Şimdi Ara

LG OLED55CX6LA CX 120 HZ 55"

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 LG OLED55CX6LA CX 120 HZ 55"
    Merhaba,

Cihazımı yaklaşık 1,5 sene önce Ümraniye Teknosadan satın aldım. Konsol oyunculuğunu bitirdiğim ve monitör ihtiyacım neden ile sıfır kondüsyondaki bu şaheserimi satıyorum. Yerinde görüp test edebilirsiniz. Her gün toz alınıp silinmiş olup zerre kusursuzdur. Konsolcular için efsane bir TV'dir. Oled panelinde ghosting kararma vs hiç bir şey yoktur. Toplamda çalıştığı saat çok çok azdır. Sadece konsol bağlı olduğundan 40-50 saat maksimum çalışmışlığı vardır. haricinde hep yattı. Her hafta özel pixel koruması yapıldı sıfır desem yalan olmaz.

Sadece elden satış mümkündür. Evde test edip her şeyi görüp teslim edebilirim.

Fiyat: 14.000.-TL

İrtibat PM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ağustos 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İzmir de olsaydınız alırdım ürünü, alacak kişiye hayırlısı olsun

• Jeasme kullanıcısına yanıt
    İlave 1 yıl da genişletilmiş garantisi var. İzmir ah uzak olmasa elden satış çaresiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tarafımdan satın alınmıştır. Emre Bey’e ilgisinden ötürü çok teşekkür ederim tekrardan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.