HDMI-CEC) ile ilgili bir sorun yaşıyorum. LG OLED başlığında da sormuştum ancak @StreamRolleR arkadaşımızın bu tv'lerdeki uzmanlığına istinaden kendi başlığında da özellikle danışmak istedim.
Soundbar HDMI-2 portundan TV'ye bağlı. TV ayarlarında SIMPLINK (HDMI-CEC) açık. Dolby atmos vs. sesleri başarıyla alıyorum, seste sorun yok ancak HDMI-CEC'in en temel işlevlerinden soundbar'ın tv ile birlikte otomatik açılıp/kapanması ve tv kumandası ile ses kontrolü çalışmıyor. TV'yi tekrar kurdum, farklı hdmi kabloları denedim, cihazları fişten çıkar-bekle-tekrar tak gibi yöntemler denedim ancak şu an için çözüm bulabilmiş değilim. Yabancı forumlarda da araştırıyorum, orada gelen cevapların birinde; LG 65 G1 TV ve LG SN11RG Soundbar ile de aynı sorunu yaşadığından biri bahsetmiş. Sorunun tv'nin 03.15.27 firmware'inden sonra başladığını düşünüyor. Ancak tahmin ettiğim kadarıyla herkes bu sorunu yaşamıyor. Benim tabi öncesini deneme şansım olmadı, direk .27 firmware'e güncelleyerek tv'yi kullanmaya başladım.
Bu arada soundbar'da sorun yok, evdeki farklı marka diğer televizyona bağladığım an HDMI-CEC özellikleri çalıştı, tv ile birlikte otomatik açılıp/kapandı, tv kumandası ile ses kontrol edilebildi vs. Yani soundbar'da değil de G1 TV'nin SIMPLINK (HDMI-CEC) özelliğiyle ilgili bir sorun söz konusu.
Bu durum TV'den alacağım keyfi de baltalasın istemiyorum ancak oldukça canımı sıktı. G1 tv'yi soundbar ile kullananınız varsa yorumlarını alabilirsem çok memnun olurum.
Yeni yazılımı yükleyin HDMI CEC düzelecektir büyük ihtimalle.
Yazılım attıkdan sonra durumu bildirmeyi unutmayın.
Kolay gelsin.
-
Hocam bu zam olayı her marka yapacak sadece LG değil bilginiz olsun.quote:
Orijinalden alıntı: notropilen sonunda sony nin yaptığı gibi burayıda bıraktıracaksınız bana.
Alıntıları Göster -
Hocam marketler dahi her yerde fiyatları artı alan aldı almayanlar Eylül ayını beklesin derim.quote:
Orijinalden alıntı: sardemir
%10 çok deli bir zam.... alacak olanlar düşünmeden burak hocamdan ayın son fırsatını değerlendirsin. Bidaha bu fiyatlara alamazsınız.
İyi forumlar. -
Can hocamıza hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullansınquote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
Bu mesaj silindi. -
Teşekkür ederim hocam şuan kurulum tamamlandı tvnin keyfini sürmeye başlıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: JlozdeTeşekkür ederim hocam şuan kurulum tamamlandı tvnin keyfini sürmeye başlıyorum
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
-
Can hocam güzel günlerde kullanınquote:
Orijinalden alıntı: JlozdeTeşekkür ederim hocam şuan kurulum tamamlandı tvnin keyfini sürmeye başlıyorum
-
quote:
Hocam G1 panel ve G soundbar ile bir forumdaş HDMI CEC ile sorun yaşadığını belirtti, sizde durum nedir bir sıkıntı varmı?
Saygılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: notropilHocam G1 panel ve G soundbar ile bir forumdaş HDMI CEC ile sorun yaşadığını belirtti, sizde durum nedir bir sıkıntı varmı?
Saygılar.
Alıntıları GösterAynen g1 tv + g1 soundbar için deneyiminizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Ben hala simplink(hdmi-cec) özellikleri çalışmadan kullanıyorum. Aynı düzeni kullanan diğer arkadaşlarda da bu şekilde mi merak ettim. Yani tv ile otomatik açılıp kapanma ve tv kumandası ile ses kontrolü şu an için işlemiyor. Firmware .27
@StreamRolleR arkadaşımıza sormuştum, mesajında .27 firmware ile ilgili olduğundan bahsetmişti. Yeni versiyon ile düzeleceğini umuyorum.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lynchburg_Aynen g1 tv + g1 soundbar için deneyiminizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Ben hala simplink(hdmi-cec) özellikleri çalışmadan kullanıyorum. Aynı düzeni kullanan diğer arkadaşlarda da bu şekilde mi merak ettim. Yani tv ile otomatik açılıp kapanma ve tv kumandası ile ses kontrolü şu an için işlemiyor. Firmware .27
@StreamRolleR arkadaşımıza sormuştum, mesajında .27 firmware ile ilgili olduğundan bahsetmişti. Yeni versiyon ile düzeleceğini umuyorum.
Teşekkürler
Alıntıları GösterSizin için sordum tekrar çalışıyor dedi hocam
-
Merhabalar bugün elektrikler gidip geliyor ülke genelinde servisin önerdiği akım korumalı priz is görür herhalde sıkıntı yapar mi ki bu kesintiler , önlem
Almak gerekir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NosceTeİpsum00
Merhabalar bugün elektrikler gidip geliyor ülke genelinde servisin önerdiği akım korumalı priz is görür herhalde sıkıntı yapar mi ki bu kesintiler , önlem
Almak gerekir mi ?Akım korumalı prizlerde APC markasını tavsiye ediyorum.
2.düşüş BELKIN olabilir
Son olarak PHILIPS
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sorun yok.
Tek eksik ses açıp kapatırken, tv ses seviyesini göstermiyor. Sound bar üzerinde görülüyor, halbuki tv de gösterse çok güzel olurdu.
Beraber kapanıp, beraber açılıyorlar. Tek kumanda ile kullanıyorum. En ufak bir sorun yok bende.
Belki sizin hdmi kabloda sorun vardır.
Yazılımlar güncel.
-
Akim korumali priz ya da kesintisiz guc kaynagi tavsiyesi olan var mi? Kullanip memnun kalan ? Gun itibariyle antalyada elektrik cok sıkıntılı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akım korumalı priz olarak yukarıda arkadaşta bahsetmiş Apc By Schneider ürünlerini tavsiye ederim. Alman malı, kutusundan çıkarır çıkarmaz kullanılan malzeme olarak bile kalitesini belli ediyor. İhtiyacınıza göre tekli, uzatma kablolu 4'lü, 5'li, 6'lı, USB'li gibi seçenekleri mevcut. Benim kullandığım şu:
www.n11.com
Apc By Schneider Electric PM5-GR 5'li Beyaz Akım Korumalı Priz Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/apc-by-schneider-electric-pm5-gr-5li-beyaz-akim-korumali-priz-857332?magaza=elektrofors
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 2 Ağustos 2021; 13:32:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: JlozdeBende sorun yok.
Tek eksik ses açıp kapatırken, tv ses seviyesini göstermiyor. Sound bar üzerinde görülüyor, halbuki tv de gösterse çok güzel olurdu.
Beraber kapanıp, beraber açılıyorlar. Tek kumanda ile kullanıyorum. En ufak bir sorun yok bende.
Belki sizin hdmi kabloda sorun vardır.
Yazılımlar güncel.
Bilgi için teşekkürler
bende neden sorun çıktı anlayamadım. Canımı sıktı. Hala aklımın bir köşesine donanımsal mı diye de takılmıyor değil. Gerçi internette araştırırken c1 ve yamaha receiver ile aynı sorunu yaşayan biri sırasıyla; cihazları fişten çıkar, 15 dk bekle, önce tv’yi tak, tv’yi açıp receiver’ı fişe tak işlemleriyle çözdüğünü yazmış. C1’de de benzer sorun yaşayan ve böyle bir yöntemle cihazlar arası handshake’i düzelten birini görünce bendeki g1’de donanımsal bir sıkıntı yoktur diye umuyorum.
-
PM gelmiş ve aktif olarak gündem priz. Bunu alıp işi bitirin
SurgeArrest olmayan bir işe yaramaz
www.apc.com
APC Performance SurgeArrest 8 çıkış, Telefon ve Koaks Koruma 230V Almanya - APC Turkeyhttps://www.apc.com/shop/tr/tr/products/APC-Performance-SurgeArrest-8-%C3%A7-k-Telefon-ve-Koaks-Koruma-230V-Almanya/P-PMF83VT-GR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 2 Ağustos 2021; 16:53:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X