Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Telefonun Nisan ayından sonra Türkiye'de satışına başlanacağı söyleniyor.

Eylül ekim gibi gelseydi ya, Nisan çok erken. Niye yeni ürünler bukadar geç geliyor ülkemize anlamıyorum.

Aslında Nisan olursa ona da şükür. Neden böyle olduğunu ben de anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 18 Ocak 2011; 21:50:40 >

• quote:

ingilterede 500pound ise bizde ozaman bu telefon 1300 falan olur artık Yaşasın vergiler bayılıyorum vergilere , sıcacık kolay para miss.

Neyse, sanırım multitouch var kapasitf ekran büyük ihitmal. Ekran boyutunu göremedim yukarıda nekadar büyüklükte acaba. Benim için önemli olan A-GPS , 3G performansı, İşlemci hızı, ekran boyutu yeni yazılım desteği. Fotoğraf ile falan alakam yok nasılsa prof kameram var fakat bir türlü telefon seçemiyorum. Alsat yapan biri olsam ucuz bişi alıp satarımda ilerde aldım mı uzun süre kullanacağımdan hemen eskimeyecek beni enazından 3 sene götürecek bişey arıyorum :) Umarım yeni LG fiyatları uygun olur ülkemizde. Bi LG 'ye güveniyorum vallaha dğerleri çok pahalı geliyor bana :)

Bu arada ekran 4.0 inç boyutlu 480x800 pixsel.

• internetteki videolarda ekran sanki süper amoled gibi görünüyor..iphone 4 galaxy s lg optimus 2x karşılaştırması yapmışlar..galaxy s le nerdeyse aynı kalitede ekran görüntüsü..kesin ve net ekranı ne arkadaşlar bu cihazın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

internetteki videolarda ekran sanki süper amoled gibi görünüyor..iphone 4 galaxy s lg optimus 2x karşılaştırması yapmışlar..galaxy s le nerdeyse aynı kalitede ekran görüntüsü..kesin ve net ekranı ne arkadaşlar bu cihazın ?

Benim bildiğim düz TFT. Sen Optimus Black ile karıştırmış olmayasın. Optimus Black te Nova adında yeni bir teknolojiye sahip ekran var.
  • http://www.sicakteknoloji.com/blog/lg-optimus-2x-video-inceleme/ Sanki burda amoled ekran var diyor incelemede
  • quote:

http://www.sicakteknoloji.com/blog/lg-optimus-2x-video-inceleme/ Sanki burda amoled ekran var diyor incelemede

Hiç bir yerde Amoled olduğuna dair birşey bulamadım ama videoda Amoled diyor birkaç yerde.

• telefonun 1080p video kaydı var fakat kayıt formatı 3gp yukarda arkadısın verdı
    gı vıdeoda gorudm kayıt formatı 3gp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 19 Ocak 2011; 21:10:37 >
  • telefonun ekranı düz tft lcd olmasına rağmen iphone 4 ve galaxy s ile yanyana getırdıklerınde bir fark yok gıbı gorunuyor.
  • biraz araştırdım birkaç video izledim..yukarıda arkadaşlarında dediği gibi ekran süper amoled diyo tanıtanlar..videolarda hiçte düz tft ye benzemiyo arkadaşlar....bu nasıl iş ya kafam karıştı..
  • telefonun ekrani normal tft lcd zaten lg resmi olarak boyle acikladi,videoda adam yanlis biliyor ola bilir, kalite acisindan lcd ile amoled arasinda bile daglar kadar fark var,super amoled demiyorum bile,ekran kalitesi telefon ciktiktan sonra gsmarena,phonearena gibi sitelerde resimlerle inceliyorlar mesela xperia arc telinin incelemesi cikmis,diyer telefonlarla ekran karsilastirmasida muhtemelen 2-3 haftaya lg optimus 2x de cikar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

telefonun 1080p video kaydı var fakat kayıt formatı 3gp yukarda arkadısın verdı
    gı vıdeoda gorudm kayıt formatı 3gp

Burada MPEG4 yazıyor.http://www.phonearena.com/phones/LG-Optimus-2X_id5021
  • yukarda arkadasın verdiği sitedeki videoyu ızlerken dıkkatımı cektı adam vdeo kaydedıyor videonu ısmı MOV001.3gp yani format 3gp kayıt codeği mpeg4 olabılır keske mp4 olsaydı daha ıı olurdu.
  • Hele bi satılsın telefon yabancı forumlarda araştırırız. Adamlar bizdeki gib kendi mallarını övmüyorlar en ufak eksi tarafını paylaşıyorlar . Neyi var nesi yok görürüz. :) Video fotoğraf gerekli değil zaten benim için işlemci, hız, ekran kalitesi ve andorid olması elimde hemen eskimemesi önemli. DSLR kameram var nasılsa
  • quote:

Hele bi satılsın telefon yabancı forumlarda araştırırız. Adamlar bizdeki gib kendi mallarını övmüyorlar en ufak eksi tarafını paylaşıyorlar . Neyi var nesi yok görürüz. :) Video fotoğraf gerekli değil zaten benim için işlemci, hız, ekran kalitesi ve andorid olması elimde hemen eskimemesi önemli. DSLR kameram var nasılsa

Kamera önemliyse N8 alınır şu an zaten. Bende dijital de yok iyi fotoğraf çeken bir telefon lazım bana.
  • Vallaha bende zamanında k790 almıştım en iyisiydi hevesin varsa fotoğraf çekmeye ilerde mutlaka sende DSLR alacaksın

Bu arada yeni video çıkmış ,

http://www.sicakteknoloji.com/blog/lg-optimus-2x-20-dakikalik-inceleme-videosu/
  • quote:

Vallaha bende zamanında k790 almıştım en iyisiydi hevesin varsa fotoğraf çekmeye ilerde mutlaka sende DSLR alacaksın

Bu arada yeni video çıkmış ,

http://www.sicakteknoloji.com/blog/lg-optimus-2x-20-dakikalik-inceleme-videosu/

Fotoğraf çekmeye hevesim var ama DSLR alacak kadar da değil. 8-12 MP lik,iyi sensörlü,carl zeiss v.b olan bir telefon gerekir bana. N73 ün halefini arıyorum Bunu da şu an sadece Nokia karşılıyor. N9 da da bunun devam edeceğini umuyorum. Not: En az çift çekirdekli olursa iyi olur. Çok şey istediğimin farkındayım ama ne yapayım 4 senede bir alıyorum telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 21 Ocak 2011; 22:59:15 >

•  LG OPTIMUS 2X TEGRA 2  | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF  | 1080p (ICS ÇIKTI!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 21 Ocak 2011; 22:51:10 >
  • LG uçuşa geçmiş.
  • bi HTC dersire HD birde bunun arasında kaldım ikiside TR de yok çıldıracam ya. Telefon beğenemiyorum. Adam 1080p video açtı çatır çatır oynattı. HTC desire ve HD sinde de oynatır mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.