< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (322. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar. Sizce 100bine g4 mü yoksa g5’i mi beklemek. Ya da yakıt kampanyası düşünce 72 bine gelen c4 mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeharun -- 17 Şubat 2025; 9:15:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
G4 şuan çıktığından beri geldiği en iyi fiyatta ve G5 in gelmesi haziran sonunu bulur. C ile G yi kıyaslamamak lazım G den alacağınızı C hiç bir şekilde size vermeyecektir.
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim
-
Merhaba arkadaşlar,
Tv tavsiyesi konusunda da sordum. Ama oled kullananların yorumu benim için önemli. Dönem dönem OLED77B46LA modeli 88bin civarına düşüyor. Sizce alınır mı? Aslında 75" almak istiyordum ancak eli yüzü düzgün bir model hemen 70bin civarına çıkıyor. TV salonda akşamları kanal izlemekte ve dijital platformlarda kullanılacak. kullananlar yorumlarsa sevinirim.
-
LG B9 sahibi olarak zaman zaman burada B serisinde kullanılan panelin eskisi gibi C'ye yakın kalitede olmadığı hatta C serisinin bile eski panel kalitesinde olmadığı yazıldı. Ne derece doğrudur bilemem...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam incelemelere baktığımda B4 ile C4 arasında ciddi kalite farkı olduğunu görüyorum. ancak arada da önemli derecede fiyat farkı mevcut. yaklaşık 40bin TL.
dolayısıyla benim için tercih şu iki noktada oldu 75" kaliteli led mi yoksa 77" en baz oled mi? en kötü oled bile belli bir kaliteyi tutturur diye düşünerek 88bin TL ve 4 taksite 77" oled tercih ettim.
-
TV + nin kumanda sini eşleşme yapılırsa LG tv yi ikiside kontrol edilebilinir.Lg kumandasida eşleştirme olursa komut veriyor TV + plus a
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
G4 ile G5 yanyana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X