hayır ben 77G4 kendi duvar askı aparatıma taktım. |
LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü (2. sayfa)
-
-
Hocam çıkarmazlar yardımcı olur -
Tesekkurler, link alabilirmiyim Hocam sizden de ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam çıkarmazlar yardımcı olurTesekkurler..
-
Hocam rica ederim. -
Yurtdisinda Bazi Kullanicilar Burn-In kapsamadigini belirtiyor da ? Ayrica Lg Turkiye Sitesinde 1 yil sorgusuz sualsiz garanti, .2 yildan itibaren iscilik alinir diyor yanlis gormediysem..
-
buna çok benziyor, tek sıkıntı duvara çok yakın olduğu için usb takmak mümkün değil, hdmi kabloları değiştirmekte mümkün değil, ancak tv yerinden çıkarmak gerek. HDMi kablolarınız 2 metreden kısa olmasın çünkü girişler yukarda, o yüzden kısa kalabilir.
app.hb.bizTayfun Lg 86 İnç 218 Ekran Uyumlu Televizyon Sabit Askı Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/tayfun-lg-86-n-218-ekran-uyumlu-televizyon-sabit-aski-aparati-p-HBV00000GEB3M?ftid=3auj8xx7pivruu5t&magaza=TAYFUN+16&url_src=and-product-detail
-
5 yıl garanti burn-in'i kapsıyor ama anormal ve ticari kullanımlar hariç.
Ayrıca, anakart ve PSU'yu kapsamıyor. Sadece panel.
İlk 2 yıllık garanti bittiyse, paneli değiştirirken işçilik alıyorlar. Yurtdışında standart garanti 1 yıl olduğu için öyle yazıyor.
Anormal - ticari kullanım dediğim: Mesela ekranın dört bir yanında sürekli tablo - yazı gibi objeler gösterilir ve onlar burn-in yaparsa, kullanım saati de belli bir düzeyin üstüyse, ona ticari kullanım derler. Veya TV bir firma adına alındıysa o da sorun yaratabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Mayıs 2024; 0:12:54 > -
evet tam olarak böyle..
Türkiye'de geçerli olan 2 Senelik garanti bittiğinde, panel değişirken sadece işçilik ücreti alınıyor.
-
Bir G4 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim diğer arkadaşlara da fikir olması açısından;
- Görüntü kalitesi olarak inanılmaz memnunum genelde ps5 için kullanıyorum ve her oyunda ayrı kalitesini hissedebiliyorum. GOW, Horizon Forbidden West ve AC oynuyorum genelde.
- Ekran parlaklığı o kadar iyi ki oyunlarda mekan mekan gezmek daha rahatlatıcı geliyor. Ekran parlaklığı olarak 3000 nit'e çıkabiliyor bu arada.
- Fiyat- performans olarakda gayet uygun şahsen tavsiye ederim :)
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın..
Deneyimlerinizi bizimle payşamanızı bekliyoruz, G4 mükemmel bir cihaz micro lens array aydınlatma teknolojisi ile 3000 nit'e kadar çıkabiliyor.
ürünle ilgili foto ve video eklerseniz mutlu oluruz.
-
Selamlar ,
Bugün 65G4 ile foruma katılıyorum. 65CS3 ile dikey şeritlenme sorunu yaşayıp iade etmiştim. Aslında TV'nin parlaklığı ve hareketli sahnelere verdiği tepkiden de memnun değildim. Aslında G4 serisi ile bu sorunla karşılaşma olasılığımın düşük olduğunu düşünüyordum fakat "LG OLEDG4 TV META Technology 2.0 (2024) ANAKONU" forumunda 77G4 için %20 gri ekran paylaşıldı çok iç açıcı görünmüyor. Benim TV bugün teslim edilecek , bakalım kurulum sonrası izlenimlerimi paylaşıyor olacağım.
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Çok teşekkür ederim
-
TV' yi kullandikca ve Pixel Tazeleme yapinca onemli oranda Dikey cizgiler yavas yavas kaybolacak sanirim...Ben yurtdisinda da bakiyorum forumlara, Yani kullandikca daha da iyi oluyor panel..
-
3000 nit görebilmek için canlı moda almanız ve beyaz renkten ciddi anlamda feragat etmeniz gerekiyor.
Calman ile HDR ölçüm yaptığımda canlı modda %10 pencerede 2100 nit ölçüm yaptım. Referans 6500 sıcaklık dengesinde 1500 nit ölçüm yaptım. Kısaca gerçek tepe parlaklığı 1500nittir. Üstüne çıktıkça beyazlar mavileşmeye ve diğer renkler koyulaşmaya başlar.
Yine 6500 renk sıcaklığı referans aldığımda SDR tepe parlaklığı 600 nit ölçtüm.
-
Aydinlik Salon yada Oda da Sdr Hdr performansi nasil Hocam ? Izlenebilir durumda mi parlaklik olarak ?
Ozellikle Hdr' de karanlik sahnelere denk geldiyseniz ?
Filmmaker modunda mi izliyorsunuz? Dolby vision ile Beraber mi calisiyor bu Mod ?
-
Hocam rica ederim,
İyi forumlar. -
3000 Nit muhtemelen TV'nin anlık olarak çıkabildiği bir değerdir.
Bende youtube'da G4 ile ilgili 3000 Nit'e çıkabildiği ile alakalı videolar gördüm fakat sürekli olarak bu parlaklık seviyesinde izlemek çok mümkün değil zaten.
Oyun konsolu ile denediniz mi hiç oyun performansı nasıl ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X