son karşılaştırma videolarını göremiyom ama benim pc den mi kaynaklanıyor acaba
Biraz önce ben de göremiyordum ama şimdi görüyorum. Bir daha bak istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
nevet şimdi görüyorum abi bu da türk filmleri gibi oldu :D
quote:
Orijinalden alıntı: androidfurkan
quote:
nevet şimdi görüyorum abi bu da türk filmleri gibi oldu :D
ama galaxy s in de hakkın vermek lazım tek çekirdek olmasına ragmen ezilmiyor hızlı
quote:
ama galaxy s in de hakkın vermek lazım tek çekirdek olmasına ragmen ezilmiyor hızlı
Evet öyle. Ama internette sayfayı kaydırırken biraz takılıyor.
quote:
quote:
Evet öyle. Ama internette sayfayı kaydırırken biraz takılıyor.
evet abi ikimizde optimusu dört gözle bekliyoruz galiba
yalnız abi şimdi ben ısrarla bekliyorum ama sivasta oturuyorum hani her zaman ürünlerin türliyeye geç girdiğinden şikayetçiyiz ben daha daha daha da şikayetçiyim çünki örneğin optimus çıktıktan 6 ay sonra girse türkiyeye sivasa bir yılda giriyo o yüzden bekliyom ama ümitsiz bir şekilde bekliyorum
Kolayı var. İnternet üzerinde alışveriş yapacaksın. Olacak bitecek.
quote:
Kolayı var. İnternet üzerinde alışveriş yapacaksın. Olacak bitecek.
önceden hiç yapmadım ve açıkcası biraz güvenemiyorum abi gelmezse hani felan filan param giderse diye
Ya aslında sanal ortam tabiki herşey olabilir ama Hepsiburada v.b den yaptığın alışverişlerde sorun yaşayacağını sanmam. Sonuçta onlar kendi kanıtlamış firmalar. Aldığın bir cihazın gelmemesi gibi bir sorunla karşılaşman çok zor olur.
quote:
Ya aslında sanal ortam tabiki herşey olabilir ama Hepsiburada v.b den yaptığın alışverişlerde sorun yaşayacağını sanmam. Sonuçta onlar kendi kanıtlamış firmalar. Aldığın bir cihazın gelmemesi gibi bir sorunla karşılaşman çok zor olur.
ok abi deneyecem inşallah da bu yazdığında kişi bloklandı bloğu kaldır felan dedi ne oldu ki öyle
Bilmem ki.
ok abi
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Vallaha HTC desire HD 'ye çok ısınmıştım ama ekran konusunda yapılan olumsuz yorumlar benim çok cnaımı sıkıyor. HTC kullananlar olur mu öyle şey diyor, başka marka kullananlar benim telefonum en iyisi dercesine başka markayı karalıyor. Yahu niye bizim milletimiz kendi ürününü övmekte birinci. Yurt dışında yaşayanlar hiç öyle değil mesela kötüyse kötü diyorlar okadar para vermiş olsa bile.
heheheee... Biz böleyiz Allah tan üretimini biz yapmıyoruz... yapsak çocuğumuz diye gezicez wave1 wave2 kavgası bile yok o iyi yok o kötü bazen kan gövdeyi götürüyo aynı marka iki yakın model olsa bile farketmiyo... Acaba hangi genden kaynaklanıyo??
Bu telefonu ilk gördüğümde kanım ısınmıştı ama siparişini verip hala kargolanacak diye beklediğim wave2 nedeniyle uzun süre alamam
önce galaxy s i eledim, sonra iphone 4 ü eledim htc desire hd almaya karar verdim. tamda hafta içi sipariş verecektim.. ne oldu bunu mu beklicem şimdide
Ben Galaxy S2'yi bekliyordum.Sizce hangisi daha iyidir?
Bence bekleye bekleye telefon alamazsınız... beklediğiniz gelince daha iyi bir modelin yakında geleceğini duyacaksınız bekle bekle bu hep böle gider...
quote:
Orijinalden alıntı: aboxzux
Ben Galaxy S2'yi bekliyordum.Sizce hangisi daha iyidir?
Galaxy S in ekran konusunda daha iyi olacağına eminim. Ama Tegra 2 ye yetişebilecek bir CPU+GPU kullanır mı bilinmez. 13 Şubat ta göreceğiz.
bu tegra 2 olayı yüzünden iPhone 4 almaktan vazgeçicem sanırım