Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erenbb34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.431
Cevap
256
Favori
342.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları.
    LG kumandasını TV+'ı kapatacak şekilde bir ayar var mı acaba? TV+ izleyip tv'yi kapatınca kutu açık kalıyor, tv kapanıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Sizce 100bine g4 mü yoksa g5’i mi beklemek. Ya da yakıt kampanyası düşünce 72 bine gelen c4 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeharun -- 17 Şubat 2025; 9:15:40 >
  • bladeharun kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

G4 şuan çıktığından beri geldiği en iyi fiyatta ve G5 in gelmesi haziran sonunu bulur. C ile G yi kıyaslamamak lazım G den alacağınızı C hiç bir şekilde size vermeyecektir.

• LG CEPTAŞ L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• bladeharun kullanıcısına yanıt

Rica ederim

• Merhaba arkadaşlar,

Tv tavsiyesi konusunda da sordum. Ama oled kullananların yorumu benim için önemli. Dönem dönem OLED77B46LA modeli 88bin civarına düşüyor. Sizce alınır mı? Aslında 75" almak istiyordum ancak eli yüzü düzgün bir model hemen 70bin civarına çıkıyor. TV salonda akşamları kanal izlemekte ve dijital platformlarda kullanılacak. kullananlar yorumlarsa sevinirim.

• noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    LG B9 sahibi olarak zaman zaman burada B serisinde kullanılan panelin eskisi gibi C'ye yakın kalitede olmadığı hatta C serisinin bile eski panel kalitesinde olmadığı yazıldı. Ne derece doğrudur bilemem...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Hocam incelemelere baktığımda B4 ile C4 arasında ciddi kalite farkı olduğunu görüyorum. ancak arada da önemli derecede fiyat farkı mevcut. yaklaşık 40bin TL.

dolayısıyla benim için tercih şu iki noktada oldu 75" kaliteli led mi yoksa 77" en baz oled mi? en kötü oled bile belli bir kaliteyi tutturur diye düşünerek 88bin TL ve 4 taksite 77" oled tercih ettim.

• blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    TV + nin kumanda sini eşleşme yapılırsa LG tv yi ikiside kontrol edilebilinir.Lg kumandasida eşleştirme olursa komut veriyor TV + plus a

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • G4 ile G5 yanyana

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.