Uzun süre izleme fırsatım olmadı ama ilk söyleyeceğim şey ses sistemi alma düşüncem vardı ama o kadar ihtiyaç yokmuş ki hoparlör çok yeterli. |
LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü (8. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bende LG OLED 83'' G4 ile aranıza katıldım.
Bir aydır zaten araştırıyordum,çok şükür dün kuruldu,testleri yaptım ve gayet iyi bir panele dek geldim,umarım sorunsuz devam eder.
G4 düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
-
Hayırlı olsun, testlerini bekleriz.
-
Eyvallah hocam.
-
Hayırlı olsun. 83'ün iyi uniformity vermesi özellikle iyi olmuş.
LG'nin, detay, derinlik ve motion anlamında Sony'den iyi bir TV üretmesi güzel oldu. 2018'deki C8 serisinden itibaren iyi yol katettiler. Umarım Samsung da LG gibi OLED'e özel işlemci tasarlar. Veya en azından, QN900 serisindeki işlemcilerini S serisinde kullanır.
QD-OLED'in getirileri önemli, ama görüntü işlemeden taviz verdirecek kadar değil. Zaten LG de, MLA ile şu anki içeriklere yetecek gelişmeyi sağladı. G4'te ayrıca, A11 sayesinde gradient gibi detaylar bile geliştirildi. WOLED'i bir şekilde ilerletmeyi başarıyorlar.
Ben de 77 veya 83 G4 düşündüm ama şu anki evde yer sorunu var. 83'le, Q990C'nin uydularına yer kalmıyor. 77'de ise uydular ucu ucuna sığar, çirkin gözükürdü. Salonun geniş tarafında sorun olmasa da, orası akşamüstü güneş alıyor. Panjuru sürekli ayarlamak sıkıcı olur. OLED TV'nin bir kere bile güneş görmesini istemem.
Büyük boyutlara Tandem gelince geçerim. Tabi onda da ikinci jenerasyonu beklemek gerekebilir. Farkların oyun modunda korunması bakımından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Size de hayırlı olsun hocam.
Soundbar olarak, Samsung'lar biraz daha iyi. HW-Q990D öneririm. Tabi Samsung olunca Wow Orchestra devre dışı kalacak ama önemli bir özellik değil bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartiylami aldiniz
hayırlı olsun, ben de 2 gün önce aldım, bugün gelecek kurulum için. siz nereden ve ne kadara almıştınız? bir de yaptığınız testler nelerdir, nasıl yapılır bilgi alabilir miyim acaba?
-
anladım, teşekkür ederim, tavsiyeniz için sağolun, en yakın zamanda araştıracağım.
-
teşekkür ederim, ben de öyle düşünüyorum bakalım, hele tv sorunsuz kurulsun bakacağım. arka kolonlar şarjlı mı yoksa prize takılı mı kullanmak lazım? onu tam anlayamadım.
-
MediaMarkt mağazalarında %10 indirimli kredi kartına 4 taksitle almak mümkün + Yakıt Kampanyası
%10 indirimi pazarlık yapmanız gerekiyor. Genelde veriyorlar o indirimi. LG satış bölümü ile görüştürkten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 6 Ağustos 2024; 16:49:10 >
Teşekkür ederim hocam.
Oturma odasında Sony XE93 hala durur ve TV yakında 7. yıla girecek ve birgün bile teklemedi o yüzden Sony'nin üst seviye modellerindeki malzeme kalitesini çok beğeniyorum,miladını doldurmuş bir TV'idi her açıdan.
LG tarafına 83 C2 ile geçtim sorunsuz paneldi oda ve yıllarca kullandım fakat XE93 kadar kullanıp üzerine düşmedim.
Film,dizi izlerken birde arada PC ile oyun takılırken açıyordum.Sonuçta OLED zaten çok fazla söze gerek yok,üzerine düşecek bir durumda yoktu.
Şunu söyleyim ciddi bir parlaklık ve işlemci geliştirmesi olmuş G4 serisinde.
MLA panel ve yeni a11 AI 4K İşlemcisi çok iyi iş çıkarmış.
-
Nakite aldım hocam.
-
Saolun hocam,sizin panelde hayırlı olsun.
Bende 83'' C2 vardı onu sattım üzerine nakit ekleyip,birde pazarlıkla bana panel 146 bine geldi.
Test olaraksa ilk aşamada,ölü piksel ve banding için %5 %10 grey testi yapın.
-
Birde nakitle yüksek bir ödeme yapacaksanız zaten pazarlık şart.
Sakın ilk fiyattan almayın mümkün olduğunca öldürün fiyatı,adam zaten sizin müşteriyi zor denk getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 6 Ağustos 2024; 17:6:27 > -
-
Arka kolonları prize bağlanmak gerekiyor.
-
ben de 65 g4 alarak aranıza katıldım.77 ile 65 arasında kalmıştım ama aradaki fiyat farkı çok olduğundan 65 olanda karar kıldım.
-
OLED65G4'lerde ayakla kullanmak isteyen olursa görseldeki G3 için gelen Gallery Stand ile 65G4 kullanılabiliyor.
LG OLED Galeri Standı - FS21GB | LG TR
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X