Şimdi Ara

LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
17
Favori
12.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burak hocam size PM attım lütfen bakın çok önemli teşekkürler.

• notropil kullanıcısına yanıt
    Hocam bakıyorum.
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt

evet G4 serisi mükemmel bir cihaz fakat c4'te fiyat performans olarak fena bir model değil.

LG C4 OLED vs Samsung S90D/S90DD OLED (QD-OLED) Side-by-Side TV Comparison - RTINGS.com

LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

C4'de güzel bir cihaz hocam ama parlaklık,MLA ve işlemci gibi kritik noktalarda öne çıktığı için G4 baya iyi.

Elimdeki 83''C2 baya temiz paneldir,banding olsun vs,burn in zaten yok,iyi de bir alıcı çıktı fiyatta anlaştığımız.

83'' G4 bana uygun bir fiyata gelicek.

Sıkıntı şu; LG TR'yi Avrupa grubundan çıkartıp,Orta Doğu'ya aldığı için yolladığı paneller de düşük kalite oluyor genelde o yüzden de panel şansı büyük önem arz ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 23 Temmuz 2024; 14:8:0 >

Evet G4 Muazzam bir cihaz gerçekten ben LG resmi sitesinde ön sipariş kampanyası vardı 55" mi 65" mi diye kararsız kalmıştım fakat 55" gelmeyecekmiş Türkiye'ye o yüzden onu kaçırdım fakat daha sonra Bundle kampanyası yaptılar ses sistemi ile birlikte o zaman resmi siteden 65" aldım.

Gerçekten muazzam bir cihaz.

Hocam bahsettiğiniz fiyatlara alma şansınız varsa kaçırmayın zaten.. LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü 

83 inç LG OLED evo G4 4K Smart TV 2024 - OLED83G45LW | LG TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 23 Temmuz 2024; 14:52:22 >

• Güle güle kullanın hocam.

Normalde QD-OLED bakıyordum ama G4'ü bu kadar başarılı beklemiyordum.

Birde PC'yi TV'ye bağlayıp arada oyun oynadığım için,LG oyun konusunda da çok iyi.

Zaten hocam elimdeki paneli çıkarıp üzerine ekleyip alıcam.

Samsung'un OLED konusunda LG ile eşdeğer olduğunu düşünmüyorum, OLED'i OLED yapan siyahların tam siyah olması konusunda çok başarısız hangi modeline bakarsam bakayım kenarlarda bir gosting var, objelerin etrafında bir gri gosting var.

ve normal UHD 4K cihazlarında kullanılan işlemcinin aynısını OLED modellerinde de kullanıyorlar LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü 

LG Alpha 7-8-11 gibi işlemcilerle, işlemci teknolojisine daha çok önem veriyor.

Ayrıca 2003 Yılından beri OLED üreten bir marka ile OLED'i yıllarca resmi sitesinden kötüleyip sonrasında OLED getirmek zorunda kalan bir markanın OLED konusunda kıyaslanabileceğini düşünmüyorum açıkcası LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 24 Temmuz 2024; 10:46:47 >

Samsung'un 1 ve 2. jenarasyon qd-oled'leri,ışık altında siyahlarda ton kaybı yaşatıyordu ama 3. jenarasyonda düzelttiler diye biliyorum.

Samsung 2.gen QD-OLED monitör kullanıyorum,renk olarak C2'den daha başarılı ama gündüz kullanımındaki perfromansı ile gece bir olmuyor özellikle siyahların ton kaybetmesi durumu .

G4 genel olarak;parlaklık,renk,işlemci,MLA ile C2'nin üzerinde olduğu için güzel bir ugrade olacak.

Benim gibi PC oyuncular için G-SYNC bir panelde şart o yüzden LG o konuda rakipsiz.

• LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübüogcodyoutube
    Hey everyone. Just want to continue on the conversation about what the difference is when you pay less for the S90D versus any other premium tv and using the G4 as a comparison. Thank you all, and I would love to see what you would buy if it were your choice. Please let me know, and thank you all. See you on the next one.
    https://www.youtube.com/watch?v=C7sXzsAwcn4
  • G4 Ezmiş geçmiş.

LG OLED TV konusunda gerçekten çok başarılı ve tecrübeli bence S90D - C4 ile falan kıyaslanabilir belki..

LG'nin high-end için OLED'e bel bağlaması fark yarattı.

Samsung, flagship olarak hala 8K QN900 LCD'leri görüyor. En iyi işlemcilerini onlarda kullanıyor. LG ise, Alpha 9 ve 11 işlemcilerini OLED'e özel geliştiriyor. Bu sayede, Sony'den bile detaylı ve derin görüntü verebiliyorlar.

A11 işlemcisi, oyun modundaki parlaklığın, görüntü doğruluğu ve input lag'ten taviz vermeden %100 korunmasını da sağladı. G4 bunu başaran ilk TV oldu

LG Display'i WOLED'ten dolayı eleştirenler oluyordu, ama MLA gelince WOLED'te devam etmelerinin sebebini anlamış oldukLG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü  Her bir piksele 5000 tane özel açılı lens yerleştirip, bu yapıya özel META algoritmasını geliştirdiler.

MLA ve META sayesinde, panelin ömründen taviz vermeden, polarizeri kaldırmak gibi olaylara girmeden, renk canlılığını bile arttırdılar. Yakında, katmanlı Tandem yapısı sayesinde WOLED'in renk gamutunu da arttıracaklar. (Teyitli değil, ama bununla ilgili bilimsel makaleler var. LG Display o yoldan gidecektir.)

Bu arada, LG WOLED'lerin güç tüketimi, QD-OLED'e göre çok daha düşük. Bu da, Tandem yapısını daha etkili kullanmalarını sağlayacakLG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Temmuz 2024; 19:4:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende LG G4 65 inch alarak aranıza katıldım. Burak hocamdan alamadım ama yardımları için ona teşekkür ediyorum. Aynı zamanda @Castle Bravo hocamın da tavsiyesi ile aldım.

Tv kurulumu yapıldı. Şimdi yapılması gereken temel ayarlar nelerdir ? Olmazsa olmaz bir ayar vs. yapmamız gereken bir şeyler var mı ?

• mesutbaba12 kullanıcısına yanıt
    Bende araştırıyorum ama fiyat hiç düşmüyor.Siz ne kadar aldınız acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de OLED83G4 aldım, önceki tv’m de 55” lg oled c9’du. Sorunlu seriden almıştım, bir kaç ölü pikselle gelmişti, bugüne kadar artışı gözle farketmedim bile, ancak dün bazı testler yapınca biraz arttığını ve ekranım ortasında da bazı renklere gelince hafif solma gördüm, günlük kullanımda gözle fark edilecek şeyler değil. Şimdi bunun altına yakışacak bir soundbar bakarım, s95tr modeli gözüme çarptı, kullanan var mı, önerilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenu89 E kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam S95TR premium güzel bir ürün OLED TV'lerle match edebilirsiniz.

Ses çıkışı olarak oldukça başarılı 810w ses çıkışı var.

Dolby Atmos -DTS:X - Dolby TrueHD - DTS-HD - Dolby Vision - DTS Digital Surround-IMAX Enhanced- LPCM vs vs gibi birçok görüntü ve ses dormatını destekliyor.

arka kolonlarıda kablosuz iyi bir sistem.

LG Soundbar S95TR | LG TR

• mesutbaba12 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam ürün kurulup kullanmaya başladığınızda, deneyimlerinizle katkılarınızı bekleriz. LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü 

• cem2016 kullanıcısına yanıt

Premium bir ürün olduğu için pek kampanya yapmıyorlar bu modelde fakat zaman zaman LG internet sitesinde yanında ses sistemi indirimli yada hediye şeklinde kampanyalar oluyor.

LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü
    LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübülg tr
    65 İnç LG OLED evo AI G4 4K Smart TV 2024 - OLED65G45LW.APD | LG TR
    https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled-evo/oled65g45lw
    Vatan 107000 e sattı ama kartta limit yoktu alamadık birda yaparsa kaçırmamak lazım anlaşılan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aynen Hocam iyi fiyatmış sağlık olsun.

Ben de vatandan yaklaşık bu fiyata aldım bir dostumun yardımı ile biraz daha uyguna geldi.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.